Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Maitapha

Gomes Corluka-King-Dawson-Bale Aaron Lennon-Jenas-Modric Dos Santos Pavlycuhenko

Fm 2009 çıksın ilk alacağım takım Tottenham olucak

Kaka-Ronaldinho-Pato-Nesta-Senderos-Flamini-Gattuso-Pirlo
    Ujfalusi-Pernia-Pablo-Maxi Rodriguez-Banega-Simao-Raul Garcia-Agüero-Sinama Pongolle

ve Fenerbahçe.

• quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

quote:

Gomes Corluka-King-Dawson-Bale Aaron Lennon-Jenas-Modric Dos Santos Pavlycuhenko

Fm 2009 çıksın ilk alacağım takım Tottenham olucak

Kaka-Ronaldinho-Pato-Nesta-Senderos-Flamini-Gattuso-Pirlo
    Ujfalusi-Pernia-Pablo-Maxi Rodriguez-Banega-Simao-Raul Garcia-Agüero-Sinama Pongolle

ve Fenerbahçe.

Tottenham,Atletico,City,Galatasaray.15 gün idare eder heralde.
    Atletico yla Tottenham kudurmaktan beter oldu bu seneOff şimdi Milan a da baktım da bu oyun adamı manyak eder

• Transfer yapan takımlardan çok piyasaya çıkacak genç yetenekleri merak ediyorum.Olimpiyatlarda U23 takımlarında yıldızları parlayan oyuncuları ve U18 takımlarında iyi isim yapan oyuncular gibi veya patlama yapan Gomis gibi oyuncuları merak ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Barcelona coşmuş

öyle oldu valla..birde benfica ile hazırlık maçı oynadım 7-2 kazandım..

Benim anlamadığım birşey var.benim takım 1. yarı ne kadar atarsa gol atıyor 2. yarı ise fazla gol atamıyor deli oluyorum..adamların kondisyon düşer dersiniz ama yok 87-88 in altına düşmüyorlar deli oluyorum yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

O taktiği detaylı bir biçimde yazabilir misiniz? Takıma ve oyunculara verdiğiniz özellikler nelerdir? Taktik sayfasından..

Taktikte zaten herşey ayarlanmış olarak geliyor ama Agüero, Gyan, Vela gibi bir forvetiniz varsa tek forvete koyup, hedef adam seçin bir de takımın pasları koşu yoluna atmasını ayarlayın.

Taktiği indirebileceğimiz linki göremedim...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

quote:

O taktiği detaylı bir biçimde yazabilir misiniz? Takıma ve oyunculara verdiğiniz özellikler nelerdir? Taktik sayfasından..

Taktikte zaten herşey ayarlanmış olarak geliyor ama Agüero, Gyan, Vela gibi bir forvetiniz varsa tek forvete koyup, hedef adam seçin bir de takımın pasları koşu yoluna atmasını ayarlayın.

Taktiği indirebileceğimiz linki göremedim...

www.dosya.tc
    dosyas�n� indir - download
    http://www.dosya.tc/Kimz8.0.2NoTweakingv2.2.rar.html

• Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Transfer yapan takımlardan çok piyasaya çıkacak genç yetenekleri merak ediyorum.Olimpiyatlarda U23 takımlarında yıldızları parlayan oyuncuları ve U18 takımlarında iyi isim yapan oyuncular gibi veya patlama yapan Gomis gibi oyuncuları merak ediyorum...

Bir tanesi Aaron Ramsey olucak Arsenal li.Bir de Wilshire mı ne vardı yine Arsenal li.(Bence...)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Transfer yapan takımlardan çok piyasaya çıkacak genç yetenekleri merak ediyorum.Olimpiyatlarda U23 takımlarında yıldızları parlayan oyuncuları ve U18 takımlarında iyi isim yapan oyuncular gibi veya patlama yapan Gomis gibi oyuncuları merak ediyorum...

Bir tanesi Aaron Ramsey olucak Arsenal li.Bir de Wilshire mı ne vardı yine Arsenal li.(Bence...)

Arjantinli bir defans vardı olimpiyatlarda harika oynadı.Eminim ki o çok iyi yapılacaktır.Ayrıca finale çıkan Nijerya takımının genç oyuncuları da iyi yapılır bence.
  • quote:

Teşekkürler...

Ne demek.

Ayrıca ADM'nin tüm transferleri içeren data güncellemesi 4 eylülde çıkıyormuş.

Football Manager 2008 (ÇIKTI)

Real Madrid paraları saçacak yer arıyordu heralde. Dandik Kompany'e 47.5 M € verdiler.

Ekleme:

Transfer Sezonu yeni bitti. 2011-2012 Sezonuna başlıyoruz, Denilson'u 40 Milyona aldım. Tek transferim. Doğru düzgün oyuncu satamıyorum gerçi kasada 78 Milyon var ama bende 200'leri görmek istiyorum.
    David Villa'yı Joaquin'i 60 milyonlara sattığım günleri özledim, şimdi Maxwell'i 11 milyona satıyordum transfer sezonu bitti, Huntelaar'a da Chelsea 32.5 M €' luk teklif yaptı, not needed by the club yaptm, her şeyi yaptım, hala takımda.

