Ya siz niye hep büyük kulupleri alıyosunuz gerçek manegerlik zevki ufak takımlarda yaşanıyor ben şahsen ingiltere amatör kümeden aldığım stafford takımını premier league' e taşıdım müthiş zevkliydi haliyele bütçe gereği dandik futbolcular ile ilgileniyoruz, ve aldığım bir oyuncu phillips' di soyadıda adını hatırlayamadım şimdi, adam 2 sezonda müthiş performans gösterdi, 2. lige yükseldiğimde everton felan gibi orta düzey takımlar ilgilendi, 1. lige çıktım ve adamı elimde tutamadım, çünkü milli takıma felan seçildi.. artık elimde tutamadım bedavaya aldığım oyuncuyu rekor ücretle satmıştım (mecburen).... işte ben böle olunca çok zevk alıyorum bildiğimiz takımlar zaten güçlü kadroları var zevk vermiyo.....
Alışkanlık meselesi.Misal ben böyle büyük takımları oynadıktan sonra alt liglerden takım seçince kusasım geliyor,tiskiniyorum Bir sürü kazma oyuncu falan öbür tarafta dünya yıldızları varken cazip gelmiyor.Ama bence asıl zevkli olan devleri değilde birinci ligde ileriye dönük hedefleri olan takımları almak.(Villareal,Atl Madrid,Man City,HSV gibi...)
Zevkler ve renkler tartışılmaz..
Ben devamlı Barca'da oynarım..cm 03-04 den sonra bütün spor oyunlarında barca ile oynadım ve halen oynuyorum benim için mükemmel bir takım..başka takım alınca eksik gibime geliyor..
Oyunu pencere moduna alamıyorum arkadaşlar?Ayarlardan pencere moduna al diyorum sistem uygun vs bilmemle diyor ne yapmam lazım?
quote:
Orjinalden alıntı: emrcan
Oyunu pencere moduna alamıyorum arkadaşlar?Ayarlardan pencere moduna al diyorum sistem uygun vs bilmemle diyor ne yapmam lazım?
Ekran çözünürlüğünü 1280*1024 yaparsan olur.
1280x800 yapabilirim laptop çünkü.Daha önce yapabiliyordum penrece modunda ama format attım nasıl yaptımta hatırlamıyorum turksportalın yaması ile yapmıştım şimdi yine onla denedim olmadı:(
quote:
Orjinalden alıntı: Maitapha
quote:
Orjinalden alıntı: Jago
Ya siz niye hep büyük kulupleri alıyosunuz gerçek manegerlik zevki ufak takımlarda yaşanıyor ben şahsen ingiltere amatör kümeden aldığım stafford takımını premier league' e taşıdım müthiş zevkliydi haliyele bütçe gereği dandik futbolcular ile ilgileniyoruz, ve aldığım bir oyuncu phillips' di soyadıda adını hatırlayamadım şimdi, adam 2 sezonda müthiş performans gösterdi, 2. lige yükseldiğimde everton felan gibi orta düzey takımlar ilgilendi, 1. lige çıktım ve adamı elimde tutamadım, çünkü milli takıma felan seçildi.. artık elimde tutamadım bedavaya aldığım oyuncuyu rekor ücretle satmıştım (mecburen).... işte ben böle olunca çok zevk alıyorum bildiğimiz takımlar zaten güçlü kadroları var zevk vermiyo.....
Alışkanlık meselesi.Misal ben böyle büyük takımları oynadıktan sonra alt liglerden takım seçince kusasım geliyor,tiskiniyorum Bir sürü kazma oyuncu falan öbür tarafta dünya yıldızları varken cazip gelmiyor.Ama bence asıl zevkli olan devleri değilde birinci ligde ileriye dönük hedefleri olan takımları almak.(Villareal,Atl Madrid,Man City,HSV gibi...)
Niye ki ? yukarda ki örnekde ki gibi sıfırdan bi eleman bulup veya yetiştirip onu satmak ve o oyuncununyeni klübünde ülkesinde ve milli takımında başarılı olduğunu görmek bana büyük keyif verir. oyuncular dandik olabilir ama zaten rakiplerde aynı durumda olduğu için kasmıyo....ve aksine ben amatörden takım alıp onu premier lig şampiyonu yapmak kadar zevkli bişey olamaz, bi örnek: Notingham forest alıp 3. ligden 1. lige çıkardım sezon sonunda 1 lig kupasını kazandım premier league' e çıkacam F.A CUP dı yanılmıyorsam, rakip arsenal kadroyu biraz adam etmiştim, Final maçı ve son dakikalara kadar full defans kontra atak oynuyorum ve 88. dk da golu attım. kupa benimdi.. ve Premier League' de ilk senem resmen son 6 takım arasındayım ve puanlar birbirine çok yakın, düşmemeye oynuyorum ama o anda ki o heyecan bana şampiyonluk mücadelesinden dah zevkli geldi, takımın yıldızı sakatlandı ve hiç unutmam son maçta aldığım bi galibiyet ile ligde kaldım..... sonraki sezon nemi oldu?.... adam gibi 3 oyuncu aldım ve o senede sezonu 6. bitirdim.....ve ardından gelen başarılar, takımı bırakmak istediğimde taraftarlar şehirde gösteriler bile yaptılar nerdeyse ......
Sizin bişey yapmanıza gerek yok, takımı otomatik pilota bağlasanız elini kolunu sallıya sallıya şampiyon olur... Tabii siznde dediğiniz gibi zevk meselesi, bende oynadığım hiçbir spor oyununda devleri seçmem PES de dahil... hatta büyük takımlara sinir bile olurum diyebilirim....
pek kimse yazmamış fakat everton un alt yapısındaki bir velet iyi bir idmanla gol makinesi oluyor. Jose Baxter.
quote:
Orjinalden alıntı: ykenanergun
pek kimse yazmamış fakat everton un alt yapısındaki bir velet iyi bir idmanla gol makinesi oluyor. Jose Baxter.
