Bildirim
FOLDER LOCK ŞİFREMİ UNUTTUM
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar yardım edebılecek kımse yokmu -
Şifreyi boş bırakıp girmyi dene bir programda işe yaramıştı.. -
Valla bu program için geçerli değil. formlarda gezen nod 32 ıle açılma dıye bı yöntem onu bıle denedım o bıle olmadı -
çözüm1
bilgisayar başlatken f8 e bas ve pc yi güvenli modda aç programını kaldır dosyalarını al sonra normal başlat açılır ...
allahtan dandik program kullanıyorsun
........................
çözüm2
fr mtr alıntıdır
birde pc inspector file recovery programı ile de şifrelenmiş klasörün içine girip dosyaları baska bi klasöre sifresiz olarak kaydetmek mümkün
.......................
çözüm 3
Arkadaşlar ben de bu şifre unutma sorununu yaşadım. Ve çözümü kendim buldum. Öncelikle regedit'e giriyoruz. ( Başlat/Çalıştır/regedit) Daha sonra
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/EverStrike/LF30 dizinine gidiyoruz.
Herhangi bir soruna karşın bu değerin yedeğini alıyoruz. LF30 dizinine sağ tıklayıp VER'i seçip herhangi bir yere kaydediyoruz. İleride sorun yaşarsanız ki ben yaşamadım, tekrar bu bilgileri geri yükleyebilirsiniz.
LockState DWORD değerine çift tıklıyoruz ve değer verisini 0 yapıyoruz.
ProtectAfterStart DWORD değerine çift tıklıyoruz ve değer verisini 0 yapıyoruz.
pData ve Password DWORD değerlerini siliyoruz.
Bilgisayarı tekrar başlatıyoruz, ve artık gizlediğimiz klasörlere erişebiliyoruz. Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar için can kurtaran bir çözüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 18 Mayıs 2009; 14:48:56 > -
nihat1551
Sagolasin, arsivime ekledim "Folder Lock sifremi bulamiyorum cozumu - Nihat1551"
quote:
Orjinalden alıntı: nihat1551
ALIGRKN ve benzer maksatlarla bu tur programlar kullanan diger arkidesler umarim hep dandik program kullanir Folder Locktan devam -
bende durduk yerde locked klasörü kayboldu
proyu kaldırdım yeniden kurdum gelmedi
gizli dosyaları gösteriyor ama o yok
işin özü kaybolan klasör aslında orada
bu sıkıntıyı yaşayanlara yolu söyleyeyim ben kurtardım
avafind1.5 adlı program hayatınızı kurtaracaktır.
eğer isteyen olursa resimlide anlatırım. -
alın size arkadaşlar folder lock şifresi otomatikmen 123 yapıyo
http://r apidshare.com/files/267700206/Folder_Lock_Password_Cracker.zip
programı açtıktan sonra folder lock kendiliğinden açılıyo şifreyi 123 yazın direk giriyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogan2185 -- 30 Nisan 2010; 19:08:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dogan2185
alın size arkadaşlar folder lock şifresi otomatikmen 123 yapıyo
http://r apidshare.com/files/267700206/Folder_Lock_Password_Cracker.zip
programı açtıktan sonra folder lock kendiliğinden açılıyo şifreyi 123 yazın direk giriyo
Merhaba arkadaşlar harici diskimde folder lock kullanıyorum.
Bu mesajdaki programı kullandım ama yine olmadı
şifremi 123 şeklinde giriyorum ama resimde ki mesajı alıyorum ne yapmam lazım?
-
görüntüyü tekrar ekledim biraz önce yükleğim tam görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi örümcek10 -- 1 Ekim 2010; 0:15:42 > -
yok mu bu işin kolay bi yolu arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: nihat1551
çözüm1
bilgisayar başlatken f8 e bas ve pc yi güvenli modda aç programını kaldır dosyalarını al sonra normal başlat açılır ...
........................
çözüm2
fr mtr alıntıdır
birde pc inspector file recovery programı ile de şifrelenmiş klasörün içine girip dosyaları baska bi klasöre sifresiz olarak kaydetmek mümkün
.......................
çözüm 3
Arkadaşlar ben de bu şifre unutma sorununu yaşadım. Ve çözümü kendim buldum. Öncelikle regedit'e giriyoruz. ( Başlat/Çalıştır/regedit) Daha sonra
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/EverStrike/LF30 dizinine gidiyoruz.
Herhangi bir soruna karşın bu değerin yedeğini alıyoruz. LF30 dizinine sağ tıklayıp VER'i seçip herhangi bir yere kaydediyoruz. İleride sorun yaşarsanız ki ben yaşamadım, tekrar bu bilgileri geri yükleyebilirsiniz.
LockState DWORD değerine çift tıklıyoruz ve değer verisini 0 yapıyoruz.
ProtectAfterStart DWORD değerine çift tıklıyoruz ve değer verisini 0 yapıyoruz.
pData ve Password DWORD değerlerini siliyoruz.
Bilgisayarı tekrar başlatıyoruz, ve artık gizlediğimiz klasörlere erişebiliyoruz. Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar için can kurtaran bir çözüm.
