Şimdi Ara

FOLLOW ME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupa maçlarında riski düşük tutuyorum genelde.O yüzden dün akşamki kuponların oranları biraz düşük.

Dün akşamki maçlardan:
    KUPON 1:
     FOLLOW ME

KUPON 2:
     FOLLOW ME

Haftasonu:
    KUPON 1:
     FOLLOW ME

Bu kuponlara ilaveten arada gün içinde oynadığım kuponlar olunca topiğe ekleyeceğim.

Hepinize bol şans.

edit:link yerine kupon resimleri eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GANİMET -- 29 Ağustos 2010; 13:18:44 >

•  FOLLOW ME

edit: link yerine kupon resimleri eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GANİMET -- 20 Mart 2010; 1:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANİMET

FOLLOW ME

edit: link yerine kupon resimleri eklendi
    haftasonu kuponun az olmuş yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo7

Alıntıları Göster
     FOLLOW ME

Doğru düzgün lig-maç olmasa da Cuma gecesi oyalanayım diye yaptım.. Zaten birgün FR2den maç tutturursam dişimi kıracam...! Neyse.....

edit:link yerine kupon resmi elendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GANİMET -- 20 Mart 2010; 1:26:53 >

• quote:

normal bence...siz içinden aklınıza yatan maç varsa onları alın...
  • quote:

quote:

normal bence...siz içinden aklınıza yatan maç varsa onları alın...

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarishakan -- 20 Mart 2010; 1:07:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarishakan

...

Alıntıları Göster
    image tıkla ve araya linki yapıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mülayim sert

image tıkla ve araya linki yapıştır

Alıntıları Göster
    Bugünkü kuponum
    Herkese bol şans

• Haftasonu:
    KUPON 1:
     FOLLOW ME

Bu 2 maçtan ve 19,06 oranlı kupon tekten yattı...Sistemli kupon oynayan arkadaşlar takip etsinler..Bugün ben de üstteki kuponu sistem oynucam,bakalım nolcak...

Denemeye devam
  • quote:

Bugünkü kuponum
    Herkese bol şans

+7lerden rangers i çıkarırıdım 1.
    2. fb maçına 02 atardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Bugünkü kuponum
    Herkese bol şans

+7lerden rangers i çıkarırıdım 1.
    2. fb maçına 02 atardım :)

Alıntıları Göster
    olabilir zmax...ama adamların aralarında oynadıkları son 4 maçta 20 gol var...olur mu olur :) FB-MANİSA.UNİTED maçına gelince,,maç sonu sürpriz olmaz ama ilkyarı manisa kasıp öne geçebilir belki..

• quote:

olabilir zmax...ama adamların aralarında oynadıkları son 4 maçta 20 gol var...olur mu olur :) FB-MANİSA.UNİTED maçına gelince,,maç sonu sürpriz olmaz ama ilkyarı manisa kasıp öne geçebilir belki..

Alıntıları Göster
    Rangers maçı +7 290 dakika oynasalarda olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sycylian

Rangers maçı +7 290 dakika oynasalarda olmaz

Alıntıları Göster
    Fantazi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Fantazi

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar,malum geçen haftasonu biraz da şanssızlıktan başarılı olamamıştım..Gayri şeytanın bacağı 3 yerinden parçalı olarak kırılmış,kolu sakat bırakılmıştır...Durmak yok yola devam...Herkese bol şans

FOLLOW ME

FOLLOW ME

FOLLOW ME

FOLLOW ME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GANİMET -- 2 Nisan 2010; 11:18:03 >

• quote:

Evet arkadaşlar,malum geçen haftasonu biraz da şanssızlıktan başarılı olamamıştım..Gayri şeytanın bacağı 3 yerinden parçalı olarak kırılmış,kolu sakat bırakılmıştır...Durmak yok yola devam...Herkese bol şans

FOLLOW ME

FOLLOW ME

FOLLOW ME

FOLLOW ME

Alıntıları Göster
    Cuma kuponunu isteyen arkadaşlar boş mesaj bıraksınlar ltf...Talebe göre yayınlayacağım..

• quote:

Cuma kuponunu isteyen arkadaşlar boş mesaj bıraksınlar ltf...Talebe göre yayınlayacağım..

Alıntıları Göster
    roger that!
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

roger that!

Alıntıları Göster
    cover me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tijani Babangida

cover me

Alıntıları Göster
     FOLLOW ME

Cuma gününden en güvendiğim maç Bursa..Gs-Fb kapışmasından yararlanıp puan farkını açacaktır mutlaka.Hatta seyircisi olmayan bir takıma karşı handikapı da aşabilirler maçı garantiye almak için.Paylaşım kuponu olduğu için ben direkt 2 verdim,dileyen H2 oynasın oran çok iyi...Belki Maçtan önce Bursaya H2 olan yeni kupon yapabilirim.Ayrıca her nekadar FR2 ligini sevmesem de,,Istres ve Laval evlerindeki maçlarını kazanabilirler..!!!

bol şans

edit:bold cümle eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GANİMET -- 26 Mart 2010; 14:06:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tijani Babangida

cover me

Alıntıları Göster

Cuma gününden en güvendiğim maç Bursa..Gs-Fb kapışmasından yararlanıp puan farkını açacaktır mutlaka.Hatta seyircisi olmayan bir takıma karşı handikapı da aşabilirler maçı garantiye almak için.Paylaşım kuponu olduğu için ben direkt 2 verdim,dileyen H2 oynasın oran çok iyi...Belki Maçtan önce Bursaya H2 olan yeni kupon yapabilirim.Ayrıca her nekadar FR2 ligini sevmesem de,,Istres ve Laval evlerindeki maçlarını kazanabilirler..!!!

bol şans

• quote:

bol şans

Alıntıları Göster
    Bu arada PM ile ulaşan arkadaşlara dönemiyorum şu an..Cep tel onayı gerekiyormuş,ancak sistem aktivasyon kodunu göndermiyor telefona..Admin arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.