Şimdi Ara

FOMULA 1 deki favori pilotunuz????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FOMULA 1 deki favori pilotunuz hangisi-------------

• Benim Favori pilotum emekli olalı yıllar oldu.

ALAIN PROST...

Favori takımım hala yarışıyor çok şükür.

FERRARI...

hey gidi 1990 yılı...Nigell Mansell ve Alain Prost Ferrari pilotlarıydı.iki ilah bir takımda..nerdeee şimdi böle bişi

dier örnekler

1990-91-92 G.Berger-A.Senna McLaren
    1992 R.Patresse-N.Mansell Williams
    1990 A.Nannini-N.Piquet Benetton
    1988-89 A.Prost-A.Senna McLaren
    1994-95 J.Alesi-G.Berger Ferrari
    1989 N.Mansell-G.Berger Ferrari
    1988 M.Alboreto-G.Berger Ferrari
    1988 S.Johanson-R.Arnoux Ligier
    1993 M.Schumacher-R.Patresse Benetton

F.I.A bozuntusu topluluğu BANA F1'i GERİ VERİN

• quote:

Orijinalden alıntı: massimox

Benim Favori pilotum emekli olalı yıllar oldu.

ALAIN PROST...

Favori takımım hala yarışıyor çok şükür.

FERRARI...

hey gidi 1990 yılı...Nigell Mansell ve Alain Prost Ferrari pilotlarıydı.iki ilah bir takımda..nerdeee şimdi böle bişi

dier örnekler

1990-91-92 G.Berger-A.Senna McLaren
    1992 R.Patresse-N.Mansell Williams
    1990 A.Nannini-N.Piquet Benetton
    1988-89 A.Prost-A.Senna McLaren
    1994-95 J.Alesi-G.Berger Ferrari
    1989 N.Mansell-G.Berger Ferrari
    1988 M.Alboreto-G.Berger Ferrari
    1988 S.Johanson-R.Arnoux Ligier
    1993 M.Schumacher-R.Patresse Benetton

F.I.A bozuntusu topluluğu BANA F1'i GERİ VERİN
    Alonso Alonso Alonso
    Forever Fernando Alonso

• quote:

Orijinalden alıntı: just717067

Alonso Alonso Alonso
    Forever Fernando Alonso

Alıntıları Göster
    Kimi Raikonnen - Juan Pablo Montoya - Fernando Alonso

arasından yapılacak çekilişle talihliye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

Kimi Raikonnen - Juan Pablo Montoya - Fernando Alonso

arasından yapılacak çekilişle talihliye...

Alıntıları Göster
    m.schumacher-alonso-weber
  • Jesson Button
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drazy

Jesson Button
    !!!!!!!m.schumacher!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

!!!!!!!m.schumacher!!!!!!

Alıntıları Göster
    f. alonso - m. schumacher

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailsglk16

f. alonso - m. schumacher

Alıntıları Göster
    HONDA BAR PİLOTU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Kit

HONDA BAR PİLOTU

Alıntıları Göster
    bakınız imzam

benim aslında ikinci favorim kimi
    hakkinen bence en iyi pilottu
    o gidince boşlukta kaldım davide guveniyodum ama bişiy yapamadı
    2003 de alonso yu tanıdım o tarihten beri renaultu ve alonso yu tutarım
    alonso beni suruşüyle renault da teknik yaklaşımı ile etkilemişti
    otolardan biraz cakarım bu durum beni renault taraftarı yaptı ve herzaman inandım onlara
    alonso gercekten bir efsane olacak demedi demeyin seneye renault ve o daha yenilmez olacakferrari artık eski yerine orta sıraya donuyor mclaren renault toyota ve honda üç eski toprak bir çömez 2006 nın devleri

• quote:

Orijinalden alıntı: etusch

bakınız imzam

benim aslında ikinci favorim kimi
    hakkinen bence en iyi pilottu
    o gidince boşlukta kaldım davide guveniyodum ama bişiy yapamadı
    2003 de alonso yu tanıdım o tarihten beri renaultu ve alonso yu tutarım
    alonso beni suruşüyle renault da teknik yaklaşımı ile etkilemişti
    otolardan biraz cakarım bu durum beni renault taraftarı yaptı ve herzaman inandım onlara
    alonso gercekten bir efsane olacak demedi demeyin seneye renault ve o daha yenilmez olacakferrari artık eski yerine orta sıraya donuyor mclaren renault toyota ve honda üç eski toprak bir çömez 2006 nın devleri

