Şimdi Ara

Focus Tdci Ghia aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar size bir şey danışacam ben bugun 2005 model ford focus ghia tdci aldım araç 102000 de kurşun gri bir kaç boyası var değişeni yok 27500 ytl ye aldım sizce nasıl kazık yemişmiyim yalnız araç 80 beygir ben hep 109 biliyordum bilginiz var mı yorumlarınız için şimdiden teşekküürler...

• Arabanız 80kw 109 bg olması gerek..240 nm torku var..Fiyat bana biraz pahalı gibi geldi ama hayırlı olsun..Güzel arabadır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TDCİ

Mrb arkadaşlar size bir şey danışacam ben bugun 2005 model ford focus ghia tdci aldım araç 102000 de kurşun gri bir kaç boyası var değişeni yok 27500 ytl ye aldım sizce nasıl kazık yemişmiyim yalnız araç 80 beygir ben hep 109 biliyordum bilginiz var mı yorumlarınız için şimdiden teşekküürler...

80 beygir focus tdci yokk 109 bg var sadece......
  • valllaa bende öle biliyodumm ama ruhsatta 80 beygir yazıyyooo yanlışlık olsaydı 2 senedir farkedilirdi heralde yaniii 80 yazıyo işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

Mrb arkadaşlar size bir şey danışacam ben bugun 2005 model ford focus ghia tdci aldım araç 102000 de kurşun gri bir kaç boyası var değişeni yok 27500 ytl ye aldım sizce nasıl kazık yemişmiyim yalnız araç 80 beygir ben hep 109 biliyordum bilginiz var mı yorumlarınız için şimdiden teşekküürler...

80 beygir focus tdci yokk 109 bg var sadece......
    Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kazasız belasız ağız tadıyla iyi günlerde kullan arabanı.Fiyat konusunu ise artık kafana takma söylenilenlerede kafanı takıp üzülme,sonuçta beğenerek aldın(pahalı veya ucuz).
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kazasız belasız ağız tadıyla iyi günlerde kullan arabanı.Fiyat konusunu ise artık kafana takma söylenilenlerede kafanı takıp üzülme,sonuçta beğenerek aldın(pahalı veya ucuz).

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun ama o aracın 80 PS olması mümkün değil. Ghia TDCİ lar benim bildiğim hep 109 PS idi. Ruhsata yanlış işlenmiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Hayırlı olsun ama o aracın 80 PS olması mümkün değil. Ghia TDCİ lar benim bildiğim hep 109 PS idi. Ruhsata yanlış işlenmiş olabilirler.

Alıntıları Göster
    Ford Focus reklamıyla da konuşulacak...
    C segmentinin pazardaki en büyük segment olduğuna değinen Ford Otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, ''Ford Focus`un donanım seviyelerini yeniden belirledik. Bundan sonra Ghia donanımının yerini krom ve metal görünümüyle Titanium alacak. HB, Sedan ve Station gövde tipleri ile pazara sunduğumuz Focus`un, 90 ve 110 PS Dizel motorları ile devam ediyoruz ancak giriş seviyesinde sunduğumuz 100 PS lik benzinli motorumuzun yerine 115PS Ti-VCT `i devreye alıyor olacağız.''seklinde konuştu.

90 ve 110 PS olarak geçiyo..... bi araştır derim ben...80 beygir olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 3 Mart 2008; 17:56:19 >

• quote:

C segmentinin pazardaki en büyük segment olduğuna değinen Ford Otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, ''Ford Focus`un donanım seviyelerini yeniden belirledik. Bundan sonra Ghia donanımının yerini krom ve metal görünümüyle Titanium alacak. HB, Sedan ve Station gövde tipleri ile pazara sunduğumuz Focus`un, 90 ve 110 PS Dizel motorları ile devam ediyoruz ancak giriş seviyesinde sunduğumuz 100 PS lik benzinli motorumuzun yerine 115PS Ti-VCT `i devreye alıyor olacağız.''seklinde konuştu.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun arkadaşım...

İyi günlerde kullan...

• bu arada araç yeni kasa ona göre gördüğüm kadarıyla 2005 focus I de var ona göre yorum yaparsanız sevinirim
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

Ghialarda 90 beygir de yok. Ghialar sadece 110 beygir.
    Ayrıca gaza basınca da anlarsınız 80 mi 110 mu olduğunu..

• quote:

2 senede nasıl 102.000 km yapmış anlamadım. Herhalde yememiş içmemiş gezmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordfocus

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fordfocus

quote:

hadi 3 yıl diyelim şuna 2005-2006-2007

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fordfocus

quote:

hadi 3 yıl diyelim şuna 2005-2006-2007

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güle güle bının

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_ıv_16v

hayırlı olsun güle güle bının

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun aracanız kazsız belasız kullanın.Ben de hemen hemen aynısının 50000 km deki HB sini kafaya takmış durumdayım.Tam olarak yazmamışsınız HB mi yoksa sedan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcis

Hayırlı olsun aracanız kazsız belasız kullanın.Ben de hemen hemen aynısının 50000 km deki HB sini kafaya takmış durumdayım.Tam olarak yazmamışsınız HB mi yoksa sedan mı?

Alıntıları Göster
    tamamıyle muamelecilerin sallamsayonundan dolayı 80 bg olmuştur. ruhsat işlemleri için gidildiğinde sormuştur polis kaç bg diye o da sallamıştır. 200bg yazsa ne olcak vergilendirmeyi etkilemediği için ne istersen yazarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

tamamıyle muamelecilerin sallamsayonundan dolayı 80 bg olmuştur. ruhsat işlemleri için gidildiğinde sormuştur polis kaç bg diye o da sallamıştır. 200bg yazsa ne olcak vergilendirmeyi etkilemediği için ne istersen yazarsın

Alıntıları Göster
    yeni kasalar nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.4citamm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: c.4citamm

C segmentinin pazardaki en büyük segment olduğuna değinen Ford otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, ''Ford Focus`un donanım seviyelerini yeniden belirledik. Bundan sonra Ghia donanımının yerini krom ve metal görünümüyle Titanium alacak. HB, Sedan ve Station gövde tipleri ile pazara sunduğumuz Focus`un, 90 ve 110 PS Dizel motorları ile devam ediyoruz ancak giriş seviyesinde sunduğumuz 100 PS lik benzinli motorumuzun yerine 115PS Ti-VCT `i devreye alıyor olacağız.''seklinde konuştu.

BU YENİ KASA iştee

• quote:

Orijinalden alıntı: TDCİ

bu arada araç yeni kasa ona göre gördüğüm kadarıyla 2005 focus I de var ona göre yorum yaparsanız sevinirim
    aracınız 110hp... kesinlikle yanlış yazılmıştır. 2005 focus1 tdcı 1800 cc 115 hp diye biliyorum...
    fiyat normal çünkü ghia...
    quote:

bu arada araç yeni kasa ona göre gördüğüm kadarıyla 2005 focus I de var ona göre yorum yaparsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmnggen

aracınız 110hp... kesinlikle yanlış yazılmıştır. 2005 focus1 tdcı 1800 cc 115 hp diye biliyorum...
    fiyat normal çünkü ghia...
    quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kardeş

• saolun araç sedan bu arada bi arakdaşta sormuştaaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.