Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Villa'yı dediğiniz parça pinçik fiyata(alan benim demicem merak etmeyin) ben de Juventus'a aldım. Amauri'yi 29 milyona mı, 35'e mi ne satmıştım, satılık listesindeydi ve 25 istiyorlardı(Değeri 33 milyon euro idi). 25 verdim peşime Milan, Inter felan da teklif yapınca 35.5 milyon euro istediler. Kredi kartına yüzde 5 indirim vade farksız 6 taksit vs vs acaip acaip bonuslarla 35.5 milyon euroya aldım. Hâlâ borcunu ödüyorum ve yarım sezon sonra Reyal Madrit'e 55 milyon euroya sattım.

Diyeceğim şudur ki Villa'yı 35.5 milyon yuroya alan benim. David Villa'yı canlı görmek istiyorsan aynasızlara haber vermeden istediğim 55 milyon euroyu(Not Negotiable) sonradan belirteceğim buluşma noktasına getir. Paraların seri numarası sıralı olmasın.

Bir dost.

Rakip defanslara Pandev i saldım tepe tepe kullan Villa'nı3 gol atarsa Tuttosport manşet atar Tripleks Villa diye.Ama bu başkan bana taktı vallahi sene sonunda istifa edicem.Gözün doysun köpek,bu ne para hırsıdır doyamadı 35.5 milyon euroya takımdan Villa satılır mı?

@Supporterz.

Vela iyi değil gerçekten de Alexis defansif olarak mükemmel,Banega da zaten as oynamıyor genel de.Zaten Breno ve Raul Albiol e iyi teklif gelirse düşünmeden satıcam,Nordtveit ve Sakho bu sefer acayip gelişti.

Messi 59 m minimum fee li sözleşme imzaladı ama sözleşme kabul etmiyor.Şampiyonlar Ligi finalinde yendiği takıma niye gelsin

Bojan la Rjikaard arasında zaten homoseksüel bir ilişki var bu ne hoca aşkı anlamadım.Zaten Rjikaard ve Schuster minimum fee ödemeden oyuncu satmıyolar bana negative commentlerimden dolayı.İkisine de köpek çekicem artık

Pato gelmek istiyorum diyor fakat teklif reddedilince unhappy olmuyor.Agüero Real Madrid de.Önümüzdeki 7 yıl idare edecek bir forvet bulamadım yani.

@Dream

Bütün takımlar da bir Cantona,bir Roy Keane bir İsmail Güldüren var sanki.Takım revire döndü 4 yedekle maca cıktıgımı biliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

@Supporterz.

Vela iyi değil gerçekten de Alexis defansif olarak mükemmel,Banega da zaten as oynamıyor genel de.Zaten Breno ve Raul Albiol e iyi teklif gelirse düşünmeden satıcam,Nordtveit ve Sakho bu sefer acayip gelişti.

Messi 59 m minimum fee li sözleşme imzaladı ama sözleşme kabul etmiyor.Şampiyonlar Ligi finalinde yendiği takıma niye gelsin

Bojan la Rjikaard arasında zaten homoseksüel bir ilişki var bu ne hoca aşkı anlamadım.Zaten Rjikaard ve Schuster minimum fee ödemeden oyuncu satmıyolar bana negative commentlerimden dolayı.İkisine de köpek çekicem artık

Pato gelmek istiyorum diyor fakat teklif reddedilince unhappy olmuyor.Agüero Real Madrid de.Önümüzdeki 7 yıl idare edecek bir forvet bulamadım yani.

@Dream

Bütün takımlar da bir Cantona,bir Roy Keane bir İsmail Güldüren var sanki.Takım revire döndü 4 yedekle maca cıktıgımı biliyorum

Vela süper süper ne iyisi, sadece yılın 2010 2011 falan olmasını bekle, kem gözlere şiş, şu sezonu da atlatalım seneye 50 gol attırmayı planlıyorum Vela'ya. O zaman koyacam SS'i.

Revir diyince bende bişiler anlatayım. Best Pot. Rating'i %77'nin altında olan adama para vermediğimden ve listede paf takımdan gelecek dandik kaleciye yer açamadığımdan, yedek kaleci eksiğimiz olmuş. Böyle de olunca oyun bunu kaçırır mı, Barcelona maçı öncesi Lloris'i grip yapıverdi. Dalves'i koydum kaleye 2-1 yenildik, rahat alacağımız karşılaşmada. Son 10 dakkada 5 tane gol olması, yedek kaleciniz yoksa önemli bir maç öncesi kalecinin hasta olması falan bana çok ezberden, sırf bizde yutkunma zorluğu yapsın diye yapılmış şeyler. Gibi geliyor. O yüzden tavsiyem UEFA'ya listenizi verirken yedek kalecinizi unutmayın, oyun çok şerefsiz şampiyonlar ligi finali öncesi kalecinizi grip eder siz de verem olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manifot United -- 16 Eylül 2008; 0:45:43 >

• nihayet kendime uygun bir takım buldum. zaragoza'yı aldım. hem ben mutluyum, hem onlar.
  • İyi akşamlar arkadaşlar,bugün arkadaşım usb'ye FM08 i atmış.Hiçbir şey kurulması gerekmiyor,logoya tıklayınca açılıyor,tüm dosyaları da var..Belgelerimdeki db dahil..Fakat yeni oyun deyince VERİTABANI BULUNAMADI yazıyor..Nasıl düzeltebilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

İyi akşamlar arkadaşlar,bugün arkadaşım usb'ye FM08 i atmış.Hiçbir şey kurulması gerekmiyor,logoya tıklayınca açılıyor,tüm dosyaları da var..Belgelerimdeki db dahil..Fakat yeni oyun deyince VERİTABANI BULUNAMADI yazıyor..Nasıl düzeltebilirim..

