selamlar.ılanlarda bakarken focusların 7000 rpm oldupğunu ve devır kesıcı olmadığını farkettım.genelde 1,6 benzınlı arabalar 8000 devır oluyor ve 6,500 devırde redlıne a giriyor.focuslarda devır kesıcı yokmu dolu dolu 7000 devır cevırıyormu araba.araba almayı dusunuyorum.1. kullanıcoılar cevaplarsa sevınırım
yokmu cevap verecek
quote:
Orijinalden alıntı: 34HRN60
yokmu cevap verecek
Valla focusu bilmiyorum ama bende Marea var 7200'e kadar çeviriyor. Sana bir resim 4.vites daha kesiciye girmeden hız 190km/h kesiciye kadar 195-200 civar yolun durumuna ve rüzgara göre değişiyor
quote:
Orijinalden alıntı: akayogullari
Valla focusu bilmiyorum ama bende Marea var 7200'e kadar çeviriyor. Sana bir resim 4.vites daha kesiciye girmeden hız 190km/h kesiciye kadar 195-200 civar yolun durumuna ve rüzgara göre değişiyor
Alıntıları Göster
Kesici vardır mutlaka olmadan olurmu hiç
quote:
Orijinalden alıntı: akayogullari
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: akayogullari
ama kırmızı cızgıler yok devır saatınde.bu yuzden yokmu dıye sordum.bak senın mareanda kırmızı cızgıler var nasıl oluyo bu ıs yokmu bı bılen.
quote:
quote:
ama kırmızı cızgıler yok devır saatınde.bu yuzden yokmu dıye sordum.bak senın mareanda kırmızı cızgıler var nasıl oluyo bu ıs yokmu bı bılen.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 34HRN60
quote:
Focuslarda kırmızı çizgi var ancak devir kesici yok 230 görenler var.Heralde 240 da kesici devreye giriyo
selamlar.ılanlarda bakarken focusların 7000 rpm oldupğunu ve devır kesıcı olmadığını farkettım.genelde 1,6 benzınlı arabalar 8000 devır oluyor ve 6,500 devırde redlıne a giriyor.focuslarda devır kesıcı yokmu dolu dolu 7000 devır cevırıyormu araba.araba almayı dusunuyorum.1. kullanıcoılar cevaplarsa sevınırım
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A
quote:
quote:
Focuslarda kırmızı çizgi var ancak devir kesici yok 230 görenler var.Heralde 240 da kesici devreye giriyo
Alıntıları Göster
Kırmızı çizgi yok benim focusumda..Devir kesicininse olması gerek..Yeni nesil bütün araçlarda var..eski kasa corolloların 8 bin deviri var ama 6250 den sonrası kırmızı..
quote:
Orijinalden alıntı: x15
Kırmızı çizgi yok benim focusumda..Devir kesicininse olması gerek..Yeni nesil bütün araçlarda var..eski kasa corolloların 8 bin deviri var ama 6250 den sonrası kırmızı..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: x15
Bizim dizeller 6 bin devir 5 binden sonra kırmızı.5 bine kadar ceviriyo daha fazlasını zorlamadım ama geçermi bilemem ?
quote:
Orijinalden alıntı: x15
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: x15
cevap yazanlara tesekkur edrım.benım bahsettığım focus modelı FOCUS 1 1.6.anladığım kadarıyla 6500 devırde redlıne gırıyor.ama gostergede 6500 den sonrası kırmızı değıl.neyse ben onu kırmızıya boyarım
quote:
cevap yazanlara tesekkur edrım.benım bahsettığım focus modelı FOCUS 1 1.6.anladığım kadarıyla 6500 devırde redlıne gırıyor.ama gostergede 6500 den sonrası kırmızı değıl.neyse ben onu kırmızıya boyarım
Alıntıları Göster
kırmızı renk yani rpmdeki redline focus1 lerde yok arkadaşım...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lmnggen
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lmnggen
quote:
tamam ıste onu ben boyacam.ama 6500 de redlıne gırmıyomu arac yanı akısı kesmıyormu.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: lmnggen
quote:
tamam ıste onu ben boyacam.ama 6500 de redlıne gırmıyomu arac yanı akısı kesmıyormu.
Alıntıları Göster
Deneme imkanınız yok mu?
Focus gibi ileri teknolojiye sahip bir motorda devir kesici olmaması gibi bir ihtimal neredeyse sıfır.
Bende yeni Corolla ve 156 var. Corolla 6650 civarları,Alfa 7300 e doğru devir kesiyor mesela.
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
Deneme imkanınız yok mu?
Focus gibi ileri teknolojiye sahip bir motorda devir kesici olmaması gibi bir ihtimal neredeyse sıfır.
Bende yeni Corolla ve 156 var. Corolla 6650 civarları,Alfa 7300 e doğru devir kesiyor mesela.
Alıntıları Göster
Tüm enjeksiyonlu motorlarda devir kesici vardır... İbrede redline olup olmaması önemli değildir.. Mutlaka devir keser... (Tabi orjinal se)
quote:
Orijinalden alıntı: ozyurek
Tüm enjeksiyonlu motorlarda devir kesici vardır... İbrede redline olup olmaması önemli değildir.. Mutlaka devir keser... (Tabi orjinal se)
Alıntıları Göster
Focuslarda devir kesici vardır arkadaşlar test edilmiştir tarafımdan...
quote:
Orijinalden alıntı: Elvis
Focuslarda devir kesici vardır arkadaşlar test edilmiştir tarafımdan...
Alıntıları Göster
benim araç 190km hızda girmişti devir kesiciye fakat o manuel focusumdu bunda hiç denemedim
quote:
Orijinalden alıntı: fcs44
benim araç 190km hızda girmişti devir kesiciye fakat o manuel focusumdu bunda hiç denemedim
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bugun test etmek için arabayı 3. vitese attım gaza bastım ibre 150 yi devir 6800 u gordu..Daha da giderdi de önüm müsait değildi..Bu arada az ilerde çevirmeye yakalandım.Polis sağı gösterdi..Hızdan ceza yiyeceğim sanıyordum ama emniyet kemerinden 55 ytl ceza yazdı polis...
Peki 6500 de devir kesici olsa ibre geri dönmez miydi..?