peki bu demoların kurulumunda fm 07 de olduğu gibi ingilizce dil gereksinimi warmı?
goldu çekiorm bakalm %10
hadi bakalım sahurcularrr ..... bende inidiryom 500 kb ile bakalımbiter bi 30 dk ya
oyun türkçe klavye ile çalışıyor.paniğe gerek yok.
oyun çok hızlı olmuş ilk izlenilikenimler...Bi kaç yeni özelilk war..Fotolar hoş.ama maç moturunda pek yenilik göremedim
quote:
Orjinalden alıntı: ugurundur_21
oyun çok hızlı olmuş ilk izlenilikenimler...Bi kaç yeni özelilk war..Fotolar hoş.ama maç moturunda pek yenilik göremedim
Bence mac motorunda ciddi yenilikler var.
%14 bır saate ıner ılk ızlenımlerı yazsın arkadaslar pls
olmuyo arkadaslar 2 kere ındırdım attachment die bi dosya iniyor bitiyor ne setup var ne baska bisi yardımcı olun ya
demoyu oynayan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırlarsa iyi olur türkçe dil-klavye desteği güzel. oyunun hızlanması da iyi oyun motoru da geliştirilmişse daha ne süper bi oyun olcak
ah demo calısmıyo yardımcı olsanız ındırıpte oynayan varmı
arkaşım çalışıyo o atachmnet dosyasını rar la aç ve bir yere çıkar sonra içinden 2 tane dosya çıkacak bunların içinde windows olanına gir orada insatt football manager war onu tıkla iş tamam dır dediğim gibi yap attacmnt dsyasısnı birlikte aç rar seç..
dostum cok sagol :)
Ben cok fazla oynayamadım ama oynadıgım kadarıyla bir yorumda bulunayım. Bence FM2007nin en büyük sıkıntılarından bir tanesi mac motoruydu. Özellikle forvet oyuncularının kaleyi gördükleri yerden acıyı hüc umursamadan kaleye sut cekmeleri özelligi gercekten beni deli ediyordu. Yaptığım ilk 2 mac sonucu bunun halledildigini ve mac motorunun daha gercekcilige yakınlastırıldıgını gördüm. Ayrıca transfer pazarlıkları biraz daha artırılmıs anladıgım kadarıyla hemen 2 görüsmede transfer olmuyor bu da gercekcilik bakımından daha iyi. Skin biraz rahatsız etti beni eski yesil hali daha güzeldi hem de futbolu bizlere daha cok andırıyordu. Simdilik bu kadar aklıma gelenler olursa devam ederim.