Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @pi

FM2009 tanıtımı 3 Eylülde yapılacakmıs.

Çok merak ediyorum, az kalmış.Umarım istediğim gibi bir sürüm olur.
  • Büyük devrimci menajer oldu: Football Manager 2009'un duyurusu "fazlaca" ilginç bir afişle yapıldı.

Devrimciden menajer olur mu? Tıklayın...Menajerlik oyunu dendiğinde hemen herkesin aklına gelen ilk isim Football Manager olacaktır. Yıllar önce yoluna Championship Manager adıyla başlayan seri, yapımcı Sports Interactive'in yayıncı EIDOS ile bozuşması sonrasında Football Manager adını almak zorunda kalmıştı. Ancak bu isim değişikliği bile serininbaşarısını önleyemedi, Football manager bugün hala en çok oynanan menajerlik oyunu olmayı sürdürüyor.

Sports Interactive bir süredir tüm gücünü yakında hizmete sokacağı ve online menajerlik deneyimi sunacak olan Football Manager Live'a harcıyordu. Tabi bu durum, Football Manager 2009'u bekleyen sanal menajerlerin daha da meraklanmasına neden oluyordu. Çünkü şirket, serinin yeni halkası hakkında herhangi bir açıklama yapmıyordu.

Ve nihayet beklenen açıklama geçtiğimiz gün geldi. Sports Interactive ve SEGA, Football Manager 2009 ile ilgili ilk detayları 3 Eylül'de açıklayacaklarını duyurdu. Bu açıklamaya eşlik eden duyuru afişi ise gerçekten görülmeye değer. Afişte ünlü devrimci Che Guevara'yı teknik direktör kıyafetleri içerisinde ve elinde bir futbol topu tutarken gören FM fanlarının merakı, eminiz ki bir anda iki kat daha arttı.

Kaynak:chip

• quote:

Büyük devrimci menajer oldu: Football Manager 2009'un duyurusu "fazlaca" ilginç bir afişle yapıldı.

Devrimciden menajer olur mu? Tıklayın...Menajerlik oyunu dendiğinde hemen herkesin aklına gelen ilk isim Football Manager olacaktır. Yıllar önce yoluna Championship Manager adıyla başlayan seri, yapımcı Sports Interactive'in yayıncı EIDOS ile bozuşması sonrasında Football Manager adını almak zorunda kalmıştı. Ancak bu isim değişikliği bile serininbaşarısını önleyemedi, Football manager bugün hala en çok oynanan menajerlik oyunu olmayı sürdürüyor.

Sports Interactive bir süredir tüm gücünü yakında hizmete sokacağı ve online menajerlik deneyimi sunacak olan Football Manager Live'a harcıyordu. Tabi bu durum, Football Manager 2009'u bekleyen sanal menajerlerin daha da meraklanmasına neden oluyordu. Çünkü şirket, serinin yeni halkası hakkında herhangi bir açıklama yapmıyordu.

Ve nihayet beklenen açıklama geçtiğimiz gün geldi. Sports Interactive ve SEGA, Football Manager 2009 ile ilgili ilk detayları 3 Eylül'de açıklayacaklarını duyurdu. Bu açıklamaya eşlik eden duyuru afişi ise gerçekten görülmeye değer. Afişte ünlü devrimci Che Guevara'yı teknik direktör kıyafetleri içerisinde ve elinde bir futbol topu tutarken gören FM fanlarının merakı, eminiz ki bir anda iki kat daha arttı.

Resmi görebilirmiyiz

• Yılın kalecisi...

• Eibar ne zaman birinci lige çıksa felaket bir sezonun ardından küme düşüyor.Bende de 3 puanla mı ne küme düşmüşlerdi.
  • Ehehe evet bende de 2 puanla çıktıkları yere geri döndüler

Kalecileri yılın kalecisi oldu, maçlarında yalnızca bir maç gol yemeden yerinde durabilmiş. Çok ilginç, çok.

