Şimdi Ara

Fonksiyonları yanlış kişiden mi dinliyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mikail hocanın fonksiyonlar dersini satın aldım. 20. sayfaya kadar geldim henüz bu kadar sayfa gelmemize rağmen görüntü kümesi işliyoruz. Ben bunu izledikten sonra herhangi bir kaynaktan soru çözemiyorum. Hocanın pdfteki uygulama sorularını da çözemiyorum. İlk defa bu dersi çalışıyorum. Acaba mikail hoca bana göre değil mi? Öneriniz olur mu?

• Dostum sürekli hoca / kitap soruyorsun ve bir yola girip olmayınca hemen bırakıyorsun. bir şeyi anlamak hemen tek seferde olsaydı herkes çok iyi puanlar dereceler yapardı. Pes etmeden nerede hata yaptığını, neden çözemediğini, neleri kaçırdığını araştır ve lütfen artık karar değiştirme bir hocadan kitaptan ilerle. Zaman kısalıyor senin iyiliğin için diyorum
  • up
  • Pdfdeki soruları çözememeniz biraz sorun evet ama dikkatli bir şekilde ilerlerseniz konuyu kavrayacağınızı düşünüyorum. Kaynaklarda genelde karışık veriliyor sorular apotemi fonksiyonlar çözebiliyorum ben mikailden o başlığı çalışınca. Belki konu başlıklarına ayrılmadığı için çözemiyor olabilirsiniz. (Şu an apotemi önermiyorum pdfdeki soruları çözemiyorsanız, daha kolay bir fasikül ile de ilerleyebilirsiniz. Sonuç olabilir.)
  • Elimde çap fasikülü var. 345 tyt soru bankası falan var. Mikail yerine ilyas güneşe falan mı geçsem?
  • Hyper1001 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi tatmin edecekse geçebilirsiniz. Ben ayt için çok detaylı bir şekilde hakim olmak istediğimden konuya mikail aldım. Youtube'dan dinleyecekseniz Selim Yüksel ve Eyüp B. öneririm.
  • Tyt kısmını selim yükselden dinledim fakat aytsini bitirmedi hala çekimlere devam ediyor. O yüzden pdf sıkıntısı vs oluşuyor. İlyas güneş / mikail plus bu 2 seçenek dışında seçeneğim yok :) Mikail hoca öyle anlatıyor sadece gibi geliyor bana pek bir şey anlamıyorum.
    İlginç hocam herkese hitap etmiyor olabilir. İlyas hoca da iyidir güzel temel atıyor dinle derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgi sarmal + ilyas hocanın ders notları ile 15 nete çıkma şansım var mı?
    Çıkarsın hocam rahatlıkla denemelerden uzak kalma yeter
  • Tamam hocam teşekkür ederim.
  • Hocam ben de aynisini dedim baska bi forumda. Mikail hocadan dinleyip yarisina kadar gelmistim fonksiyonlarin ama yapamiyodum karisik geliyodu. Rehber mat bana iyi geldi bi de ilyas gunes. Gerci hala fonk larin sonlarini bitirmedim ama bekliyo suan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oylesinebiri09 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam
  • oylesinebiri09 kullanıcısına yanıt
    Bende ilyas güneş deneyeyim. Daha yeni tyt fonksiyon videoları atmış zaten.
  • Dostum sürekli hoca / kitap soruyorsun ve bir yola girip olmayınca hemen bırakıyorsun. bir şeyi anlamak hemen tek seferde olsaydı herkes çok iyi puanlar dereceler yapardı. Pes etmeden nerede hata yaptığını, neden çözemediğini, neleri kaçırdığını araştır ve lütfen artık karar değiştirme bir hocadan kitaptan ilerle. Zaman kısalıyor senin iyiliğin için diyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.