Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yooo hemen bıtmıyo barca ıle lıgde 6 mac yaptım cl dede 2 mac yaptım devam edıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

microgenius sayfanın başında 4 mesaja bakamadın mı yav

görmemişim yau! ama gold demoyu indirmeme rağmen ne ses var ne lisans var(birkaç tane de var ama)
  • çok iyi haber ama fifa manager kadar iddalı olurmu bilmem ben şahsen 1990 lı yıllardan beri cm manyağıydım ha daha önce sensible soccer manager ler falan vardı.o tek düze grafikten fife manager e geçince tekrar tekdüze grafiğe dönmek zor olacak gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

quote:

microgenius sayfanın başında 4 mesaja bakamadın mı yav

görmemişim yau! ama gold demoyu indirmeme rağmen ne ses var ne lisans var(birkaç tane de var ama)

hocam ben vanillayı indirdim bir tane arkaplan göremedim gold da kaç tane var?
  • valla bu oyun harika biraz daha çabuk çıksaydı daha iyiydi ama nabalım bekliycez
  • bu oyun yüzünden alttan 2 tane ders bıraktım geçen yıl,oynamayın arkadaşım valla adamı uyuşturuvcu gibi bağlıyor,ben ettim siz etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

bu oyun yüzünden alttan 2 tane ders bıraktım geçen yıl,oynamayın arkadaşım valla adamı uyuşturuvcu gibi bağlıyor,ben ettim siz etmeyin

barca ıle 17 mac yaptım lıgde cl de guruplardan cıktım oyun bıttı dedı bana da oyunun sonu geldı sonucta liderdim sampiyon oldum demektır ılk resmı sampiyon benmıyım sıra rangers de :)

• quote:

Orjinalden alıntı: fm2008bjk

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

bu oyun yüzünden alttan 2 tane ders bıraktım geçen yıl,oynamayın arkadaşım valla adamı uyuşturuvcu gibi bağlıyor,ben ettim siz etmeyin

barca ıle 17 mac yaptım lıgde cl de guruplardan cıktım oyun bıttı dedı bana da oyunun sonu geldı sonucta liderdim sampiyon oldum demektır ılk resmı sampiyon benmıyım sıra rangers de :)

17 mac hmmm daha var o zmn benım oyunun bıtmesıne ahh şu oynadıgmız full oyun olcaktıkıı kaptırırdm kendmı ıyıce

• demoda hata yakaladım mac barca real 2 1 ondeyım allah dan . gol oldu hakem korner verdı
  • valla demoyu indirdim skin yüzünden oynayamadım.Bu kadar berbat bir skin olabilir mi yav
  • evet yav vanilla daki skin çok kötü büyük olanda başka skin var mı?
  • quote:

evet yav vanilla daki skin çok kötü büyük olanda başka skin var mı?

yok hayır. ben begendm ya skını acıkcası.

bu arada benımde oyun bıttı lıgde 17 mac yaptırıo artık oyunu beklıoruz
  • Az kaldı az...
  • ne zaman çıkıyor ?
  • ya o değilde arka plan bembeyaz gözüme gözüme vuruyor

değiştirme şansımız var mı ki oyun içinden ?
  • Lionel Messi;

http://img394.imageshack.us/my.php?image=messipb1.jpg

Giovani dos Santos;

http://img300.imageshack.us/my.php?image=dossantosvl7.jpg

Thierry Henry;

Arda Turan;

Galatasaray;

Colin Kazım Richards;

Adriano;

Lincoln;

Tobias Linderoth;

Ardayı çok beğendim,dos Santosuda baya geliştirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quesillo -- 4 Ekim 2007; 17:20:08 >

• ss ler için sağolasın . özellikler güzel olmuş messi'ye bak be
  • beyler super bı olay oldu ayrıca anlatayım olayı bi pozisyonda messi pas verdi eto gol attı ama ofsayt izledim tekrardan gercekten gol ofsayt golden sonra rakip futbolcular kalecide dahil yan hakeme gitti kotu oldum ya resmen adamların emegını yedım hehe ama super olmus
  • quote:

beyler super bı olay oldu ayrıca anlatayım olayı bi pozisyonda messi pas verdi eto gol attı ama ofsayt izledim tekrardan gercekten gol ofsayt golden sonra rakip futbolcular kalecide dahil yan hakeme gitti kotu oldum ya resmen adamların emegını yedım hehe ama super olmus

Bu olaya benzer bir ss var elimde koyarım birazdan
  • quote:

beyler super bı olay oldu ayrıca anlatayım olayı bi pozisyonda messi pas verdi eto gol attı ama ofsayt izledim tekrardan gercekten gol ofsayt golden sonra rakip futbolcular kalecide dahil yan hakeme gitti kotu oldum ya resmen adamların emegını yedım hehe ama super olmus

Football Manager 2008 (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.