Willian'ı 40 milyon euroya
    Diogo'yu 42 milyon euroya
    Giovinco'yu 50 milyon euroya sattım. Üçünü de Barcelona almış, çok ilginç. Ben de onlardan Eto'o'yu bedavaya(29 yaşında gerçi) aldım. Şuan kasada 283 milyon euro var. Stad 70 bin kişilik, stad büyütme talebinde bulundum bakalım sonuç ne olacak.

Ayrıca;

• Barusso ?
  • 1. Galatasaraylı'yım, evet.
    2. Galatasaray kiralamadan önce de alırdım.
    3. Potansiyeli yüksek çıkarsa ve başlangıç özellikleri iyiyse hem garip bir şekilde çok hızlı gelişiyor hem de çok iyi bir DM oyuncusu oluyor(Şuan %80 DM ratingi vardı, sattım 12 milyon euroya). Küme düşen Villareal'den Sunny'i aldığım için ihtiyacım kalmadı, ama satarken tereddüt etmedim değil. İşte bu da özellikleri;

• Hadi ama, özellikleri çok iyi. Siz de seversiniz zencileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Hadi ama, özellikleri çok iyi. Siz de seversiniz zencileri

• quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

quote:

Büyük devrimci menajer oldu: Football Manager 2009'un duyurusu "fazlaca" ilginç bir afişle yapıldı.

Resmi görebilirmiyiz

http://www.footballmanager.net/en/
    Tıklayınca görebilirsin.

Bir de bu var

• Daha önce hiç "FM" oynamayan biri olarak oyunu bugün büyük bir hevesle aldım fakat oyun çok karışık geldi.En çok zorlayan ise ST,AM gibi mevkilerin neresi olduğunu anlayamam ve bir takımla kariyere başlarken çok fazla şey doldurmak gerekmesi.Ayrıca oyuna yüklemelerde bir hayli bekleme yapıyor ve sinir bozuyor.Bir de tamamıyla Türkçe oynayabileceğim bir yama arıyorum.Acaba ne tavsiye edersiniz ?

Bu arada maçlar da acayip bir biçimde yavaş ilerliyor hızlandırmama rağmen.Naçı simulate etme şansı da yok ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga. -- 30 Ağustos 2008; 1:21:51 >
  • Fm 2008 için 8.0.2 yamasını indirdim sonra yükledim oyuna girdiğimde ana menüde ( yeni oyun, kayıtlı oyun yazan sayfada ) şöyle bir yazı çıktı LÜTFEN FM 2008 CD SİNİ TAKIN diye onun altında da iki tane kutucuk war TEKRAR DENE ve ÇIKIŞ diye tekrar deneye basıyorum yine aynı yazı cıkıyor sorunu nasıl çözebilirim . ( OYUN SİLİNMİYOR )

• Bu ne Læ

• Che fotoğrafı pek olmamış, sırıtmış ama Recep İvedik fotoğrafı cuk oturmuş. SIGAMES'e mail atıyorum hemen. Bunu yapsınlar.
  • Selam, FM 2008 de menüyü soldan sağ tarafa taşımak istiyorum. oyunu ilk kurarken yapmıştım bunu şimdi nerden yapıldığını bulamıyorum bunun nereden yapıldığını bilen var mı?

Ayrıca düzgün çalışan ingilizce yamayı nereden indirebilirim?
  • Size de selam;

Menüyü sağa taşımak için, sırasıyla Options/Preferences/Display&Sounds kısmında Skin yazan yerin yanından skini seçiyorsunuz ama yanında parantez içinde (Right) yazanını seçiyorsunuz. Menü sağ tarafa gidiyor. Ayrıca oyun zaten İngilizce, yamaya gerek yok.

İşte bir de SS aldım, buna bakarak yapın.

• Süper ya.Bunu kapak yapsalar satış patlaması olurBakış falan mükemmel olmuş.Bobiler sitesi iyi işler yapıyor...
  • Agzının kenarında da izmarit olsa cok iyi olurmus
  • Arkadaşlar bu senenin transferlerini yükleyebileceğim bi yama var mı?
    sadece türkiye değil ama bütün transferler olsun istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.