Mahmutçum, senin çözümün benden güzel bir fm cd'si istemek. Oyunun bozuktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

quote:

İyi akşamlar arkadaşlar,bugün arkadaşım usb'ye FM08 i atmış.Hiçbir şey kurulması gerekmiyor,logoya tıklayınca açılıyor,tüm dosyaları da var..Belgelerimdeki db dahil..Fakat yeni oyun deyince VERİTABANI BULUNAMADI yazıyor..Nasıl düzeltebilirim..

Oyunum bozuk değil Adnancığım,2 arkadaşım da aynı oyunu kullanıyor..Beleşe cd'yi vereceksen neden olmasın..

• quote:

quote:

quote:

Oyunum bozuk değil Adnancığım,2 arkadaşım da aynı oyunu kullanıyor..Beleşe cd'yi vereceksen neden olmasın..

Farklı bir cd'yle denersen oynarsın, usb belleğe atarken olmuştur bişeyler ? Ama bence boşuna uğraşma Fm senin oynayacağın bir oyun değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Farklı bir cd'yle denersen oynarsın, usb belleğe atarken olmuştur bişeyler ? Ama bence boşuna uğraşma Fm senin oynayacağın bir oyun değil.

Deneyecem arkadaşım,sana FM'yi doğarken mi verdiler?

• arkadaslar bana iyi bir taktik lazım pandev ile agüero var gol atamaıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuruncuSite

arkadaslar bana iyi bir taktik lazım pandev ile agüero var gol atamaıorum

Adama gülerler

Önceki sayfalarda Kimz in linki var taktiğin adı Kimz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

quote:

Orjinalden alıntı: TuruncuSite

arkadaslar bana iyi bir taktik lazım pandev ile agüero var gol atamaıorum

Adama gülerler

Önceki sayfalarda Kimz in linki var taktiğin adı Kimz.

Fm nin en iyi forvetleri var,bir de kimz i kullanırsan...
  • Ben sıkıldım artık Kimz'den. SW'li WB'li, taktikler deniyorum. Daniel Alves'in %90 WBR Rating'i vardı.
  • kimz hile gibi ben 4-4-2 diamond oynuyorum tavsiye ederim
  • FM 2008 deki crash dumps hatası beni resmen bıktırdı. mükemmel bir takım kurmuştum fakat ne yaptıysam nafile oyun en sonunda kitlendi ve devam etmiyor. o yüzden FM ye kocaman bir
  • sıkıldım ben artık ya arsenalle 2016 yılındayım 7 lig sampiyonlugu 5 sampiyonlar ligi sampiyonlugu 5 super cup 6 fa cup 6 league ceup 5 community shield 1dünya kupası(arjantin) 1 avrupa kupası (ispanya) takım alıstı birbirine yenilmio sürekli galibiyet bune ya 2009 gelsede yeni heyecanlara yelken açsam
  • Arkadaşlar Merhaba... Türkiye 2 .liginden bir takımı alıp Süper ligde şampiyon yapmayı hedefliyorum.. bunun için en uygun takım hangisidir?

2. ligde takıma öncelikli yapmam gereken şeyler nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: firefoxx

Arkadaşlar Merhaba... Türkiye 2 .liginden bir takımı alıp Süper ligde şampiyon yapmayı hedefliyorum.. bunun için en uygun takım hangisidir?

2. ligde takıma öncelikli yapmam gereken şeyler nedir?

En uygun takım,Kocaelispor,Antalyaspor,Altay deneyebilirsin eğer güncelleme paketi yoksa..Eğer Güncel paketse Altay,Ç.Rizespor vs..Öncelikle yapman gereken bir taktik belirlemek,ve bunu iyice oturtman..Kimz taktiğini istersen kullanabilirsin,sonra bir idman paketi seçmek,emurafu paketi var kullanabilirsin..Transfer döneminde ise genç oyuncular yerine 25-32 yaş arası 2.lig bütçesine uygun o seneyi götürebilecek oyuncular alman ve sözleşmesi bitmiş oyunculara hemen el atıp kadroya katman..

• quote:

Orjinalden alıntı: microph

sıkıldım ben artık ya arsenalle 2016 yılındayım 7 lig sampiyonlugu 5 sampiyonlar ligi sampiyonlugu 5 super cup 6 fa cup 6 league ceup 5 community shield 1dünya kupası(arjantin) 1 avrupa kupası (ispanya) takım alıstı birbirine yenilmio sürekli galibiyet bune ya 2009 gelsede yeni heyecanlara yelken açsam

o başarılar öyle bir takımla kazanılabilecek başarılar. ayrıca kardeş kim diyo size en büyük takımlarla alıp oynayın diye. orta seviye ya da düşük seviye takımlarla oynamak kadar zevkli birşey yok. he diyosan ki onlarla da bu başarıları alıyorum. o zaman harika oynuyorsun tebrikler derim ben de. 2009'u bekle.

• Arkadaşlar herkese merhaba ,

Vista kullanıyorum. Türkçe paketini vistada çalıştıran patch var mı? sizden yardım bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: delivery

Arkadaşlar herkese merhaba ,

Vista kullanıyorum. Türkçe paketini vistada çalıştıran patch var mı? sizden yardım bekliyorum..

Turksportalın çıkardığı yama Vistada çalışıyor..
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.