Teşekkürler.Gerçekten çok büyük dertten kurtardın.. -
Arkadaşlar folder lock 6.5.8 versiyonunu kullanıyordum 16 gb bi veri şifreledim ama kilidi açıp dosyaya ulaşmaya çalışırken girdiğim şifreyi kesinlikle kabul etmiyor dosyayı kilittlerken kullandığım şifre olduğuna adım gibi eminim ama doğru olan şifreyi kabul etmiyor bu konuda yardımını rica ediyorum.Allahrızası için arkadaşlar uzun zamandır uğraşıyorum.Kilitli dosyaları locker01.flkw dosyası olarak tutuyor sorunda burası zaten bu dosyayı açamıyorum.Folder lock programından başkada açan program yok dosyayı -
banada çok fena yamuk yaptı program önemli verilerimi bununla şifreledim. 1kaç gün sonra açmak istedim şifremi girdim doğru şifre dedi kasayı açtı kasa bomboş hiç birşey yok..
Folder Lock -
Folder lock 6 çözüm
Arkadaşlar bendede ayni şey oldu şifreyi kabul etmedi internette araştırdım folder Lock 6 versiyonu win7 için bir çözüm bulamadım. Bende alternatif yolları düşünürken neyseki fazla uğraşmadan sorunu çözdüm.
-------------------------
folder Lock 6 şifreyi unutma veya kabul etmeme sorunu çözümü
Programdan Locker01.flk Locker02.flk 3.... diye dosyaları şifrelemek için bölümler oluşturuluyor her bölüme ayrı ayrı şifrenizi girerek istediğiniz dosyayı şifreliyorsunuz.
örneğin programı açtınız Your Locker Path: altında Locker01.flk bulunuyor şifreyi kabul etmiyor. Bizde ''New'' yazan yere tıklayıp yeni ''Your Locker Path:'' yeni bir şifre girerek kilitleme yolu oluşturuyoruz. sonra programın içinden options'a tıklayıp uninstall şeçeneğini bulup programı siliyor pcyi yeniden başlatıyoruz. ve şifrelenmiş gözükmeyen dosyalar artık gözüküyor.
Benim kullandığın sürüm yanlış hatırlamıyorsam Folder Lock 6 3.5'ti
Not:
Olasılıklar.
1.Bu yöntem Folder Lock 6 versiyonunun her sürümünde çalışmaya bilir 6.6.5 - 6.5.5 vs gibi.
2.Eğer deneme sürümü kullanıyoryasın Locker01.flk Locker02.flk Locker03.flk 3ten fazla kilitleme yolu oluşturamıyorsunuz. sizde de ''Your Locker Path:' altında Locker03.flk varsa programı lisanslı hale getirip Locker04.flk oluşturup öyle denemek. -
Merhaba Arkadaslar, şifresini unuttugumuz bu programı nasıl silebiliriz.Guvenlı kıp ten denedım yemedi. -
arkadaşlar bende folderlock 7 var ve şifremi kabul etmiyor ne yaptıysam da regedit vs... işlemleri yemedi nasıl bilgisayarımdan kaldırırım bilemiyorum yardımcı olabilecek birisi varmı ? -
çözümü var ama satınalmışsanız eğer çok değerli bilgileri bu programla şifrelediniz ve ulaşamıyorsanız eğer hemen gidip satın alın ardından enter key yazan yere de satınalmışolduğunuz serial ı yazın olay tamamdır
ben şöyle yaptım program ekle kaldıra girdim ardın dan folder lock 7 yi seçtim kaldır dediğim de bana şifre sordu ve ben oraya serial no mu yazdım daha sonra ise kaldırma işlemi başladı ,
!!!DİKKAT!!!
Eğer dosyalar çok önemli ise önce şifre sorulan yere satın almış olduğunuz seri no yu yazın birde öyle deneyin buişlem sonucunda verileriniz kaybolmaz bu şekilde ama verileri kurtardıktan sonra mutlaka silin lock u çünkü dengesizliğe devam ediyor.
Hata oluşma sebebi ise ben acronis kullanıyorum ve sürekli imaj alıyorum ve geri yüklüyorum birkaç hdd testi yaparken bunları yaptım ardından şifremi girdiğimde kabul etmedi şifreyi bildiğim halde !
imaj alan arkadaşlara önemle duyrulur eğer folder lock kullanıyorsanız imaj almadan önce şifreleri kaldırıp yedeklerinizi alın folder lock a güvenmeyin benim kullanmış olduğum sürüm folder lock 7 dir
saygılarımla iyi günler dilerim. -
ben folder lock 7.1.0 sürümünü kurmuştum yine şifre sorunu yaşadım. Kendim bir çözüm ürettim ve işe yaradı. Genelde her türlü programda yiyor bu yol. İlk olarak harddiskimi çıkartıp başka bir pcye usb den bağladım ve orada gizli olan dosyalarımı hiçbir şey yapmadan açabildim. eğer ki hangi klasörleri kilitlediğinizi bilmek istiyor ya da hangilerini kilitlediğnizi bilmiyorsanız ve illaki programdan açmak istiyorsanız ikinci bir yol ise folder lock setup dosyasını bilgisayarınızın başka bir bölümüne kurulumunu yapın vehttp://moncom.net/moncomcomputersmsgs.asp?topictoview=2063&title=Folder+Lock+7.1.0 şu site yardımıyla programı fulleyin.. daha sonra programı fullediğiniz sriali kullanarak master pass yazan yere giriyoruz ve program açılıyor. Takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum. -
teşekkürler..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X