Şimdi Ara

FÖN ÖNERİLERİ (KURUTMA DEĞİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan elimde primerin kurutma makinası var 50 tl ye almıştım hiç memnun değilim yani işimi görüyor fakat her sabah en az 15 20 dk uğrasıyorum 60-100 tl arası berber fönü arıyorum ikisi arasında kaldım öğrenci adamız burada sizce bunları almalımıyım ? primerim üflemsi az sıcaklığı iyi

http://urun.n11.com/sac-kurutma-ve-fon-makinesi/johnson-megafon-profesyonel-kuafor-tipi-fon-makinesi-sac-kurutma-P16895072

http://urun.n11.com/sac-kurutma-ve-fon-makinesi/fonsan-4400-fon-makinasi-kuafor-turbolu-profesyonel-2400w-P45798418

• Evde kullanılanlar genelde 2000w oluyor fakat 200w çok farkettiriyor yani 2200 veya 2400w olan ürünlerden seçebilirsiniz. Benim gittiğim kuafördeki 2200 wat mesela evdeki 2000w arada dağlar kadar fark varmışçasına üflüyor 200w fark ile .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

Evde kullanılanlar genelde 2000w oluyor fakat 200w çok farkettiriyor yani 2200 veya 2400w olan ürünlerden seçebilirsiniz. Benim gittiğim kuafördeki 2200 wat mesela evdeki 2000w arada dağlar kadar fark varmışçasına üflüyor 200w fark ile .

önemli olanı güçmü üflememi ben güce değilde üflemeye bakıyom alıcağım fönün gücü 2400 watt üflemesi saatte 80km/h
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Güçle üfleme zaten birbiriyle bağlantılı güçlü olursa motor iyi üfler 2200 veya 2400 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

Güçle üfleme zaten birbiriyle bağlantılı güçlü olursa motor iyi üfler 2200 veya 2400 alın

sağol yardım ettiğin için
  • Sakın o makineleri alma şuanda nerdeyse çoğu kuaförde ETAP marka fön makinesi kullanılır.Son çıkanını al bende 3200 S var 2 sene önce aldım şuan daha üst modelleri çıkmıştır. 100 tl yi geçmez fiyatları
  • Peki kardeşim eyw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Kurutma makinesi yardım edin
    12 yıl önce açıldı
    SAÇ KURUTMA MAKİNASI SORUSU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HBir ay önce etap aldım arkadaşımda rowentanın 250 liralık makinası var o bile bunu kullanıyor tavsiye edErim

• quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

HBir ay önce etap aldım arkadaşımda rowentanın 250 liralık makinası var o bile bunu kullanıyor tavsiye edErim

kardeşim hangi modeli aldın
  • beyler arkadaşım bayan kuaförü ve bana bunu 64 TL ye satarmış sizce nasıl bir ürün kullananlar varmı memnunmusunuz  FÖN ÖNERİLERİ (KURUTMA DEĞİL)
  • Dostum önerilere kulak ver ETAP marka fön makinesi işini görücek değişik heveslere bulaşma.Ben 30 yaşındayım ve 18-17 yaşından beri önce kuaförde sonra kendim öğrenerek fön çektim. Etap bu alanda hem fiyat hemde performans olarak en üsttedir her zaman.Pişman olmazsın
  • ryanbenjamin kullanıcısına yanıt
    Eyw abim

• Bilinen marka Fakir'in profesyonel ürünühttp://fakir.com.tr/i/360/noble-ac
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.