Bildirim
focusta hangi tüp en verimli olur
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Brc aslında focusa uyar. Hem de pefformans kaybı olmaz. Ama sana dost tavsiyesi 3-5 kuruş fazla ver PRİNS taktır. İlk başlarda biraz ayar tutmasa da uzun dönemde çok memnun kalacaksın emin ol. -
fordlara brc tavsıye edılıyor ama unutmakı asıl onemlı olan lpg yı takan usta tum kıtler bırbırne benzıyor -
Brc nin feast modelini taktırdım ğeşin 1400 ytl ye çok memnunum hiç bir sıkıntı yok çekişinde falan bir düşüş olmadı tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: mert0648
Brc nin feast modelini taktırdım ğeşin 1400 ytl ye çok memnunum hiç bir sıkıntı yok çekişinde falan bir düşüş olmadı tavsiye ederim.
O modeller eskidi artık. 5 silindirliler için brc nin yeni çıkarttığı bir sistem var ama biraz pahalı. -
Fast iyi bir usta tarafından takılmışsa sorunsuzdur.. Bence yenilerden de iyidir..
İyi etmişsiniz hayırlı olsun...
Ben 2 yıl kullandım.. bir kez olsun servislik işim olmadı.. -
bu soruyu sigara içmeyen birinin;
ben sigara içmeye başlayacağım, acaba hangi markayı önerirsiniz? sorusuyla eşdeğer tutuyorum...
sonradan lpg monte edilen araç= sigara içen vatandaş
ikisinin de zararı, yavaş yavaş ve sonradan ortaya çıkıyor.... neyse ki arabayı değiştirip kurtulunabiliyor... -
Ben de tüp düşünüyorum ama aracın ruhsatını Ankaradan aldım kendi yaşadığım ilde taktırıp ruhsata yazın işletsem ya da hiç Ankaraya gitmeden oradan da işletebilir miyim ruhsata..?Nedir bunun proseduru bilenler var mı? -
Tüpü taktırdığınız yerde muayeneye girebilir ama ruhsatı değiştiremezsiniz...
Ankara'ya gitmeniz şart...
Ankara'ya da her halukarda gidilecekse Teleflex taktırın..
Arkadaşım Mondeo'ya teleflex takmıştı.. Kalibrasyonunu kendi yaptı..
Benzinli halinden daha fazla güç ve tork alıyor... -
Teşekkürler, benim de ilk düşündüğüm teleflex. Ankara'da yerini biliyorum..Zamanım olsa şu an taktıracağım..Bulunduğum şehir de de internet sitesinden bayisi var görünüyor ancak varsa bile onların tecrübesine pek güvenmiyorum..En mantıklısı yaza kadar benzinli kullanmak sanırım.. -
Kışın kısa mesafelerde pek bi avantajın olmaz zaten... Havalar ısınınca taktırman gerekiyorsa taktır derim.. -
Yaw cahilliğime verin Teleflex nedir ? Bende ilerde tüp taktırmayı düşünüyorum. BRC yi öğrendiğim iyi oldu. -
quote:
Orjinalden alıntı: @NTARES
Yaw cahilliğime verin Teleflex nedir ? Bende ilerde tüp taktırmayı düşünüyorum. BRC yi öğrendiğim iyi oldu.
Teleflex -
Teleflex iyi de 2000ytl istiyorlar taksit yapmiyorlar burunlarindan kil aldirmiyorlar. 1900e inmediler nakit
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X