Şimdi Ara

Bir daha müzik dinlerken ayt mat çözemeyeceğimiz gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce bi şarkıma denk geldim, sene içerisinde soru çözerken çokça dinlerdim. gözümde canlandı çözerkenki zamanlarım, onun verdiği zevk başka yerde bi daha gelmez. sınavdan kurtulduğum için mutluyum ama o zamanları bir daha yaşayamayacağım için içim biraz burkuldu az önce

• Evet hocam aynisini yasiyom arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YKS'de derece yapıp doping'in iki katı fiyata koçluk hizmeti açıcam, sonsuza kadar mezuna kalıcam. Her sene sınavı çözüp "kolaydı yığılma olacak" diyip moral de bozarım. Düzeni korurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-927DC4D74 -- 5 Ağustos 2023; 12:22:21 >
  • Bir daha müzik dinlerken ayt mat çözemeyeceğimiz gerçeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C07B61AEB -- 5 Ağustos 2023; 12:24:51 >
  • İdol. Öğrenci ağlatıp üstüne para kazanıyorsun. Cennetlik, puhaha

• ea 1.oldum karşim, sınav çok kolaydı hiç matematik çözmeden de derece gelir eşit ağırlıktan, çok çalışmayın deneme komasına girmeyin nesini çözemiyosunuz şu sınavın ahahah

• ben çözmediğim denemeleri satmadım bu nedenle. arada çerezlik film izlerken veya müzik dinlerken patlatırım diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Plesac kullanıcısına yanıt

ya ben arada açıp oturuyom, karşıma da forumu açıp konulara yazıyom nostaji oluyo

• Müzik dinlerken calculus çalışabilirsin Bir daha müzik dinlerken ayt mat çözemeyeceğimiz gerçeği 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.