Alıntıları Göster
    üleennn yuhh yani pess.Ferrari eski yerine orta sıralara dönüyormuş.bukadar olur be kardeşim.ulan 14 markalar 14 pilotlar şampiyonluğunu"1958 öncesi sadece pilotlar şampiyonası vardı muhtemel 4 markalar şampiyonluğu daha ferrarinin bu yüzden güme gitmiş." 704 gp startında 182 zafer ve 178 pole posizyonunu toplam 4262.27 GP puanı "eski puanlama sistemi ilk 6 pilota puan verirdi ve önceden galibiyete 10 deil 9 puan vardı" ve zaferleri dışında sayısız kürsü derecesini kırılmadık rekorları ve daha fazlasını başaran takım hangi takım peki?

yaa buraya bir şeyler yazarken desteksiz atmayın yeter artık.bu spora yeni merak salmış ve yeni yeni izleyenleride yannış yöneltmeyin.orta sıra takımıymış.orta sıra takımına bakın ne tarih yazmış.peki ferrari orta sıra takımı ise bu işin babaları kim miş?neler yapmışlar yazında bilelim ozaman.

• quote:

üleennn yuhh yani pess.Ferrari eski yerine orta sıralara dönüyormuş.bukadar olur be kardeşim.ulan 14 markalar 14 pilotlar şampiyonluğunu"1958 öncesi sadece pilotlar şampiyonası vardı muhtemel 4 markalar şampiyonluğu daha ferrarinin bu yüzden güme gitmiş." 704 gp startında 182 zafer ve 178 pole posizyonunu toplam 4262.27 GP puanı "eski puanlama sistemi ilk 6 pilota puan verirdi ve önceden galibiyete 10 deil 9 puan vardı" ve zaferleri dışında sayısız kürsü derecesini kırılmadık rekorları ve daha fazlasını başaran takım hangi takım peki?

yaa buraya bir şeyler yazarken desteksiz atmayın yeter artık.bu spora yeni merak salmış ve yeni yeni izleyenleride yannış yöneltmeyin.orta sıra takımıymış.orta sıra takımına bakın ne tarih yazmış.peki ferrari orta sıra takımı ise bu işin babaları kim miş?neler yapmışlar yazında bilelim ozaman.

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar desteksiz atmayın benim gibi kesin doğruları soyleyin

• quote:

Alıntıları Göster
    eskiden michael schmauer di artık hep kazanıyo diye sıkıldım son zamanlarda pablo motoya yı çok tutuyorum iyi bi pilot
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: etusch

evet gerçekten ne doğrular ama...yaa sende biraz eksiklik mi varr?bir şeyi söylerken havaya laf atma.eğer Ferrari geçmişte bir orta sıra takımı idi ise bu söylediğim istatistikler ne anlama geliyor acaba.ben bunları popomdan salamadım öyle deilmi?demekki sende bu saçma sapan iddianı kanıtlamak için bana kesin ve elle tutulur bilgiler vermek zorundasın.boş boş saçmalayıp insanın asabını bozma.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: etusch

evet gerçekten ne doğrular ama...yaa sende biraz eksiklik mi varr?bir şeyi söylerken havaya laf atma.eğer Ferrari geçmişte bir orta sıra takımı idi ise bu söylediğim istatistikler ne anlama geliyor acaba.ben bunları popomdan salamadım öyle deilmi?demekki sende bu saçma sapan iddianı kanıtlamak için bana kesin ve elle tutulur bilgiler vermek zorundasın.boş boş saçmalayıp insanın asabını bozma.

Alıntıları Göster
    bak forumdaki en sexy kisi olabilirsin ama bu sana boyle konusma hakkini vermez dostum seninderdin nedir haa
    ben ferrarinin basarilarini inkar etmiyorum sadece abartanlara ve tarafsiz olamnayanlara kiziyorum o kadar
    durust ol bakalim eger ferrari diger takimlarin basariz olduklari bi bosluga denkegelmnese ve hakkinende ayrilmamis olsa mclarende o arizalar cikmamis olsa bunlar olurmuydu durust ol canimi ye oldumu canim

• quote:

bak forumdaki en sexy kisi olabilirsin ama bu sana boyle konusma hakkini vermez dostum seninderdin nedir haa
    ben ferrarinin basarilarini inkar etmiyorum sadece abartanlara ve tarafsiz olamnayanlara kiziyorum o kadar
    durust ol bakalim eger ferrari diger takimlarin basariz olduklari bi bosluga denkegelmnese ve hakkinende ayrilmamis olsa mclarende o arizalar cikmamis olsa bunlar olurmuydu durust ol canimi ye oldumu canim

Alıntıları Göster
    montoya az daha arabaya iyi davransa geçilmez olurdu williamw ta

her yarışta motor arızası verilirmi be
    olmaz di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CanTuran

montoya az daha arabaya iyi davransa geçilmez olurdu williamw ta

her yarışta motor arızası verilirmi be
    olmaz di mi?

