Bildirim
Football Manager 2008 (ÇIKTI) (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
anında daldık olaya 1 saat sonra yorumlarla burdayım -
indiriyorum oyun ici ss leri atacagim inince -
goldla vanilla arasında ne fark var -
-
evet vanilla ve gold arasındaki fark ne birde inglizce yapmamız gerekiyor mu -
-
Fm 07 nin Türkçe yaması ile yaptım. Yama ayarlarından Fm 08 Demousunu gösterin. TürkçeFmÇalıştır a tıkladığınızda hata verecek. Yamayı kapatıp Fm 08 i normal kısa yolundan açın. Yüzde 100 olmasada büyük oranda Türkçe açılıyor oyun. -
SS'ler
Tuncay'li Boro
Carlos
Lincoln
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey Kafkasya -- 30 Eylül 2007; 17:06:15 >
-
oyun super ins 2007 deki gibi klavye sorunu cikmaz yeni trasferlerle de cok zevkli olcak -
-
Gold'da hangi takımlar var vaniliada hangi takımlar var?
ayrıca hangisini cekiyim bi yardım edin -
gold demoyu çek 523 mb
oyunda lisanslı lisansız çoğu lig war saydıklarım da war zaten çoklu dil desteğide war -
ya SS koyabilir misiniz? -
-
beyler gold nedir vanilya nedir yaa -
evet goldla vanilla arasında ne fark var? -
STRAWBERRY DEMO : Oyuncu fotolari tam ,büyük liglerin hızlı başlama ayarları ,farklı dil desteği.
VANILLA DEMO : İngiltere ve İskocya ligi. Fotolar v.s yok. -
Gold daha kapsamlı bir versiyon. Daha cok lig oynayabilme secenegi var, oyuncu resimleri var vs. Ama buna karsılık Gold 520mb Vanilla 100 mb civarı sanırım. Durumunuza göre birini indirebilirsiniz. Vanilla da sadece İSkocya ve İngiltere ligleri var. Digerinde bu iki ligin yanında İtalya, İspanya, İskandinav, Brezilya ligleri var hatırladıgım kadarıyla belki daha da olabilir. -
ındırelm bakalım goldu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X