Bu arada PM ile ulaşan arkadaşlara dönemiyorum şu an..Cep tel onayı gerekiyormuş,ancak sistem aktivasyon kodunu göndermiyor telefona..Admin arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim.
Sorun giderildi..PM leri cevaplıyorum birazdan
Bugünlük bu kadar yeter herhalde... Bu gece ya da yarın erken saatlerde 2-3 kupon daha yapıcam..
Bol şans.
Kupon 10 TL.
vay beee!!..bu İBB bu oyunu daha önceki maçlarında da oynasaydı ,ilk 5in içinde olurlardı kesin....kuponları yatırdılar ama olsun,önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..:)
Selam arkadaşlar,
Bundan sonra topiğe girerken abdestli ve sağ ayakla girelim lütfen. 8 tane kupon tekten ve iki maçtan yattı yahu..
Neyse,bu teselli oldu hiç değilse...
Bu da devam eden kuponum..
Herkese bol şans.
quote:
Orijinalden alıntı: GANİMET
Selam arkadaşlar,
Bundan sonra topiğe girerken abdestli ve sağ ayakla girelim lütfen. 8 tane kupon tekten ve iki maçtan yattı yahu..
Bu şakaydı.! Çoğu zaman kuponları yüklemeye fırsatım olmuyor işten güçten..Galiba allah da razı gelmedi paraları tek başıma almama Bundan sonra her kuponu yayınlayacağım.
Denemeye devam,şansınız bol olsun...
Sabah uyanınca seviniriz belki
PACHUCA maçı alt bitmiş gitmiş 60TL
Artık kazanma devri bitti heralde kardeş.. Sende benim gibi tekten yatıyorsun. Dün 5 basket oynadık tekten yattı
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin16
Artık kazanma devri bitti heralde kardeş.. Sende benim gibi tekten yatıyorsun. Dün 5 basket oynadık tekten yattı
var bi gaspetlik ama çözemedim...biriniz şuraya bi nazar boncuğu koyuversin... birazdan yeni kupon geliyor
Şansınız bol olsun
quote:
Yine tek maçtan.. Sağlık olsun
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin16
quote:
Yine tek maçtan.. Sağlık olsun
sorma yaw..yanlış hatırlamıyorsam maçın sonlarına doğru yedi samp.....
neyse,,önümüzdeki haftasonuna kadar bişey oynamıcam,,kafayı dinlendirip motivasyon yapayım biraz...
Haftasonuna kadar oynamacaktim ama seytan dürttü gene..
15misli
Sistem4-15TL
Herkese bol kazanclar,sansiniz bol olsun..
Son 2 gündür 8tane kupon yaptım CL ve AVL maçlarına tuta tuta 1tanesi tuttu,numunelik :) Hayret birşey.
587de 3ncü gelmedi birtürlü :)
Ulan Fulham,88de yenir mi yaww... :)
İnter çok kaçırdı be yaw,üste taşıyamadılar
Burda da 2maç arıza çıkardı. :)
Tutankamon :))
Haftasonu harika maçlar var..Yarın yine sabahtan ders çalışmaya başlıcaz. :)) Ben üni.ye kadar tahsil hayatım boyunca bu kadar çalışmadım haa...Hep tek ya da iki dersten ikmale kalıyorduk...Kaderimiz değişmemiş anlaşılan :))
Hadi iyi geceler,Şansını bol olsun.
Cuma günü çalışmalarımdan sonra bu maçlara güveniyorum..
Ayrıca;
Numancia-Levante maçından 2 bekliyorum..0/2 sağlama alınabilir...Başka bir kuponda 2 deneyeceğim.