arkadaşlar imzamdaki aracımın koltuklarını alttaki döşemeleri ve üst tavanı deterjanla temizletmeyi düşünüyorum. bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. koltuklar, alt döşeme ve üst döşeme ve gri tondaki plastikler için hangi deterjanları kullanmalıyım. bugün bir yerden 40 ytl fiyat aldım. daha önce kapsamlı temizlik yapan varmı. önerilerinizi bekliyorum.
firmaların ne tür malzeme kullandıklarını bilmiyorum ama; temizlenen yer ile kirli olan yeri yan yana görünce daha önce neden temizletmemişim diyor insan. 40 ytl iyi fiyat. iç-dış temizlik zaten 10 ila 15 ytl arası semtine göre değişiyor.
işini iyi yapan bir yer ise 40 ytl iyi fiyat.
bu işi marka olarak yapan yerler 150-200 ytl istiyor.
focusun iç temizliği ceylan0 26 366
150-200 ytl alan şirketler kadar kaliteli iş olmayabilir ama titiz bir arkadaş. araba içi koyu gri ve açık gri olduğu için kir bayağı belli ediyor. umarım tertemiz olur aracım.
ben ziebart'ta yaptırdım.200 ytl verdim. detaylı iç temizlik, koltuk kumaş koruması ve dış koruma.
sanayide yapam bir yeri görmüştüm geçen sene. koskoca tabela asmış bilumum koruma ve temizlik diye. eleman gözümün önünde hortumu aldı açtı kapıları başladı arabanın içini hortumla yıkamaya :D
aman dikkatli olun. heryere güven olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: lmnggen
arkadaşlar imzamdaki aracımın koltuklarını alttaki döşemeleri ve üst tavanı deterjanla temizletmeyi düşünüyorum. bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. koltuklar, alt döşeme ve üst döşeme ve gri tondaki plastikler için hangi deterjanları kullanmalıyım. bugün bir yerden 40 ytl fiyat aldım. daha önce kapsamlı temizlik yapan varmı. önerilerinizi bekliyorum.
hocam sizin bahsettiğiniz kuaför diye adlandırılıyor. istanbulda 100 ila 150 ytl arasında değişiyor fiyatlar. araçların içerisi çok güzel hale geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: tergen
ben ziebart'ta yaptırdım.200 ytl verdim. detaylı iç temizlik, koltuk kumaş koruması ve dış koruma.
Dış koruma derken aracın boyası, cila işlemi filan mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: shimoda
quote:
Dış koruma derken aracın boyası, cila işlemi filan mı ?
evet boya koruması. ama ziebart'ta pasta olayı olmuyor. onun yerine boyayı koruma maddesiyle kaplıyorlar. böylece arabanın boyası incelmiyor.
quote:
sanayide yapam bir yeri görmüştüm geçen sene. koskoca tabela asmış bilumum koruma ve temizlik diye. eleman gözümün önünde hortumu aldı açtı kapıları başladı arabanın içini hortumla yıkamaya :D
aman dikkatli olun. heryere güven olmaz.
yok böyle bir şey.
anneme veririm arabayı o daha güzel yıkar hortumla, oğlumun arabası diye. hem parada almaz.
eveeet arkadaşlar bugün araba pırıl pırıl oldu. koltuklar plastikler konsol tavan taban iç yan plastik çıtalar arka bagaj pedallara kadar herşey eski renk ve canlılığını kazandı. hortumla değil özel ilaçlarla sildiler vfe kuruladılar. toplam 40 ytl verdim yapılan işlem çok güzeldi.
quote:
Orjinalden alıntı: lmnggen
eveeet arkadaşlar bugün araba pırıl pırıl oldu. koltuklar plastikler konsol tavan taban iç yan plastik çıtalar arka bagaj pedallara kadar herşey eski renk ve canlılığını kazandı. hortumla değil özel ilaçlarla sildiler vfe kuruladılar. toplam 40 ytl verdim yapılan işlem çok güzeldi.
BASit şekilde yaptırmışsınız. normalde araçlar kuaföre verildiği zaman 2. günün sonunda alınıyor. plastik aksamlar siliniyor yıkanıyor bez ve kumaş olan aksamlar yıkanıyor ve araca belli derecede sıcak hava veriliyor kuruması için. buda takriben 2 günü alıyor.
evet basit oldu ama inanın bu kadar iyi olacağını bende tahmin etmiyordum. sonuçta 40 ytl nerde 150-200 ytl nerde?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme