düzgün derken neyi kastediyorsun kurulumu hata mı veriyor.öyleyse dil ayarlarını degistirmen lazım.forumlarda aratırsan çözümünü bulabilirsin.
low system memory hatası verio
quote:
Orjinalden alıntı: Nico-41
Üstteki arkadaş new game kapalı onun yerine load qouick start a tıklayıp ligi seçip gireceksin.
Arkadaşlar,ben demoyu kaldırmak istiyorum ama nerden uninstall etsem hep şu hayatı veriyor.
Details'e tıklayınca da şu çıkıyor.OK e tıklayınca da uninstall işlemi kapanıyor
Sanırım java ile ilgili ama bunun çözümü nedir?
Aynı hatayı bende aldım nasıl kaldırcaz bunu yawf?????
quote:
Orjinalden alıntı: altiner93
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Oyunun yapmı tamamlandı 19 Ekim de piyasada.
Türkiye'de 19 Ekimde olur mu ?
olur olmazmı en kotu 20sınde
demo oyna oyna nereye kadar bıtıcegnı bıldgınden zevklı gelmıo
yeni başladım daha ilk maçımda boltona 3-0 yenildim portsmounth la
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
quote:
Orjinalden alıntı: altiner93
quote:
Türkiye'de 19 Ekimde olur mu ?
olur olmazmı en kotu 20sınde
demo oyna oyna nereye kadar bıtıcegnı bıldgınden zevklı gelmıo
evet yahu sıkıntı basıyor
bakın bı onızleme daha barcaylada olmustu ama bu kadar sık deıl lyon la ılerlıyorum kornerlerde durantopların en usta ısmı juninho ortalar gol oluyor ama hakem fool verıyo stam olsun nihat olsun baros olsun genelde fool verıyo her gole abartmıslar daha 6 macta 8 gol gitti tr de olsa katlıyam cıkardı ses yok adamlarda
yaw dizilişi napıyorsunuz ben bi türlü oturtamadım taktigi.barcelona gibi güclü takımlar secince basarı oluyorda güçsüz takım secince cok kötü oluyor.paylasalım burda fikirleri.
merhaba arkadaşlar ben fm 2007 yi uzun süre oynadım ve 90 lı yıllardan beri koyu cm hayranıyım hatta daha önce bizim jenarasyon daha iyi bilir sensible soccer manager vardı onu oynardık hep
bu fm 2007 de fenerbahçeyi aldım ve karşıma çıkan takımları o kadar rahat ve bol gollü geçtimki bu beni oyundan acayip soğuttu düşünün her gelene 7 tane 8 tane hatta 10 tane gol attığım oldu düşününki bu takımlar türkiye birinci liginde.umarım fm 2008 daha iyi olur alıp deneyeceğim.cm 2007 de hoşuma gitmedi ne yalan söyleyeyim çıktığı günden beri fifa manager 2006 oynuyorum.
bende laptop var bu yüzden olsa gerek fifa manager 2007 yükleniyor ama yetersiz hafıza 650 mb uyarısı veriyor hafızada yer olduğu halde gigabite larca...umarım fifa manager 2008 sorunsuz çalışır. demek istediğim yapay zeka o kadar yüksek değildi fm 2007 de... neyse bekleyip göreceğiz.hepberaber
quote:
Orjinalden alıntı: hkaydin1976
merhaba arkadaşlar ben fm 2007 yi uzun süre oynadım ve 90 lı yıllardan beri koyu cm hayranıyım hatta daha önce bizim jenarasyon daha iyi bilir sensible soccer manager vardı onu oynardık hep
bu fm 2007 de fenerbahçeyi aldım ve karşıma çıkan takımları o kadar rahat ve bol gollü geçtimki bu beni oyundan acayip soğuttu düşünün her gelene 7 tane 8 tane hatta 10 tane gol attığım oldu düşününki bu takımlar türkiye birinci liginde.umarım fm 2008 daha iyi olur alıp deneyeceğim.cm 2007 de hoşuma gitmedi ne yalan söyleyeyim çıktığı günden beri fifa manager 2006 oynuyorum.
bende laptop var bu yüzden olsa gerek fifa manager 2007 yükleniyor ama yetersiz hafıza 650 mb uyarısı veriyor hafızada yer olduğu halde gigabite larca...umarım fifa manager 2008 sorunsuz çalışır. demek istediğim yapay zeka o kadar yüksek değildi fm 2007 de... neyse bekleyip göreceğiz.hepberaber
fm 2007 yi uzun soluklu oynamadığını düşünüyorum çünkü yapay zeka yok dediğin oyunda hep aynı tatkikle oynarsan yarım sezon sonra rakipler o tatkiği bir güzel çözüp seni evire çevire yenmeye başlıyorlar sende mecbur yeni taktik geliştirmek zorunda kalıyorsun ayrıca skorlarında biraz abartı gibi geldi heralde hazırlık maçlarında 2. 3. lig takımlarına attın o kadar golü..
quote:
Fazla birşey kalmamış, çıksın, indiririz hemen...
harbiden canım sıkıldı artık sistem de iyi olmayınca bu tür oyunlara kaldık.cıksada can sıkıntımız gecse.