Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır böyle gol atmamıştım.Canım sıkıldı, koyayım dedim.

http://www.postimage.org/aVXlv5J-d88899f2cc7aee3822211dfcf3afc6c9.bmp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

AddManager page inde Man City de 281 milyon transfer bütçesi var winner i seçersen start of season expectationdan.

Elano,Robinho,Micah Richards gibi 3 tane as oyuncu var.

Geriye 8 tane oyuncu transfer etmek kalıyor.

281/8=35,...
    Adam başı 35 milyon euro düşüyor yani.

Eve gideyim ilk sezonda neler yapılabileceğini test edicem.
    Umarım 2009 da bu kadar transfer bütçesi vermezler City ye.Akşam göstereceğim,oyunun zevki kaçıcak.

Tahmin ettiğim kadar süper olmadı Man City nin içler acısı reputationu ve düşük maaş bütçesi yüzünde.Transfer bütçesinden maaş bütçesine para da atamıyorum ilginç bir şekilde.Yine de fena işler yapmadım 20 dakikada.

Kaleye Akinfeev geldi.Sağ bek Rafinha sol bek Bale beni kabul etmediSiz City e kurban olun boku boncuklar...Yine de alına bilecek çok iyi isimler var onlara bakma gereği bile duymadım.(Mathieu,Marcelo,De Silvestri,Slyvain Armand gibi.)
    Defansın ortasında Richards ve Kompany.(Breno ve Mertesacker sözleşme kabul etmedi.)Yine de oldukça iyi bir ikili.
    Dm lerin birinde M.Johnson var oldukça iyi ve çok gelişiyor.Diğer Dm olarak Veloso sözleşme kabul etmedi,buraya bir oyuncu aklıma gelmedi pek.

Kimz in Amc üçlüsünde Robinho,Diego,Elano var.

Forvete bir çok isim denedim Agüero,Vela,Tevez vs sözleşme kabul etmiyorlar.

Yani uzun lafın kısası.Bu kadar transfer bütçesiyle ilk sezon sizi 7 8 yıl idare edebilecek mükemmel bir kadro kurabiliyorsunuz,üstüne de para kalıyor.Ya da ilk sezon bir kaç parlayacak isim alıp(Marcelo,Sakho,Pandev vs.) uefa yı alıyorsunuz,2. sezon bu isimleri de satıp 300 milyon + bir bütçeyle ruh hastası bir kadro kurup gol rekorlarını alt üst edebiliyorsunuz.

280 milyon euro transfer bütçesi oyunun tadını kaçırıyor.

• quote:

quote:

AddManager page inde Man City de 281 milyon transfer bütçesi var winner i seçersen start of season expectationdan.

281/8=35,...

Umarım 2009 da bu kadar transfer bütçesi vermezler City ye.Akşam göstereceğim,oyunun zevki kaçıcak.

Tahmin ettiğim kadar süper olmadı Man City nin içler acısı reputationu ve düşük maaş bütçesi yüzünde.Transfer bütçesinden maaş bütçesine para da atamıyorum ilginç bir şekilde.Yine de fena işler yapmadım 20 dakikada.

Kaleye Akinfeev geldi.Sağ bek Rafinha sol bek Bale beni kabul etmediSiz City e kurban olun boku boncuklar...Yine de alına bilecek çok iyi isimler var onlara bakma gereği bile duymadım.(Mathieu,Marcelo,De Silvestri,Slyvain Armand gibi.)
    Defansın ortasında Richards ve Kompany.(Breno ve Mertesacker sözleşme kabul etmedi.)Yine de oldukça iyi bir ikili.
    Dm lerin birinde M.Johnson var oldukça iyi ve çok gelişiyor.Diğer Dm olarak Veloso sözleşme kabul etmedi,buraya bir oyuncu aklıma gelmedi pek.

