Şimdi Ara

Focus Tdci Ghia aldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkese selam...2005-2006 model max:50.000 km yapmış.1.6 tdci ghia modeli piyasa değeri nedir?malum internet sitelerindeki fiyatlar biraz şişirme oluyor.yardımcı olursanız sevinirim.....bide bende az km. yapmış olma takıntısı var.haliyle buda fiyatların artmasına sebep oluyo.arkadaş 102.000 km araç almış.ne dersiniz sizce km. olayında bu kadar takıntılı olmam iyimdir?fiyat konusunuda paylaşalım....şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

Ford Focus reklamıyla da konuşulacak...
    C segmentinin pazardaki en büyük segment olduğuna değinen Ford Otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, ''Ford Focus`un donanım seviyelerini yeniden belirledik. Bundan sonra Ghia donanımının yerini krom ve metal görünümüyle Titanium alacak. HB, Sedan ve Station gövde tipleri ile pazara sunduğumuz Focus`un, 90 ve 110 PS Dizel motorları ile devam ediyoruz ancak giriş seviyesinde sunduğumuz 100 PS lik benzinli motorumuzun yerine 115PS Ti-VCT `i devreye alıyor olacağız.''seklinde konuştu.

90 ve 110 PS olarak geçiyo..... bi araştır derim ben...80 beygir olamaz

Focus II'de 110'dan aşağı dizel motor yok. Yeni Focus'ta 90 ve 110 olmak üzere iki motor kullanmaya başladılar. BKNZ: Megane 80 ve 100 modelleri.

Maşallah iyi gezilmiş arabayla. Bana da fiyat yüksek geldi biraz.

KM'yi dizelde düşüneceksin biraz hocam. Aracın geçmişini bilmeniz gerekir. Benzinli motorlar genelde hep aynı tarz benzin kullandıkları için pek farkeden bişey olmuyor.

• selamlar merak ettigim normal benzinli focus 1.6i 1 full depoyla kac km yapabılıyor ? 2006 2007 kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 18 Mart 2008; 15:31:38 >
  • Ş.İÇİ ortalama 600 km
    Ş.Ler arası daha çok km gider...onu denemedim :))
  • quote:

Ş.İÇİ ortalama 600 km

kac paraya doluyo deposu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

Ş.İÇİ ortalama 600 km

kac paraya doluyo deposu

95 oktan 3.20 dersek

depo 55 litre..... 55 x 3.20 = 176 milyon
  • şım o yazan 80 hp değil KW (kilowatt) cinsinden güç birimidir.1.36 ile çarparsanız gücü bulursunuz.
  • hayırlı olsun arkadasım güle güle bının
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.