Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milan kariyerine başladım sıkıntıdan ve Pato yu meraktan...

İlk sezon Bojan ı kiralamıştım öyle ortalıkta dursun diye.

Kira bitişinde Barcelona ya döndü status u yedek oyuncuya düştü.

Değeri 7 milyon euroydu,14 verdim Barca kabul etti

Ama tabii ki Bojan gelmedi.

Edit:İlginç şeyler oluyor bugün.Silva Albiol u aldıgım için teknik direktörüne kızdı.37 m den satış listesine konuldu
    Bende Albiol le ayrılmasın yazıktır dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 10 Ekim 2008; 19:40:29 >
  • 8.0.2 patchi ile oynuyorum. Türkçe yama var.

2. li b katagorisinde Karabükspor ile başladım. Fakat ligin 4. haftasında oyuncuları kadroya alamıyorum. Yanında SEÇ kutucukları var futbolcuların. Yani "seçili değil" diyor heralde. Kadro numaralarını yolladım halbuki. Bunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Milan kariyerine başladım sıkıntıdan ve Pato yu meraktan...

Edit:İlginç şeyler oluyor bugün.Silva Albiol u aldıgım için teknik direktörüne kızdı.37 m den satış listesine konuldu

Bojan hiç mi gelmiyo ya istisna yokmu hiç

• ARKADAŞLAR SELAMLAR,

Oyunu aldım yükemeye çalışıyorum. tıkladığım zaman direkt olarak install anywhere diye bir program çıkıyor %100 doluncada genişletmek için başka bir yer seçin diyor.

bilgisayarımda fazlası ile yer var, nereyi seçersem seçeyim aynı hatayı veriyor.

java nın version 6 update 7 de yüklü..

ne yapmam gerek.

yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musese

ARKADAŞLAR SELAMLAR,

Oyunu aldım yükemeye çalışıyorum. tıkladığım zaman direkt olarak install anywhere diye bir program çıkıyor %100 doluncada genişletmek için başka bir yer seçin diyor.

bilgisayarımda fazlası ile yer var, nereyi seçersem seçeyim aynı hatayı veriyor.

java nın version 6 update 7 de yüklü..

ne yapmam gerek.

yardımcı olursanız çok sevinirim.

Fm ile ilgili ne varsa sil,daha önceden kalıntı varsa..Javayı güncelle 7 son update mi bilmiyorum,olmazsa google a yaz hatayı bulursun mutlaka..
  • 8.0.2 ye koca bir

galatasarayı seçtim ve yeni sezon açtım , 8 yabancı hakkım var diye yabancı aldım sonra aklıma geldi 6dan fazla yabancı oynatamıyorum.şu ana kadar hep galatasarayla oynadım bu oyunda. 2009 da da galatasarayla oynıcam biraz , sonradan bursasporu alıcam.

off 2009 gel artık

• oyun gerçekten artık baydı 09 gelsin az yenilik görelim.. gerçi onun Türkce'si cıkana kadar ooOOo :s
  • Arkadaşlar. Şu göbekten giren hızlı oyuncuları nasıl durdurabilirim? Yani orta sahanın göbeğinden ceza alanına doğru dalan hızlı ve yetenkeli adamları kastediyorum. Hadi onları durdurmayı bazen başarabiliyorum. Bu sefer de sağ ve sol beklere uzun toplar atıp oralardan geliyorlar.

Artık baktım durduramıyorum bir türlü, kaleciye bir ton para vardim. 29 milyon Euro'ya Stekelenburg'u aldım. İşe yaradı mı? Yaradı elbet.

Takımım Manchester United. Taktiğim 4-4-2 kanatlar kısa oklu veya uzun oklu, genelde kısa oklu. Oyunculara doğrudan "assign" yaptım. Yani "Team Instructions" kısmında otomatik hazırlanmış kaleciye, defansa, vs... atanan taktiklerle beraber uyguluyorum.

Bu arada Chelsea 1. ben 2.yim. Cevap bekliyorum. Şimdiden sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

quote:

bojan ı deportivo takımıma bedavaya aldım :) 31 aralıkta sözleşmesi bitiyordu , barca ile sözleşme imzalamadı benle imzaladı :)

• quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

8.0.2 ye koca bir

galatasarayı seçtim ve yeni sezon açtım , 8 yabancı hakkım var diye yabancı aldım sonra aklıma geldi 6dan fazla yabancı oynatamıyorum.şu ana kadar hep galatasarayla oynadım bu oyunda. 2009 da da galatasarayla oynıcam biraz , sonradan bursasporu alıcam.

off 2009 gel artık

Sabredin da 30 Ekim`de Demosu cıkıcak,14 Kasım`da da Full sürüm

• quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_i_am

quote:

quote:

bojan ı deportivo takımıma bedavaya aldım :) 31 aralıkta sözleşmesi bitiyordu , barca ile sözleşme imzalamadı benle imzaladı :)

Bende Valencia ya almıştım bedavaya.Bedavaya birçok oyunda alınabiliniyor,ama Barca asla bu kadar ucuza satmıyordu.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_i_am

quote:

quote:

Bende Valencia ya almıştım bedavaya.Bedavaya birçok oyunda alınabiliniyor,ama Barca asla bu kadar ucuza satmıyordu.

ibb ye almıştım

• Artık bende sıkıldım gelsin artık 09 yenilik lazım bizlere Beşiktaş'ı aldım 2011 yılında şampiyonlar liginde final oynadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

merakla bekliyoruz.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

8.0.2 ye koca bir

off 2009 gel artık

6+2 kuralını biliyorsunuz değil mi?

•  Football Manager 2008 (ÇIKTI)

27 yaşındaki, golcülüğünden bal damlayan Van Persie'yi 29 M €'ya klüplere önerdiğim haftada, 75,58 Max. Pot. Rating'li Rafael Sobis 45 M €'ya Tottenham'da. Yapay gerizeka.

edit: oyunu oynayan kalmadı ben ne diyom hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manifot United -- 27 Ekim 2008; 22:26:25 >

• Erken çıkma ihtimali var mıdır ? Geçen sene 2008 erken çıkmıştı.2009`unda böyle bir ihtimali var mıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Erken çıkma ihtimali var mıdır ? Geçen sene 2008 erken çıkmıştı.2009`unda böyle bir ihtimali var mıdır ?

yok galiba ama cok az kaldı sabredin biraz
  • Var mı benim gibi 2008'e devam eden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzkaan

Var mı benim gibi 2008'e devam eden?

Ben,hiç sarmadı 2009 yok maç başlarken setting up match 1 dk bekletiyor,sacma sapan grafikler pc'yi kasıyor.Yerim öyle FM'yi ya..

iyi bir database ile Genoa'yı aldım oynuyorum..
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.