Şimdi Ara

Fön Çekmeyi Beceremiyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    deniyorum deniyorum olmuyo çok yapınca başım acıyo yamuk oluyo zxart zurt :S

• Arkadaşım fönü arkadan tutucaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: y4s!n *

Arkadaşım fönü arkadan tutucaksın

zor oluyo öyle ya ben önden yapıyorum bazen başarılı oluyo bazende geç kalmamak için bırakıp çıkıyo rum çok uğraştırıyo
  • Saçınız kısaysa ince bir saç fırçasını elinize alın.Fön makinesini arkadan tutun ve saçı hafiften çekiştirerek havalandırın.Benim kullandığım saç fırçası bu:

Fön Çekmeyi Beceremiyorum :(
  • konu sakat
  • quote:

Orjinalden alıntı: IKıroooI

taktid verebilecek varmı

Uzmanlık alanıma geldi bu soru =) Üst mesjlardaki arkadaşın fırçasıyla ilk olarak fönü arkadan öne ve başlık yan duracak şekılde tut saçlarını komple one doğru yatır. Saç spreyi sık. We aynı işlemi birdaha yap. ardından normal bır fön fırcasıyla saçın dibine girerek önden arkaya fönle beraber geri çek =)) nasıl anlattım ama ... bu şekilde saçlarını harika bir şekılde kaldırabılırsın, daha sonra tercıhıne göre mat yada parlak wax-dax tarzı birşeyle şeklı wer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancan1453

quote:

Orjinalden alıntı: IKıroooI

taktid verebilecek varmı

Uzmanlık alanıma geldi bu soru =) Üst mesjlardaki arkadaşın fırçasıyla ilk olarak fönü arkadan öne ve başlık yan duracak şekılde tut saçlarını komple one doğru yatır. Saç spreyi sık. We aynı işlemi birdaha yap. ardından normal bır fön fırcasıyla saçın dibine girerek önden arkaya fönle beraber geri çek =)) nasıl anlattım ama ... bu şekilde saçlarını harika bir şekılde kaldırabılırsın, daha sonra tercıhıne göre mat yada parlak wax-dax tarzı birşeyle şeklı wer..

fön-sac spreyi-fön ve de sonra arkaya doğru fön..ilk kez senden duyuyorum ve görüyorum sac spreyini fön işlemi sırasında kullananı.benim bildiğim saca seklini verdikten sonra sabitlemek için sprey sıkılır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.