Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: matters

Arkadaşlar bu senenin transferlerini yükleyebileceğim bi yama var mı?
    sadece türkiye değil ama bütün transferler olsun istiyorum

Evet bende böyle bir yama istiyorum.
  • www.4shared.com
    4shared - ücretsiz dosya paylaşımı ve depolama
    http://www.4shared.com/file/60167307/d27cbeb4/ADDM_09_Data_Update_v07.html?err=no-sess

Bir hafta önce yayınlanmış bütün dünyadaki son transferler+ligde düşenler çıkanlar ile beraber 2008-2009 güncellemesi denilebilecek kapsamlı bir yama. İyi eğlenceler hepinize...

• Teşekkürler Dave Mustaine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

www.4shared.com
    http://www.4shared.com/file/60167307/d27cbeb4/ADDM_09_Data_Update_v07.html?err=no-sess

Bir hafta önce yayınlanmış bütün dünyadaki son transferler+ligde düşenler çıkanlar ile beraber 2008-2009 güncellemesi denilebilecek kapsamlı bir yama. İyi eğlenceler hepinize...

Öncelikle yama için teşekkürler.Bu yama v8.0'da çalışır mı ?

• slm arkadaşlar ben fm 2008 yeni başladım okul fln wakit olmadı...

sizden oyunun iyi adamlarını genç yeteneklerini yazmanızı istiyorum...

yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: altiner93

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

www.4shared.com

Öncelikle yama için teşekkürler.Bu yama v8.0'da çalışır mı ?

Muhtemelen hayır.

• 2009 hakkında haber varmı ?
  • Sezon 2012-2013 sezon arası geldiğim Lyon'da çeyrek finaldeki rakibim Valencia idi

Bu Benzema Show
    Bu Benzema Özellikleri

Taktik Kimz
    Maçı izlemek isteyen olursa
    http://rapid_share.com/files/141450571/Valencia_v_Olympique_Lyonnais.pkm.html (_) yok
    Ha birde şu kader keita gerçekten iyi oyuncu öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 31 Ağustos 2008; 6:29:05 >

• Bu tip skorları hiç sevmiyorum bu oyunda. Gerçekle alakası yok. 2012 değil 2042 yılına da gelsek Lyon Valencia' ya 8 tane atamaz. Bunlar beni oyundan soğutuyor.
  • Hile hurda yok buddy Valencia'nın 2012de kadro yaşı ortlaaması 31
  • Hangimiz bu oyunun gerçekçi olduğunu söyledi ki? İki sezonda 440 milyon euro transfer bütçesine sahip bir takım 1 milyon kişilik stad da yapar, Reyal Madrit'i satın da alır. FM 2007'yi pek konuşmuyoruz ama FM 2009'da kendini toplamazsa FM serisi başarısızlığı ile konuşulur. FM 2007'de böyle olaylar yoktu, serinin zevkli son oyunu odur. FM 2008 bir başarısızlık oyunudur.
  • merhaba arkadaşlar 2017 ye kadar gayet sorunsuz geldim sonra oyun bu şekilde hata verip masaüstüne atmaya başladı..Sizce sorun ne olabilir daha önce başına böyle birşey gelen var mı aranızda?..OS:vista

• zenit st. petersburg u aldım ilk sezonda uefa kupası gruplarına çıktım zorlu bir gruptu liverpoolu falan yendim gruptan çıktım sonra ne olsa beğenirsiniz. oyuncuların hepsi tatile çıktı:S! ben de bastım küfürü zenitten ayrıldım
  • İlginç
  • 8.0.2 patchini yapmak için 8.0.1 gerekiyor mu gerekmiyorsa indirdiğim dosyayı nereye kopyalayacağım
  • @Dave Mustaine

Ben de Galatasaraylıyım ama Barusso nun iyi olduğunu bilmiyordum,belki de senin oynadıgın yamadan olabilir.Zencileri severiz ön libero dediğin zenci olur.Bakınız Makelele,Vieira,Essien.3 ü de bu yazıdan daha siyah abiler.

Bu arada Lyon un yönetimi kesin Fm oynuyor arkadaş,adamlar Makoun,Lloris almış bu sezon.Galatasaray da Lyon sistemini örnek alsa keşke ama scout sistemi diye birşey gelmedi daha Türkiye ye.Bak Arsene Wenger e,adamın 30 kişilik scout ekibi var.
  • halloldu arkadaşlar sağolun
  • Yok benim oynadığım yama orjinal 8.0.2 üzerine kurulmuş, oyunun gidişhatını değiştirmeyen bir yama. Ayrıca dediğim gibi resmi 8.0.1'den beri Barusso'yu alırım ben. Bazen başlangıç özellikleri, bazen de potansiyeli düşük çıkarsa veya iyi çıksa da oynatılmazsa dandik bir oyuncu olarak kaldığı oluyor. Orana vurursak yarı yarıya iyi çıkma ihtimali var diyebiliriz
  • fena bug yemisin
  • @Dave Mustaine, bir önceki sayfada ATL. Madrid kadronu koyduğun sayfada ki taktiği uygulamıyorsun di mi?? Eğer uyguluyorsan nasıl oluyorda başarılı oluyorsun?? İleri oklar ne işe yarıyor tam olarak anlatabilir misin? Sorunun cevabını biliyorum ancak o taktikten sonra acaba bilmediğim bir şey mi var diye merak ettim doğrusu..
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.