Yani uzun lafın kısası.Bu kadar transfer bütçesiyle ilk sezon sizi 7 8 yıl idare edebilecek mükemmel bir kadro kurabiliyorsunuz,üstüne de para kalıyor.Ya da ilk sezon bir kaç parlayacak isim alıp(Marcelo,Sakho,Pandev vs.) uefa yı alıyorsunuz,2. sezon bu isimleri de satıp 300 milyon + bir bütçeyle ruh hastası bir kadro kurup gol rekorlarını alt üst edebiliyorsunuz.

Sözleşme kabul etmeyenlere maç başı versen gelirler belki..

• quote:

quote:

281/8=35,...

İstediğim oyunculardan bir tek Akinfeev geliyor. Marcelo, Valencia'ya bile gelmiyor ilk sezonda City'e de gelmez. Şöyle 80 milyona De Rossi'yi, forvete Agüero'yu falan düşünüyordum, kapattım.

• şu oyun çıkalı baya oldu türkçesi yokmu adam gibi ya bu 100. mesajım kimsede mi yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay289

şu oyun çıkalı baya oldu türkçesi yokmu adam gibi ya bu 100. mesajım kimsede mi yoq

turksportalı deneyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay289

şu oyun çıkalı baya oldu türkçesi yokmu adam gibi ya bu 100. mesajım kimsede mi yoq

Google'dan arat bulamaman imkansız.Turksportal'a da bir bak.
  • Selam çözünürlüğü 1680 1050 yapmanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

quote:

quote:

281/8=35,...

İstediğim oyunculardan bir tek Akinfeev geliyor. Marcelo, Valencia'ya bile gelmiyor ilk sezonda City'e de gelmez. Şöyle 80 milyona De Rossi'yi, forvete Agüero'yu falan düşünüyordum, kapattım.

Sen onun sözleşme de ilgilenmiyor dediğine bakma.3-4 milyon euro verdin mi paşalar gibi geliyor hatta ben Mathieu yla değişmeli oynatıyorum (Valencia save imde)

Yalnız ilginç olan Rafinha gelmiyor.Bale gelmiyor.Mati Fernandez gelmiyor.Daha önce almıştım gibi hatırlıyorum 3 ünü deCity nin reputation u mu düşürdüler nedir.

İlginç olan bu patch de Van der Vaart Real Madrid in B takımı Castilla da başlıyor.Real Madrid 11 12 milyon euro ya bırakıyor.Ama Van der Vaart gelmek istemiyor.Daha sonra kiralık listesine koydular adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 6 Eylül 2008; 10:32:26 >

• Bana göre Fm 2008 8.0.2 nin en iyi kadrosu şudur:

Neuer Rafinha,Richards,Breno,Mathieu Miguel Veloso,De Rossi Silva,Messi,Matias Fernandez Agüero

Her mevkide en iyi performans aldığım(UZUN YILLAR BOYU) ve en etkilendiğim oyuncuyu yazdım.
  • Buffon(Alınamaz tabi, Lloris aslında)
    Dani Alves(Sergio Ramos)
    Breno
    Sakho(Başlangıç özellikleri düzgün gelirse oyunun en iyi defansı)
    Chiellini(Bale)
    Miguel Veloso(Barusso)
    Fabregas
    Silva(58 milyona alınamazsa Babel)
    Matias Fernandez
    Buonanotte
    Bojan

Oyunun kurulması kolay sayılan en iyi kadrolarından biri de budur. Yaş ortalaması genç, taktiğin ratingi yüzde 83 felan oluyor. Messi iyi bir oyuncu değil Kimz taktiğinde oynatılırsa. AML/AMR pozisyonlarının olduğu bir taktikte oynayan oyuncuların atakta forvetlerin üzerindeki yükü kaldırdığı bir gerçek. Ondan ben kanatların olduğu taktikleri daha çok seviyorum. Hem oyunda çok iyi kanat oyuncusu ve her fiyata alternatif olmasına karşın iyi AMC sayısı çok değil.

Van der Vaart için bekleyin. Birinci sezonun sonunda 6.5 milyon euroya alabilirsiniz. Kesinlikle alın, çünkü yine bir sezon(ya da performansına göre yarım) sonra 25-30 milyon euroya satabilirsiniz. Tabi oynatmaya devam ederseniz 28 yaşında daha iyi fiyata da satarsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: By_KaRaMSaR

Selam çözünürlüğü 1680 1050 yapmanın bir yolu var mı?

