Şimdi Ara

fonksiyon ve üçgeni çok iyi bil saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok fonksiyonları çok iyi bilmeden ayt geçmeyin yok üçgenleri çok iyi bilmeden dörtgene geçmeyin dünyanın en saçma şeyi. Bunları bitirip geçelim okey de çok iyi bilmeye de gerek yok vakit kaybetmeden diğer konulara da geçmek hem fonksiyonu hem de üçgenleri daha iyi anlamayı sağlıyor. Dörtgenleri bitirdikten sonra üçgenlerde daha iyi oldum ayrıca polinom logaritma diziler bunları da bitirdim hiç sorun yaşamadım çok üst düzey fonksiyon bilgisi istemiyor sadece fonksiyonun tanımını,grafiklerini, üçgenin özelliklerini bilmek gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Lti'de fonksiyonda kullanılan her şey var

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    o konuların sadece adını biliyorum ama fonksiyonlar da öyle çok zor bi konu değil grafikleri öğrenmek işe yarıyor ama

• Toplamayı iyi bil genÇ!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fonk u bilmem de üçgeni iyi bilmeden geçersen naneyi yersin güzel insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D88E0DBB4 -- 25 Kasım 2023; 13:52:10 >
  • çok iyi üçgen bilerek katı cisim-çember falan hariç sınavdaki her geo sorusunu yaparsın kimse zaten üçgen çok iyi bil ama dörtgen çalışma demiyor boş bir serzeniş olmuş

• Çok şey biliyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o konuların sadece adını biliyorsan fonksiyon bilgisinin abartıldığını nasıl anladın

konuların önemi zorluğuyla ilgili değil iyi öğrenilmezse ilerki konularda problem yaratıyor

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim fonksiyonun ve üçgenin devamı bi nevi fonksiyon ve üçgenin tekrarı olduğu için o konularda çok iyi olmak yerine bitirip diğer konulara geçmek. Bitirmeden demiyorum tabiki bitirelim ama üçgeni her soruda üçgen şeklinde görmüyoruz dörtgenlerin içinde de çok var ve fonksiyonun da baya dalları var bu konularda çok iyi olmak diğer konulara elbette daha çok yardımcı olur ama zaman performans açısından öyle düşünmüyorum konular bittikten sonra fonksiyona geri dönersek daha çok verim alırız diye düşünüyorum

• mesela üçgenleri iyi öğrenmeden diğer geometri konularına geçersen anlamayabilirsin

• Autghust34 kullanıcısına yanıt
    üçgenleri öğrenip geçtim ama çok iyi olmak için aman aman 1000lerce soru çözmedim diğer geometri konuları ile üçgen daha çok pekişti bende gibi

• tekrar amaçlı dönerim diyorsanız sıkıntı yok ama üstünkörü geçip konuyu öğrendim demeyin

bir konuyu öğrenirken ayt fen ve mat derslerinde mümkün olduğunca kopukluk olmasın

• 200k yazdım sana zehir gibisin maşallah bra

• yav demek istediğim çok iyi bilmeyelim demek değil çok iyi bilelim ama bu konularda çok iyi bileceğim diye takılı kalmak yerine diğer konulara geçelim öğrenmeden geçelim demiyorum zaten sonra geri dönerim mantıksız mı bu ona göre 1 2 ay bunlarla uğraşayım.

• Yok fonksiyonları çok iyi bilmeden ayt geçmeyin yok üçgenleri çok iyi bilmeden dörtgene geçmeyin dünyanın en saçma şeyi. Bunları bitirip geçelim okey de çok iyi bilmeye de gerek yok

• hocam dalga geçmene gerek yok fikir edinmeye çalışıyorum üçgenleri 345 kitabından bitirdim çoğu kişi 2 3 kaynak çözmeden diğer geo konularına geçmeyin diyordu forumun eski konularına göz gezdirdim fonksiyonlarda da grafikleri tanımı vs öğrendim fonksiyon konu da dinledim soru da çözdüm ama zor sorular ile uğraşmak yerine polinomları da baya anlayarak bitirdim böyle gitmek kötü mü şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6C674A4F -- 25 Kasım 2023; 23:6:24 >
  • senin için doğrudur daha yeni bitirmişsin 1 kaynak çözmüşsün gördüğüme göre de 70 net yapıyorsun 1 kaynaktan çözüp geçmen lazım zaten senin zamanın dar ama bunu genel olarak söylemen hatalı olmuş hepimiz belli başlı doğruları biliyoruz

• şaka yapiyom alinma la

İyi yapmışsın da açtığın konu çok iddialı olmuş ondan bu tepkiler gelmiş

• Bunları seneye düşünğrsün bu sene zaten iyi bi sıralama yapma ihtimalin yok gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.