Şimdi Ara

FOLDER LOCK ŞİFREMİ UNUTTUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
37.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu Videoyu İzleyek Verilerinizi Kurtarabilirsiniz Kendi Uploadımdır

Link : http://www.youtube.com/watch?v=qfMotDL7E0M&feature=youtu.be
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok önemli dosyalarım var folder lock 7 kullanıyorum ve şifremi unuttum
  • scansen kullanıcısına yanıt
    yukarıdaki yazımı okudun mu ? , bir de bundan sonra folder lock kullanma wise holder var onu kullan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

çözüm1

bilgisayar başlatken f8 e bas ve pc yi güvenli modda aç programını kaldır dosyalarını al sonra normal başlat açılır ...

allahtan dandik program kullanıyorsun

Sen Allah'ın bir lütfusun gözlerimin nurusun

Adamın hası, sen olmasan gitmişti arşiv
  • Extremity Folder Locker Free v2.0.4 – Fixed

setup:
    https://www.dropbox.com/s/uz6xqfcagryckqh/folderlocker_setup.exe

MD-5: DB5D0A7A7856B533E2CFA8E30C1B2D1B
    SHA1: 5CD3FF95738381117286A87376213B04470FED3F

..:: Notlar::..
    # Kullanıcı denetimlerini kapatın. (Windows UAC)
    # Uygulamayı ağ üzerindeki bir dosyayı kilitlemek amacıyla kullanmayın. Yerel (local) de bulunan klasörler için tasarlanmıştır.
    # Uygulamayı yönetici bir oturumla çalıştırdığınıza emin olun. Uygulama çalışma esnasında yönetici izinlerine ihtiyaç duyar.

..:: v2.0.4 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler ::..
    # Kilit çözme işleminde şifre doğru olduğu halde beklenmedik bir hata sorunu giderildi.
    # Klasör boyut sınırlandırılması kaldırıldı. (Windows 10, 7 ve Xp sistemlerinde 100 gb üstü klasör denemeleri yapılmıştır.)
    # Usb bellek gibi taşınabilir tüm cihazlarda kullanımı aktifleştirilmiştir.
  • beytullahakyuz B kullanıcısına yanıt
    Extremity Folder Locker 2.0.1 sürümü ile harici diskimdeki yılların birikimi çizimlerim, video arşivim ve bütün önemli çalışmalarımın olduğu klasörü şifreledim. işim olduğunda şifremi girip açarak kullanmaya devam da ediyordum ancak 2 ay kadar bir aradan sonra şifremi girip açmaya çalıştığımda " Beklenmedik bir hata ile karşılaşıldı! Şifrelenen klasörün konumunun geçerli olduğundan emin olunuz!. Tekrar deneyiniz.." gibi bir hata mesajı alıyorum. Ne yaptımsa bir türlü açmayı başaramadım. 2.0.4 sürümünü de yükledim yine aynı hatayı verdi. Başka bir bilgisayarda denedim ama nafile hiç bir sonuç alamadım. Yok mu bunun bir çözüm yolu arkadaşlar? Biriniz yardım etsin ne olur, kafayı sıyırmak üzereyim artık...
  • Nihayet çözümünü buldum. R-Studio programı ile şifreli klasörün içine girip bütün dosyalarımı kurtardım, hemde hiç bir veri kaybı olmadan. İnanılmaz hızlı ve kolay. bu program hem dosyalarımı hemde beni büyük sıkıntılardan kurtardı.Tabi birde insan düşünmeden edemiyor, Bu tür yazılımlar şifreleme programlarını taca çıkarmış olmuyor mu? İsteyen herkes şifreli klasörün içini boşaltabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.