Şimdi Ara

Focus TDCİ Sedan 115HP Style 54.500'e Aldık. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam.
  • dentul kullanıcısına yanıt
    Hocam daha yeni gelmişti araç Tr ye. Gidip inceleyip test sürüsu yaptım. Benzinli cvt ve dizel mmt ile.
    Konusu dh da mevcut. Ilk gun dedim daha dizeli 10 bin tl pahalı diye. Benzinlisi de 2-3 bin tl gibi pahalı.

Benim şahsi aracım artık benzinli otm ve sedan olmalıydı ve tercihim corolla oldu.

Hocam İstanbuldasiniz degil mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]
    .....Ama şunu söylemem gerekir ki Focus II'deki sürüş hissiyatı bu arabada maalesef yok. Konfor ağır basıyor.

Haklısınız, Focus II'deki sürüş hissiyatı bu araçta yok, 3'ün hissiyatı daha iyi

Focus 2.5 a 15 ay bindim. Surus hissi direksiyon tepkileri 3ten daha iyiydi.
    Focus 3 daha konfor odakli olmuş, yalitim sorunu cozulmus en onemlisi.. Focus 2 de alistigimiz o genis ferah ic mekanin olmamasi ozellikle gocus 2 kullanicilari icin hayal kırıklığı oldu .. Bu iki husus disinda cok guzel çok beğendiğim bir araba..

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Kireçburnun da oturuyorum.
  • hayırlı olsun. alınabilecek birkaç araçtan bitanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]
    .....Ama şunu söylemem gerekir ki Focus II'deki sürüş hissiyatı bu arabada maalesef yok. Konfor ağır basıyor.

Haklısınız, Focus II'deki sürüş hissiyatı bu araçta yok, 3'ün hissiyatı daha iyi

Focus 2.5 a 15 ay bindim. Surus hissi direksiyon tepkileri 3ten daha iyiydi.
    Focus 3 daha konfor odakli olmuş, yalitim sorunu cozulmus en onemlisi.. Focus 2 de alistigimiz o genis ferah ic mekanin olmamasi ozellikle gocus 2 kullanicilari icin hayal kırıklığı oldu .. Bu iki husus disinda cok guzel çok beğendiğim bir araba..

aslinda goze biraz farkli gelio gereginden fazla..

dar deil aslinda

bende biraz yadirgadim gogus dolgun baya ama alisio insan bi sure sonra abarttigini dusunyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Fiesta'lar Hankook, Focus'lar Michelin Primacy hp

Focus'larda da Hankook var, örnek vermek gerekirse, 2011 HB kasada var.

Titanium ve Style paket için konuşursak,2011'i bilmem ama 2012 yılının sonundan itibaren Michelin Primacy Hp. Fiesta'lar Hankook.
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    1000 km Focus 2,5, 21.000 km Focus 3 tecrübem var. Siz öyle hissetmişsiniz, saygı duyarım ama benim hissettiğim, 3'ün daha iyi olduğu
  • Maalesef öndeki yolcu koltuğunda oturanlar için dezavantajlı..
  • yahu bana adam ince dedi istepne 80 90 u gecme bunla dedi elaman herkese bu sekildeymis

yalanmi gercekmi bilmiom heyacanla arabayi aldim tüydüm

• quote:

Maalesef öndeki yolcu koltuğunda oturanlar için dezavantajlı..

Ben 1 75 likim ama rahtsz olmadm bna normal gelio genis olmasada
     Focus TDCİ Sedan 115HP Style 54.500'e Aldık.
  • Sürücü koltuğu değil, diğerinden bahsetmiştim..
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ole dedginizi

Neyse her marka modelin kucuk artilari ve kucuk eksileri oluor deyim iyi geceler herkese saygilar
  • Eklediğiniz fotoğraftan sanki sürücü koltuğundan bahsediyormuşsunuz gibi geldi. Ben şahsen çok menunum. Ancak bu araba titanium smartsız olmamalı..
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Kese buna yetti kismetse saten kullanacagim 3 sene falan sık degistren biriyim
  • Kendisinden 10bin pahalı Corolla'dan çok üstün bir araç Focus, en başta da motor faktörü.

Yol tutuş --> Focus >Corolla

Sürüş hissi --> Focus>Corolla

Performans --> Focus>Corolla

Yalıtım ve malzeme kalitesi --> Focus>Corolla
  • Aracı çok çok iyi fiyata almışsınız hayırlı uğurlu olsun, ön plana çıkan özellikleri donanımı ve motoru bu aracın.
  • Cok iyi fiyata almissiniz, jetta benzinli alabiliyorsunuz o paraya.

• Çok iyi yapmışsınız güle güle kullanın. Şuan araç alacak durum yok ama olsa ilk tercihlerimden biridir FOCUS.
  • hayırlı olsun. çok iyi bir aracı , çok iyi fiyata almışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.