Şimdi Ara

focus2.0 kumanda problemi yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce enteresan bir şey oldu. işten eve geldim arabayı stop ettim ve kumandayla arabayı kilitlemek için tuşa bastım daha önce hiç duymadığım kısık korna sesi duydum ve kapıları kilitlemedi. ne açıyor nede kapatıyor düğmeye her basışta o korna sesi çıkıyor bende anahtarla açıp kapattım. ses arka sol çamurluğun ordan geliyor. sorun ne olabilir acaba. şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

arkadaşlar az önce enteresan bir şey oldu. işten eve geldim arabayı stop ettim ve kumandayla arabayı kilitlemek için tuşa bastım daha önce hiç duymadığım kısık korna sesi duydum ve kapıları kilitlemedi. ne açıyor nede kapatıyor düğmeye her basışta o korna sesi çıkıyor bende anahtarla açıp kapattım. ses arka sol çamurluğun ordan geliyor. sorun ne olabilir acaba. şimdiden teşekkürler...

ilk senden duyuyorum
  • sorun o günden sonraki sabah kendiliğinden kayboldu. bir dahada tekrarlamadı. ama yinede tekrarlayabilir. arka kapı müşüründen kaynaklı galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

sorun o günden sonraki sabah kendiliğinden kayboldu. bir dahada tekrarlamadı. ama yinede tekrarlayabilir. arka kapı müşüründen kaynaklı galiba.

ilk okudum ve aklıma kedidir kedi demek geldi ne yalan söyleyeyim ama dediğin gibi müşürden ola bilir bazende sıcakta benim aracında sol ön kitlemiyo ve diğerlerinide engelliyo ama bi süre sonra düzelio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.