Bildirim
FOCUS SPORT TRENDLERİ OLANLAR BURAYA
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
eski kasa trendse çok sıkı araba. çok da yakışıklıdır. krom kapı kolu için bu link işini görür.http://www.otopol.com/product_info.php?cPath=1318_1319&products_id=108866 -
teşekkürler.eski kasa benimkisi.yeni aldım cok memnunum.2000 motor ama abartıldığı gibi yakmıyormus.sizinkisi yeni kasasımı -
Bende de var, 2001,siyah, özellikle ESP de varsa tadından yenmeyecek bir araba. 2.0 motora 130 hp olduğu için bahane bulanlar var ama yine bahane bulunan işletim sistemi motorun ilerleyen yaşlarda güç kaybetmesine engel oluyor. Bu özellik akranlarında yok. Ayrıca ESP sistemi sayesinde yola adeta yapışıyor,Sport Trendle virajlara girdiğiniz gibi, modifiyeli olsa da üzerinde ESP olmayan herhangi bir araçla (106gti 206gti gibi) makasa girmek hayal olur. -
evet.virajlarda yol tutusu bi harika.tüpte 170 bastım dahada bassam gidicek çekindim.:) bugün bide cila yaptırdım cidden hoş oldu.tek hosuma gitmeyen bagıran eksozu.orjinalindede abartı eksozmu var acaba benimki sonradanmı koyulmuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X