Bildirim
Focus Tdci Ghia aldım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arabanız 80kw 109 bg olması gerek..240 nm torku var..Fiyat bana biraz pahalı gibi geldi ama hayırlı olsun..Güzel arabadır.. -
quote:
Orjinalden alıntı: TDCİ
Mrb arkadaşlar size bir şey danışacam ben bugun 2005 model ford focus ghia tdci aldım araç 102000 de kurşun gri bir kaç boyası var değişeni yok 27500 ytl ye aldım sizce nasıl kazık yemişmiyim yalnız araç 80 beygir ben hep 109 biliyordum bilginiz var mı yorumlarınız için şimdiden teşekküürler...
80 beygir focus tdci yokk 109 bg var sadece...... -
valllaa bende öle biliyodumm ama ruhsatta 80 beygir yazıyyooo yanlışlık olsaydı 2 senedir farkedilirdi heralde yaniii 80 yazıyo işte -
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kazasız belasız ağız tadıyla iyi günlerde kullan arabanı.Fiyat konusunu ise artık kafana takma söylenilenlerede kafanı takıp üzülme,sonuçta beğenerek aldın(pahalı veya ucuz).quote:
Orijinalden alıntı: uA_Y_C_Aquote:
Mrb arkadaşlar size bir şey danışacam ben bugun 2005 model ford focus ghia tdci aldım araç 102000 de kurşun gri bir kaç boyası var değişeni yok 27500 ytl ye aldım sizce nasıl kazık yemişmiyim yalnız araç 80 beygir ben hep 109 biliyordum bilginiz var mı yorumlarınız için şimdiden teşekküürler...
80 beygir focus tdci yokk 109 bg var sadece...... -
Hayırlı olsun ama o aracın 80 PS olması mümkün değil. Ghia TDCİ lar benim bildiğim hep 109 PS idi. Ruhsata yanlış işlenmiş olabilirler.quote:
Orijinalden alıntı: -ottoman-
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kazasız belasız ağız tadıyla iyi günlerde kullan arabanı.Fiyat konusunu ise artık kafana takma söylenilenlerede kafanı takıp üzülme,sonuçta beğenerek aldın(pahalı veya ucuz).
Alıntıları Göster -
Ford Focus reklamıyla da konuşulacak...quote:
Orijinalden alıntı: VoLKaN067
Hayırlı olsun ama o aracın 80 PS olması mümkün değil. Ghia TDCİ lar benim bildiğim hep 109 PS idi. Ruhsata yanlış işlenmiş olabilirler.
Alıntıları Göster
C segmentinin pazardaki en büyük segment olduğuna değinen Ford Otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, ''Ford Focus`un donanım seviyelerini yeniden belirledik. Bundan sonra Ghia donanımının yerini krom ve metal görünümüyle Titanium alacak. HB, Sedan ve Station gövde tipleri ile pazara sunduğumuz Focus`un, 90 ve 110 PS Dizel motorları ile devam ediyoruz ancak giriş seviyesinde sunduğumuz 100 PS lik benzinli motorumuzun yerine 115PS Ti-VCT `i devreye alıyor olacağız.''seklinde konuştu.
90 ve 110 PS olarak geçiyo..... bi araştır derim ben...80 beygir olamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 3 Mart 2008; 17:56:19 >
-
Hayırlı olsun arkadaşım...quote:
Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A
Ford Focus reklamıyla da konuşulacak...
C segmentinin pazardaki en büyük segment olduğuna değinen Ford Otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, ''Ford Focus`un donanım seviyelerini yeniden belirledik. Bundan sonra Ghia donanımının yerini krom ve metal görünümüyle Titanium alacak. HB, Sedan ve Station gövde tipleri ile pazara sunduğumuz Focus`un, 90 ve 110 PS Dizel motorları ile devam ediyoruz ancak giriş seviyesinde sunduğumuz 100 PS lik benzinli motorumuzun yerine 115PS Ti-VCT `i devreye alıyor olacağız.''seklinde konuştu.
Alıntıları Göster
İyi günlerde kullan...
-
bu arada araç yeni kasa ona göre gördüğüm kadarıyla 2005 focus I de var ona göre yorum yaparsanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
Ghialarda 90 beygir de yok. Ghialar sadece 110 beygir.
Ayrıca gaza basınca da anlarsınız 80 mi 110 mu olduğunu..
