Şimdi Ara

Focus mu honda mı ////EDİT GELDİ EDİİİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araciniz kac binde . Japon araclari uzun km ler dayanan motoru ve parcalariyla unlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    doğrudur,sadece motor kısmı iyidir hocam (benzinli modellerde) .. diğer herşey de focus üstün ..
  • Civic hb bilmem ama focus iyi bir araçtır pişman etmez.
    Kalitelidir,donanımlıdır, yol tutuşu muazzamdır direksiyon hassasiyeti felan çok iyi ayarlanmış bir araç sürerken çok zevk verir araca oturdunmu kendini arabayla bir hissedersin, tasarım göreceledir ama arkası pek hoş denilemez.
    Civic hb kullanamdığım için karşılaştırma yapamayacam ama focus memnun eder kullanıcısını pişman olmassın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captan reznov

hocam walla bi kere arabanın yürüyeni şasesi çok sağlam, bi arabanın porya rulmanları, aksları, rotu rot başları, motor takozu, şansıman kulakçığı, tabla fişekleri , amartisörleri bu kadar mı sağlam olur ?
    konforu da gayet iyi yeni kasaların,hele hele civic'e filan 10 basar konfor olarak .. bakımları parçaları da daha ucuz ..

Bahsettiğiniz kasa 3 mü? Yoksa son kasa olan makyajlı olan mı.?

Hiç mi beğenmediğiniz özelliği yok.
    TDCi ise eğer,rölantide aşırı titreme veya anormal titreme gibi bile oldu mu oluyor mu?

• tabiki focus

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Araciniz kac binde . Japon araclari uzun km ler dayanan motoru ve parcalariyla unlu.

Aracım 47 bin ve son 43 bin lpg ile kullanıldı.
    Japon araçları sorunsuz denedim ama sorunsuzluk onlara mahsus değil.

• attci kullanıcısına yanıt
    bahsettiğim kasa mk1 ve mk3 makyajsız 1.6 benzinli.. mk1 focus hb öğrenciyken 2 sene kullandım afyonda. yine mk1 sedan ile 2 sene boyunca merkezden ilçeye git gel yaptık sürekli 4 kişi memur arkadaşlarla. mk3 makyajsız da iş yerinde bi abimizde var,sıfır aldı 2012'de.Onunla da bir iki kere uzun yol yaptık .. dizelini kullanmadım bilmiyorum hocam.. zaten yürüyen olarak belirtmiştim,kasa olarakta mk3 makyajlı bence çok güzel ..
  • Focus
  • Ya tamam honda sorunsuz japon sorunsuz diyoruz da diğerleri hergün sorun mu çıkartıyor ?
    Ford sahipleri sanayide mi yatıp kalkıyor ?
    Ha belki arada bir iki sorun çıkartır onu da araçtan aldığın zevke verirsin.Sırf sorunsuz diye de donanımsız eski teknolojili bir araca binmek bana mantıklı gelmiyor.Yıl olmuş 2015 piyasada birkaç araç haricinde öyle zırt pırt arıza çıkartan araç yok.Artık hondanın vtec ve sorunsuzluk kozu kaybolmaya başladı.Şuanda honda sırf sorun çıkartmasın diye aracına donanım koymuyormuş izlenimi yaratmaya başladı.
    Tamamen kendi düşüncemdir lütfen bu yazdıklarımdan polemik yaratmaya çalışmayın.

• TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    80 bin km lik servis kaydi faturali olarak elimde bakim harici tek bir masraf yok silecek ve patlayan ampul harici

Kimse arabam kotu demez ama hic bir arac honda kadar sorunsuz olamaz...

• Civic hb yalıtımsız ve yol tutuşu zayıf diyen hiç binmeden sallıyordur. Yol tutuşu sedana oranla çok daha iyidir. Süspansiyonları sert olduğundan sedana göre sürüş konforu düşüktür yani focus ayarındadır. Bana sorarsanız kalite, sorunsuzluk, yol tutuş ve sürüş zevki olarak focustan iyidir ama gidip hb civic almam tipi bana hiç hitap etmiyor. Sorduğunuza göre tipini çok önemsemiyorsunuz diye kabul ediyorum. Sıfır düşünüyorsanız ikisi ile de test sürüşü yapın, donanımlarını karşılaştırın, fiyatlarını karşılaştırın hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Bende aksini iddia etmedim zaten

• honda hacbek senede 40 tane falan satıyo toplam ben de kimler alıyo diyodum
  • Focus daha üstün bi araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Zamyatin

honda hacbek senede 40 tane falan satıyo toplam ben de kimler alıyo diyodum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic hb baz versiyon, 1.4 benzinli değil mi? Eğer oysa, kıyaslamak bile yersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Civic hb baz versiyon, 1.4 benzinli değil mi? Eğer oysa, kıyaslamak bile yersiz.

Hocam Edit geldi bakar mısın

• UP

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Abartı değil. Hemde hiç hiç hiç değil...
  • Astraya sütçü beygiri dediklerine bakma günlük kullanımda diğer iki araçtan da daha seridir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.