Alıntıları Göster
    keisnlikle montaya doğuştan yetenekli diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kidd

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kidd

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTuran

quote:

Orjinalden alıntı: Kidd

+1

Alıntıları Göster
    dürüst mü oliyim?peki dürüst oluyorum ve sana birkaç soru soruyorum.

aynı şekilde 1995 te Jean Alesi kazanabileceği ve mutlak üstün gittiği her yarışta mekanik arıza yaşamamış olsaydı,(ispanya,japonya,belçika,aida,italya...)95 te şampiyon kim olurdu?peki alesi nin bu şekilde şampiyonluk yarışından kopması Schumacherin şampiyonluğunu gölgelermi?hayırr.çünki Benetton ürettiği sağlam otomobil ile o şampiyonluğu hakketmiş Ferrari ise hakketmemiştir.

böle boş laflara gerek yok.mekanik arıza her takımın başına gelen birşey.ayrıca tarihte en fazla mekanik arıza ya maruz kalan takım ferrari dir.bunuda söyliyeyim sana.katıldığı 704 gp de 2 pilotu ile 1408 start ta toplam 408 kez finish görememiştir.yani neredeyse katıldığı her 3 yarışta 1 kalmıştır.bu f1 tarihindeki en yüksek orandır.ve buna bu sezon dahil değil.

senin mantığına göre ozaman Ferrari nin tarihte kaybettiği şampiyonlukların haddi hesabı yok.

böyle seninkisi gibi mantık olmaz anladın umarım.

ayrıca Hakkinen ile alakalı hiç konuşmaya gerek görmüyorum.madem mükemmel bir pilottu o zaman kendini 1998 öncesi kariyerinde de hiç deilse tek bir yarış gösterseydide bizde görseydik.bana 1998 öncesi akılda kalan tek bir yarışını örnek gösterebilirmisin?gösteremeyeceksen bu konuyu hiç uzatma çünki bu isteğime örnek vermediğin sürece sana cevap vermiyeceğim.

tarihi çok iyi bilen arkadaşıma saygılar.

• quote:

dürüst mü oliyim?peki dürüst oluyorum ve sana birkaç soru soruyorum.

aynı şekilde 1995 te Jean Alesi kazanabileceği ve mutlak üstün gittiği her yarışta mekanik arıza yaşamamış olsaydı,(ispanya,japonya,belçika,aida,italya...)95 te şampiyon kim olurdu?peki alesi nin bu şekilde şampiyonluk yarışından kopması Schumacherin şampiyonluğunu gölgelermi?hayırr.çünki Benetton ürettiği sağlam otomobil ile o şampiyonluğu hakketmiş Ferrari ise hakketmemiştir.

böle boş laflara gerek yok.mekanik arıza her takımın başına gelen birşey.ayrıca tarihte en fazla mekanik arıza ya maruz kalan takım ferrari dir.bunuda söyliyeyim sana.katıldığı 704 gp de 2 pilotu ile 1408 start ta toplam 408 kez finish görememiştir.yani neredeyse katıldığı her 3 yarışta 1 kalmıştır.bu f1 tarihindeki en yüksek orandır.ve buna bu sezon dahil değil.

senin mantığına göre ozaman Ferrari nin tarihte kaybettiği şampiyonlukların haddi hesabı yok.

böyle seninkisi gibi mantık olmaz anladın umarım.

ayrıca Hakkinen ile alakalı hiç konuşmaya gerek görmüyorum.madem mükemmel bir pilottu o zaman kendini 1998 öncesi kariyerinde de hiç deilse tek bir yarış gösterseydide bizde görseydik.bana 1998 öncesi akılda kalan tek bir yarışını örnek gösterebilirmisin?gösteremeyeceksen bu konuyu hiç uzatma çünki bu isteğime örnek vermediğin sürece sana cevap vermiyeceğim.

tarihi çok iyi bilen arkadaşıma saygılar.

Alıntıları Göster
    juan pablo montaya hakkinenden sonra pistte şumiye yol vermayen bir pilot olduğu için şikeci pilotlardan olmadığı için destekliyorum.dobra olduğu için destekliyorum. bana heyecan verdiği için destekliyorum şu an pistlerde
    yarışan bir çok pilot çaylaklık zamanlarında şumiyi aynada gördüklerinde yol verirlerdi ancak başka pilotlara
    aynı nezaketi göstermezlerdi bunu raikonen dahi (sauberdeyken) alanso ,button,haifeld,weber..vs çok
    yaptılar çünkü f1 de barınabilmeleri için önce liderlerine saygıda kusur etmemeleri gerekiyordu. birkeresinde malezya 2002 di yanılmıyorsam startla beraber ilk virajda ms ile montoya çarpıştı ikiside pite girdiler ms pitten çıktıktan sonra önündeki pilotlar kendilerine tur bindiriyormuşçasına yol veriyorlardı hayretler içerisinde seyrettim bunu yapanlardan biri ise bugunun favori isimleri alanso(minardi)ve button(reno)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.