Kadromun son hali böyle, Bojan'ı da alamadım çok bereketsiz geçti bu transfer sezonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manifot United -- 2 Eylül 2008; 3:23:50 >

• Bende de Barcelona 40 milyon dolara aldı. Kompany'i.
  • Kompany i bir kere City e almıştım bir daha almam.Defans oynayabilecek bir adam değil belki dm idmanı verip yeni pozisyon ayarlarsan dm oynayabilir.Defansta çok hata yapıyor.Ayrıca oyunda bazı oyuncuların hakkı hiç verilmemiş.Mesela Aaron Lennon.
  • Turksportalda bir patch var. Ben deniyorum, sonuclarından bahsederim burada tekrar.

Edit: Denedim ve cok basarısız bir patch. İndirmeyi düsünen falan olursa hic ugrasmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 2 Eylül 2008; 14:11:52 >
  • Geçen sayfada verdiğim güncelleme linkinin ne zamana ait olduğunu belirtmiştim arkadaşlar; Quaresma, Robinho, Baros gibi transferlerin yansıtıldığı patch değil o. Ben pek nete girmiyorum bu sıralar, aktif arkadaşlar(nete giren anlamında) ilgilensin etsin bir zahmet. Gerçi 2009 geliyor, bundan sonra pek bir şey olmaz ama Demosunun yayınlanmasından bir - bir buçuk ay sonra çıkar o da. Güzel bir oyun olur inşallah, bu çok başarısız bir oyundu ama bir menejerlik oyununda bu kadar zaman geçirdiğimi de hatırlamıyorum(kendi içinde çelişen cümleler).

Bir de şu Real Madrid'in transferlerinin resimleri benim aklıma "Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış." atasözünü getirdi.

Yeni transferlerle Manchester City'i oynamayanı dövüyorlar. On bira yın sultanı gibi takım.

Robinho var lan.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Geçen sayfada verdiğim güncelleme linkinin ne zamana ait olduğunu belirtmiştim arkadaşlar; Quaresma, Robinho, Baros gibi transferlerin yansıtıldığı patch değil o. Ben pek nete girmiyorum bu sıralar, aktif arkadaşlar(nete giren anlamında) ilgilensin etsin bir zahmet. Gerçi 2009 geliyor, bundan sonra pek bir şey olmaz ama Demosunun yayınlanmasından bir - bir buçuk ay sonra çıkar o da. Güzel bir oyun olur inşallah, bu çok başarısız bir oyundu ama bir menejerlik oyununda bu kadar zaman geçirdiğimi de hatırlamıyorum(kendi içinde çelişen cümleler).

Bir de şu Real Madrid'in transferlerinin resimleri benim aklıma "Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış." atasözünü getirdi.

Yeni transferlerle Manchester City'i oynamayanı dövüyorlar. On bira yın sultanı gibi takım.

Robinho var lan.

Corluka gitti Manchester City gibi paraya ihtiyacı olmayan kulüp Corluka yı neden satar?

Bu arada şu Arapların parasını Man City nin finansında görürsek Tottenham dan önce City i alarak başlarım oyuna

• bana guzel bir target striker soylermisiniz
  • O. Lyon'da ilk sezonum. gelen oyuncular:
    lulinha:anlaştım seneye geliyor
    dor malul
    anselmo ramon
    saivet
    kislyak
    bossong
    tymoschuk

giden oyuncular
    toualalan: 20m real madrid'e
    kim kallstrom: 14.4m fiorentina'ya
    cesar delgado: 7m napoli'ye

takım çok iyi gidiyordu ama yukarıda gördüğünüz maçtan sonra bir çöküş başladı son 5 maçta 1 galibiyet alabildim hem de yenildiğim bir maç sochaux a karşı 5-1:S sorun neden olabilir sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksabbath -- 4 Eylül 2008; 1:39:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Turksportalda bir patch var. Ben deniyorum, sonuclarından bahsederim burada tekrar.

Edit: Denedim ve cok basarısız bir patch. İndirmeyi düsünen falan olursa hic ugrasmasın.

ADM nin patch i fena değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzkaan

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Turksportalda bir patch var. Ben deniyorum, sonuclarından bahsederim burada tekrar.

ADM nin patch i fena değil..

Evet onu da indirdim iyi cıktı.
  • Bu Banega Wonderkid güya ama adam hiçbir zaman iyi oynayıp oyuna etki etmiyor.Hep 6.8 6.9 gibi başarısız rating ortalamalarıyla geçiyor sezonu.Hiç memnun değilim Veloso nun yanına iyi bir dm bulmam lazım Sunny de tam gelişmedi.
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.