-
quote:
2 senede nasıl 102.000 km yapmış anlamadım. Herhalde yememiş içmemiş gezmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: fordfocusquote:
2 senede nasıl 102.000 km yapmış anlamadım. Herhalde yememiş içmemiş gezmiş.quote:
Orjinalden alıntı: fordfocus
quote:
2 senede nasıl 102.000 km yapmış anlamadım. Herhalde yememiş içmemiş gezmiş.
hadi 3 yıl diyelim şuna 2005-2006-2007
-
hayırlı olsun güle güle bınınquote:
Orijinalden alıntı: uA_Y_C_Aquote:
Orjinalden alıntı: fordfocus
quote:
2 senede nasıl 102.000 km yapmış anlamadım. Herhalde yememiş içmemiş gezmiş.
hadi 3 yıl diyelim şuna 2005-2006-2007
Alıntıları Göster
-
Hayırlı olsun aracanız kazsız belasız kullanın.Ben de hemen hemen aynısının 50000 km deki HB sini kafaya takmış durumdayım.Tam olarak yazmamışsınız HB mi yoksa sedan mı?quote:
Orijinalden alıntı: golf_ıv_16v
hayırlı olsun güle güle bının
Alıntıları Göster -
tamamıyle muamelecilerin sallamsayonundan dolayı 80 bg olmuştur. ruhsat işlemleri için gidildiğinde sormuştur polis kaç bg diye o da sallamıştır. 200bg yazsa ne olcak vergilendirmeyi etkilemediği için ne istersen yazarsınquote:
Orijinalden alıntı: arcis
Hayırlı olsun aracanız kazsız belasız kullanın.Ben de hemen hemen aynısının 50000 km deki HB sini kafaya takmış durumdayım.Tam olarak yazmamışsınız HB mi yoksa sedan mı?
Alıntıları Göster -
yeni kasalar nasıl acaba?quote:
Orijinalden alıntı: sscasta
tamamıyle muamelecilerin sallamsayonundan dolayı 80 bg olmuştur. ruhsat işlemleri için gidildiğinde sormuştur polis kaç bg diye o da sallamıştır. 200bg yazsa ne olcak vergilendirmeyi etkilemediği için ne istersen yazarsın
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: c.4citamm
yeni kasalar nasıl acaba?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: c.4citamm
yeni kasalar nasıl acaba?
C segmentinin pazardaki en büyük segment olduğuna değinen Ford otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, ''Ford Focus`un donanım seviyelerini yeniden belirledik. Bundan sonra Ghia donanımının yerini krom ve metal görünümüyle Titanium alacak. HB, Sedan ve Station gövde tipleri ile pazara sunduğumuz Focus`un, 90 ve 110 PS Dizel motorları ile devam ediyoruz ancak giriş seviyesinde sunduğumuz 100 PS lik benzinli motorumuzun yerine 115PS Ti-VCT `i devreye alıyor olacağız.''seklinde konuştu.
BU YENİ KASA iştee
-
aracınız 110hp... kesinlikle yanlış yazılmıştır. 2005 focus1 tdcı 1800 cc 115 hp diye biliyorum...quote:
Orijinalden alıntı: TDCİ
bu arada araç yeni kasa ona göre gördüğüm kadarıyla 2005 focus I de var ona göre yorum yaparsanız sevinirim
fiyat normal çünkü ghia...
quote:
bu arada araç yeni kasa ona göre gördüğüm kadarıyla 2005 focus I de var ona göre yorum yaparsanız sevinirim
-
hayırlı olsun kardeşquote:
Orijinalden alıntı: lmnggen
aracınız 110hp... kesinlikle yanlış yazılmıştır. 2005 focus1 tdcı 1800 cc 115 hp diye biliyorum...
fiyat normal çünkü ghia...
quote:
Alıntıları Göster
-
saolun araç sedan bu arada bi arakdaşta sormuştaaa
Benzer içerikler
- otomatik vites araba geri vitese geçiyor ama gitmiyor
- ford şase no ile araç özellikleri sorgulama
- ford mondeo 2.0 ghia alınır mı
- baskı balata kaç km"de değişir
- ford transit 330 s kullanıcı yorumları
- ford puma 2024 özellikleri
- ford f-line fiyat
- elektrikli minibüs fiyatları
- mustang mach-e fiyat
- ford fiesta sıfır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X