M.Schumacher en babası ama şu sıralar iyi gözükmüyor
MİCHEAL SCHUMACHER IS THE BEST...!!! ALONSO da iş yapar ama button da fena degıl anlasıldıgı gbı kral schumacher pekı prens kım
Hiç düşünmeden MONTOYA derim
kral Schumacher bu kesin.
prens ise Fisichella bence.
kazanırken de kaybederken de schumi.93'ten beri.
Tabi o bırakınca veliahtı olan alonso
bırakıncamı git kendini yuksek bi yerden at
quote:
Orjinalden alıntı: safaksaylam
hakinen
Özel hayatı ile, F1 haricindeki yaşantısı ile ve çelik gibi sinirleriyle o bir yarışçı....
KIMI RAIKONEN
Kimi Raikonen
aloo olaya bak yalnız
fomula
Sen git kendini at la!
quote:
Orjinalden alıntı: etusch
bırakıncamı git kendini yuksek bi yerden at
quote:
Orjinalden alıntı: safaksaylam
MİCHAEL SCHUMACHER
YAŞAYAN BİR EFSANE FERRARİYİ BAŞTAN YARATAN ADAM O BİR MOTORSPORLARI USTASI O BİR CENTİLMEN O BİR ŞAMPİYON O BİR MÜTEVAZİ O BİR FUTBOLSEVER
O OTOMOBİLİNİN ALTINA YATIP BİZZAT TAMİR YAPAN İİ BİR MEKANİKER ZATEN BAŞARISININ SIRRI BURDA ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ONU ANLATMAK YETMEZZZ
KİMSE FARKINDA DEĞİL AMA Bİ SCHUMACHER BİDAHA GELMEYECEK
FERRARİYE SCHUMİDEN SONRA EN ÇOK YAKIŞAN PİLOT BENCE ALONSU OLUR
tabikide JUAN PABLO MONTOYA adam tek başına koca takımı sırtladı
valla bende senna derim.mclaren honda zamanlarıydı.o adamdan sonra kimseyi sevemedim açıkçası. ama ferrarini işi bitmiş gibi geliyo bana bu sene.renault pilotları götürecek.eee yeter zaten millet bıkmıştı ferrari ferrari.hatta komplo teorisi bile üretilebilir.çünkü f1 başkanı ferrarinin hep kazanması yüzünden kuralları hatta arabaları değiştirmeyi düşünüyordu çünkü yarış gelirleri düşüyordu günden güne.
alanso
duydunuzmu bilmiyorum ron dennis schumiye mclaren adına yarışmasını teklif etmiş schumidekabul etmeye hazırmış fakat mercedes istememiş çünkü kazanan kendi motorları değilde schumi gibi algılanabilir diye düşünmüşler
quote:
Orjinalden alıntı: PNR05
aloo olaya bak yalnız
fomula
Ferrarinin bu kadar çabuk pes edeceğinimi zannediyosun,bu noktaya kolay gelmediler kolayda bırakmazlar
F 2005 ORTALIĞIN TOZUNU ATTIRCAKK!!! bekleyin ve görün
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
valla bende senna derim.mclaren honda zamanlarıydı.o adamdan sonra kimseyi sevemedim açıkçası. ama ferrarini işi bitmiş gibi geliyo bana bu sene.renault pilotları götürecek.eee yeter zaten millet bıkmıştı ferrari ferrari.hatta komplo teorisi bile üretilebilir.çünkü f1 başkanı ferrarinin hep kazanması yüzünden kuralları hatta arabaları değiştirmeyi düşünüyordu çünkü yarış gelirleri düşüyordu günden güne.
shumi tabii ki de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme