Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foruma 1 Yıl sonra yazıyorum Kocaelispor ile 2012'deyim..Uefa kupasında Gruplardan lider çıktım 1st Knockout ta Celtic ile oynayacağım,bakalım ne olacak..Önceki sene de 1st Knockout ta elenmiştim..Oyuna ilk başladığımda Liverpool ile başladıktan sonra Kocaelispor'dan Mehmet Öztonga(mutlaka alın sol bek),Berkay Samancı ve Umut Kekilli'ye 10-12 milyon $ civarı para verdim..Aldıklarımı kardeş kulüplere gönderdim..Aynı sene Kocaelispor'da gittim,maddi yönden rahattı tabi..Transfer de yapılmamış..Sağlam kadro kurdum..O sene orta sıralarda bitti..Bir çok oyuncuyu sattım ki Altyapı bayağı kuvvetli..1-2 sene sonra Türkiye Kupasında Gruplara bile kalamayınca büyük hırs oluştu takımda 2.bitirdim sezonu Şampiyonlar ligi elemelerinde Pana'yı eledim..Grupta Inter,PSG,Olympiakos vardı..3.bitirdim zar zor..Sonra uefada elendim ilk turda..Bu sene de 5.götürüyorum bakalım,geçen sene lige çıkan Altay 19 maç sonunda lider..Kadro şöyle
    --Mert Günok(Serdar Kulbilge)
    --Mehmet Akçagün
    --İbrahim Toraman(Aldığımda 26 yaşında Bjk 100 b ye falan bırakmıştı(şaşırdım))
    --Emre Balak
    --Dusan
    --Hossam Ghaly
    --Murat Duruer
    --Wijnaldum(çook ucuza aldım 180 b ye aldım..Şu an Avrupa'dan 21 kulüp istiyor..O da gitmek istiyorMutlaka alın şu anki değeri 4 milyon$..Ama 7-8den aşağı satmam..)(--Radoslav Augustin
    --Gökhan Emreciksin
    --Bojan Jankovic(Bedavaya geldi,Bosko'nun kardeşi çok iyi tam bir dinamo)
    --Matias Fischer(Boca'dan aldım hırslı bir oyuncu)veyaErgin Keleş(Trabzondan bedavaya aldım ancak 2 sezon arka arkaya 20 gol civarı attı)
    --Zuiverloon(Bu sene aldım Coca cola championshipten 2-3 maç oynadı diri bir görüntü çiziyor)
    --Güven Güneri(İBB den aldım düştükleri sene bedavaya geldi Wijnaldum kadar var..)
    --Djordjevic(Partizan'dan geldi,tam performansını yansıtamadı ama gösterecek..)
    --Mesut Vatansever(Bu çocuğu alın,altyapıda oynadığı 2 sezon gol kralı oldu 100ü aşkın gol attı..Geçen sene 20 yaş altı takım sayesinde +93 averajla şampiyon oldu ve bir maçta 18 attı takım,ama a takımda aynı performansı gösteremedi..)
    --İlker Cihan(Gs'den aldım,genç oyuncu,Dusanın yerini alır muhtemelen bu sene)
    --Bülent Kalecikli(Türkiye 21u dan gördüm aldım 19 yaşında henüz,artık pas geldiği zaman topu alıp kenara çekip uzak köşeye vurduğu goller ile haftanın golü seçilmesine alıştım..)
    --Tutoric(Stoper mevkii,Kaptan,bu seneye kadar hep takımı kurtaran toparlayandı ama formu çok düştü elden çıkarmaya bakıcam,zaten yabancı kontenjan dolu olduğu için kadro numarası verilmedi,oynamıyor..)
    Altyapıda daha nice kaliteli oyuncular var gelecek için hiç endişeli değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donie -- 31 Ağustos 2008; 20:15:18 >

• Çok gezdim dostlarım çok liglerde oynadım.Son dakikalara önde girdim hep.Nice zamanlar takımı ultra defansif yaptım,zaman geçirmeyi sık sık yaptım,çok denedim dostlarım.Defansı geriye mi çekmedim 3 ön libero mu oynamadım liberolar mı kullanmadım.En iyi defans hücumdur diyip geriye yaslanmadım orta sahayı kalabalıklaştırdım kısa paslar yaptırdım ah dostlarım ah...Olmadı dostlarım hep o golü yedim.
    İspanya,İngiltere hücumcu lig dedim katı defansların yapıldığı İtalya lara gittim.Üşenmedim sürekli denedim taktikler yaptım.Ah dostlarım suçum neydi.Sadece iyi futbolumu,hücum futbolumu tek farklı skorla taçlandırabilmiştim.Reva mıydı bu bana olanlar.Olmadı dostlarım.

O SON GOLÜ,90+ DAKİ GOLÜ HEP YEDİM DOSTLARIM.SON DAKİKALARA 1 FARKLA ÜSTÜN GİRDİYSEM YÜZDE 60 70 YEDİM.

• quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Çok gezdim dostlarım çok liglerde oynadım.Son dakikalara önde girdim hep.Nice zamanlar takımı ultra defansif yaptım,zaman geçirmeyi sık sık yaptım,çok denedim dostlarım.Defansı geriye mi çekmedim 3 ön libero mu oynamadım liberolar mı kullanmadım.En iyi defans hücumdur diyip geriye yaslanmadım orta sahayı kalabalıklaştırdım kısa paslar yaptırdım ah dostlarım ah...Olmadı dostlarım hep o golü yedim.
    İspanya,İngiltere hücumcu lig dedim katı defansların yapıldığı İtalya lara gittim.Üşenmedim sürekli denedim taktikler yaptım.Ah dostlarım suçum neydi.Sadece iyi futbolumu,hücum futbolumu tek farklı skorla taçlandırabilmiştim.Reva mıydı bu bana olanlar.Olmadı dostlarım.

O SON GOLÜ,90+ DAKİ GOLÜ HEP YEDİM DOSTLARIM.SON DAKİKALARA 1 FARKLA ÜSTÜN GİRDİYSEM YÜZDE 60 70 YEDİM.

Eğer bundan korkuyorsan savunmada özellikle de bekleri kondisyonları %80 in altına düştüğünde çıkarmalısın..Orta sahayı toparlayan defansif oyuncuları da..Ultra defansif hiçbir işe yaramaz..Aksine ultra hücum yapılsa daha yararlı bile olur..

• quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzkaan

quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Çok gezdim dostlarım çok liglerde oynadım.Son dakikalara önde girdim hep.Nice zamanlar takımı ultra defansif yaptım,zaman geçirmeyi sık sık yaptım,çok denedim dostlarım.Defansı geriye mi çekmedim 3 ön libero mu oynamadım liberolar mı kullanmadım.En iyi defans hücumdur diyip geriye yaslanmadım orta sahayı kalabalıklaştırdım kısa paslar yaptırdım ah dostlarım ah...Olmadı dostlarım hep o golü yedim.

Eğer bundan korkuyorsan savunmada özellikle de bekleri kondisyonları %80 in altına düştüğünde çıkarmalısın..Orta sahayı toparlayan defansif oyuncuları da..Ultra defansif hiçbir işe yaramaz..Aksine ultra hücum yapılsa daha yararlı bile olur..

Ajax ile Ultra Defans yaparak 5 defans oyuncusu ile ilk sezonumda Ş.Ligi aldığımı bilirim.Ama forvet 197cm idi sanırım aldığım bütün topları şişrme emri vermiştim hepsini indiriyordu deveKonsiyon çok önemli ama orda doğrusun..

• Artık en ufak değişiklik yapıp kendimi yormuyorum
    Olucağı varsa olur,son dakika golleri bizim elimizde olmayan birşey biraz,şans...

Adamlar atamasa bizim çocuklar alakasız bir yerde penaltı yapıyor yahu.Sırtı dönük adama penaltı yapıyolar,pandik mi attın adama birader 90 da yapılır mı bu
  • @Dave mustaine..

hocam sizin şu taktiği uyguluyorumda gerçekten uzaktan çok goller atıyorlar..hele sağ ve solda ronaldinho messi varsa

bu taktiği biraz daha kullanacağım bakalım..
  • O taktiği detaylı bir biçimde yazabilir misiniz? Takıma ve oyunculara verdiğiniz özellikler nelerdir? Taktik sayfasından..
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

O taktiği detaylı bir biçimde yazabilir misiniz? Takıma ve oyunculara verdiğiniz özellikler nelerdir? Taktik sayfasından..

Benim ilk önerilerim kontratak futbol değil orta-yavaş futbol oynatın..
    Sezon başı saha seçimlerinde uzun değil kısa saha seçin..
    Savunmanızı önde oynatın..
    Beklerin kondisyonları düşükse çıkarın..
    Fazla pres yaptırmayın(alan daraltma)çünkü savunmanız önde olduğu için eksik yakalanabilirsiniz..
    Büyük düşündüğünüz takımlara defansif futbol oynatmayın..Atak da oynatmayın..
  • Bende taktikten pek anlamayan biriyimdir ancak deplasman yada içerde farketmeden 4-4-2 diamond'ı takımı atak oynaratarak, alan daraltarak, sert basarak kullanırım ve başarılı olurum tabii her maçta değil ancak Dave mustaine'nin taktiğini normal tempoda, sahanın her yerinde sert basan, sıkça alan daraltan bir oyun stili uyguladım ve Barcelona'yı Nou Camp'ta 4-2 Real Madrid'i Santiago Bernabeu'da 2-1 yendim..
  • arkadaşlar taktiklerde oklar nasıl çıkıyor acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

arkadaşlar taktiklerde oklar nasıl çıkıyor acaba

Taktik ekranında oyuncunun üzerine sag tus tıkla, basılı tutarak oku cıkaracagın yöne dogru tası.
  • sağol @3.14
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

O taktiği detaylı bir biçimde yazabilir misiniz? Takıma ve oyunculara verdiğiniz özellikler nelerdir? Taktik sayfasından..

Taktikte zaten herşey ayarlanmış olarak geliyor ama Agüero, Gyan, Vela gibi bir forvetiniz varsa tek forvete koyup, hedef adam seçin bir de takımın pasları koşu yoluna atmasını ayarlayın.
  • bugün 1 Eylül transfer dönemi bitio arkadaşlar transfer patchi var mı ??? Baros'un gs'de olduğu şeva'nın milan'da vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeiligeR-7

bugün 1 Eylül transfer dönemi bitio arkadaşlar transfer patchi var mı ??? Baros'un gs'de olduğu şeva'nın milan'da vs

bi önceki sayfaya bak orda dave mustaine bi link vermişti bi bak ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

bugün 1 Eylül transfer dönemi bitio arkadaşlar transfer patchi var mı ??? Baros'un gs'de olduğu şeva'nın milan'da vs

O biraz eski ondan sonra bircok transfer daha oldu.Daha bugun kesinlesen 3 transfer var önemli mesela. Ama bunları iceren patch en erken yarın cıkar heralde. Zaten muhtemelen aksama kadar bir iki transfer daha olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Aynen arkadaki patchi yükledim ne baros var ne de şeva beklemek lazım sanırım boşuna indirdik

• Gomes Corluka-King-Dawson-Bale Aaron Lennon-Jenas-Modric Dos Santos Pavlycuhenko

Fm 2009 çıksın ilk alacağım takım Tottenham olucak
  • Böyle maç görmedim valla

adamım agüero bee

• Barcelona coşmuş
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.