?
  • Kusura bakmayın soruyu görmemişim. Çözümü şudur.

D:\Program Files\sports interactive\football manager 2008\fm.exe" --fullscreen_width=1680 --fullscreen_height=1050

Benim bilgisayarımda çözünürlüğü dediğiniz değerde yapmak için bunu yazmam gerekir. Sizin bilgisayarınızda oyun nereye kuruluysa oyunun kısayoluna sağ tuş tıklayıp hedef kısmından benim yazdığım kodu oyunun exesinin sonuna eklemeniz gerekiyor.
  • @Dave Mustaine

yaptım ama oyun açılmıyor.. Unable to open fullscreen mode yazıyor

tamam oldu jilet gibi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 6 Eylül 2008; 22:39:02 >
  • Ben bayagı koptum ya fm den
  • Rica ederim. Benim çıkmam gerekiyor, bu saatte dolmuş da bulamam taksiyle geçicem gereksiz vakit kaybından mütevellit Eğer problem yaşayan olursa özel mesaj atabilir, işim yoksa ve pc başındaysam ilgilenirim.

İyi geceler hepinize...
  • İyi geceler.Ve senin rekorunu egale etmenin dayanılmaz hafifliğini taşıyorum.Silva yı 80 e sattım Arsenal e.

26 ya da Vela yı aldım biraz çok verdim ama olsun.1 sezon sonra dayanılmaz bir kadrom olucak yarın ss koyarım

Edit:80 milyon euroya atlamayan başkan Mata ya 30 milyon euro verince Man U aç gibi atladı.

Bojan ı mı alsam Pato yu mu para çok bol oldu

Üzülerek 2. Edit: Mata ya bak adam Man U yu sallamadı 30 milyon euro yalan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 7 Eylül 2008; 0:26:18 >

• Arkadaşlar acil cevap lütfen...!!!!

FM 2008 yeni kurdum. 8.0 şu anda. 8.0.1 ve 8.0.2 patchleri var elimde. 8.0.1 kurmak istediğimde, daha yeni versiyona sahipsiniz diyor ve kuramıyorum. 8.0.2'yi kurduğumda da fm.exe 21 mb'lık bir dosyaya dönüşüyor ve tıkladığımda siyah ekran kalıyor, oyun açılmıyor. ADDM '09 Data update kurmak istiyorum ama sanırım 8.0.2'yi kurmadan bu olamayacak. FM 2008'i de cd'den değil, internetten çekip kurdum, zip dosyayı açtım. Nereye hangi klasörü açıyor tam hakim olamadım. Bu patch ve update yükleme işini tam olarak nasıl ve ne şekilde yapmam gerekir, lütfen açık ve ayrıntılı anlatabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler..
  • Bir oyuncuya iyi bir teklif geldiyse ama oyuncunuzun kabul etmeyeceğini düşünüyorsanız(veya teklif çok iyiyse, riske girmek istemiyorsanız) o oyuncuyu satış listesine koyun+takımda ihtiyaç yok kısmını işaretleyin. Böylece futbolcunun teklif veren takımdan beklentisi de düşecek ve çok büyük ihtimalle gelen teklifi de kabul edecektir. Futbolcuya pek bırakmayın bu işi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Bir oyuncuya iyi bir teklif geldiyse ama oyuncunuzun kabul etmeyeceğini düşünüyorsanız(veya teklif çok iyiyse, riske girmek istemiyorsanız) o oyuncuyu satış listesine koyun+takımda ihtiyaç yok kısmını işaretleyin. Böylece futbolcunun teklif veren takımdan beklentisi de düşecek ve çok büyük ihtimalle gelen teklifi de kabul edecektir. Futbolcuya pek bırakmayın bu işi.

Teknik heyete kendini göstermeye kenetlendi yazar,kenetlenecek bir şeyi olmayınca takımdan bir an önce ayrılmak istiyor yazar..
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.