İdman konusunda önerileriniz nelerdi arkadaşlar, sezon başında hafif antremanlar ile mi geçireli sakatlıkları önlemek için yoksa, biraz kondiyon için asılmak mı gerekiyo, gençlerden en iyi verimi almak için antreman önerisi olan varmı.....
Arkadaşlar ben ne yapıcam pencere moduna almak için?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Maitapha
quote:
Niye ki ? yukarda ki örnekde ki gibi sıfırdan bi eleman bulup veya yetiştirip onu satmak ve o oyuncununyeni klübünde ülkesinde ve milli takımında başarılı olduğunu görmek bana büyük keyif verir. oyuncular dandik olabilir ama zaten rakiplerde aynı durumda olduğu için kasmıyo....ve aksine ben amatörden takım alıp onu premier lig şampiyonu yapmak kadar zevkli bişey olamaz, bi örnek: Notingham forest alıp 3. ligden 1. lige çıkardım sezon sonunda 1 lig kupasını kazandım premier league' e çıkacam F.A CUP dı yanılmıyorsam, rakip arsenal kadroyu biraz adam etmiştim, Final maçı ve son dakikalara kadar full defans kontra atak oynuyorum ve 88. dk da golu attım. kupa benimdi.. ve Premier League' de ilk senem resmen son 6 takım arasındayım ve puanlar birbirine çok yakın, düşmemeye oynuyorum ama o anda ki o heyecan bana şampiyonluk mücadelesinden dah zevkli geldi, takımın yıldızı sakatlandı ve hiç unutmam son maçta aldığım bi galibiyet ile ligde kaldım..... sonraki sezon nemi oldu?.... adam gibi 3 oyuncu aldım ve o senede sezonu 6. bitirdim.....ve ardından gelen başarılar, takımı bırakmak istediğimde taraftarlar şehirde gösteriler bile yaptılar nerdeyse ......
Sizin bişey yapmanıza gerek yok, takımı otomatik pilota bağlasanız elini kolunu sallıya sallıya şampiyon olur... Tabii siznde dediğiniz gibi zevk meselesi, bende oynadığım hiçbir spor oyununda devleri seçmem PES de dahil... hatta büyük takımlara sinir bile olurum diyebilirim....
Eğer bu sözlerin bir kısmı bana geliyorsa ki gelmese bile öyle diyen(veya düşünen) çok insan var.Misal "Barça ile oynuyosun hava yapıosun burda" gibi sözler duyuyorum bazen arkadaşlarımdan.Ben CM/FM kariyerlerimde hiçbir zaman Barça veya o büyüklüğe denk klüplerle başlamadım.Genelde orta sınıf Uefa'ya çıkmak için uğraşan veya biraz üstü takımlarla oynadım ki bu kariyerimin başlangıcı da öyledir.Man City ile ilk sezonumu 7. lik ile bitirdikten sonra 2. sezonumda Uefa ve lig ve ulusal kupaları almamın ardından,takıma yaklaşık 10-15 genç aldım hedeflerim uzun vadedeydi yani.Sonraki sezonda Ş.Ligini hiç düşünmediğim halde aldıktan sonra Barcelona benimle ilgilendi.Daha sonra o klübe geçiş yaptık profosyonel hayatDaha sonraları Man City benim başarılarımı devam ettirdi 1 veya 2 kere Ş.Ligi finalinde karşılaştık.Neyse işte..Sonuç olarak böyle bir şekilde başına geçtiğim büyük klüpte görev almak herhalde senin dediğin tabire uymuyordur diye tahmin ediyorum.Ayrıca benimki kadar seyyar bir kariyerde pek yoktur galiba
Arkadaşlar,kafa uçmuş durumda şuan..birşey hatırlayamıyorum oyuncu satarken klüplere öner var hani.. cm 03-04 de klüpler çıkıyodu.fmde ise çıkmıyor..acaba nedendirdaha öncedende sorulmuşturda bulamadım şimdi kafam dağınık biraz..
teklif veriyoduk ama bunda yok işte..
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
Arkadaşlar,kafa uçmuş durumda şuan..birşey hatırlayamıyorum oyuncu satarken klüplere öner var hani.. cm 03-04 de klüpler çıkıyodu.fmde ise çıkmıyor..acaba nedendirdaha öncedende sorulmuşturda bulamadım şimdi kafam dağınık biraz..
teklif veriyoduk ama bunda yok işte..
"Offer to clubs" seçeneği var ya hocam.
Tamam varda.. cm de klüpler çıkıyodu işte lig kulüpleri oyuncuya göre büyük kulüpler onları diyorum...teklifi geri çevirdi cinsinden mesaj felan geliyor..
Yoksa fm de, öneriyor ve kabul etmedi diye mesaj gelmiyo galiba? böylemi?
Offer Th club seçeneğini seç sonrası CM 04 dekine benziyo, kolay yani cevap geliyo ayrıca...
quote:
Tamam varda.. cm de klüpler çıkıyodu işte lig kulüpleri oyuncuya göre büyük kulüpler onları diyorum...teklifi geri çevirdi cinsinden mesaj felan geliyor..
Geliyor dostum.Herhangi bir klüp ilgilense de ilgilenmese de görürsün.
Teşekkürler arkadaşım sağolasın
quote:
Teşekkürler arkadaşım sağolasın
Ne demek lafı mı olur.
quote:
Kulüp seçemiyorsun bunda bende kıl oluyorum Joaquin i Arsenal e önerecem olmuyor İlgilenmiyor adamlar kac kere oyun actım SupporterzArtık yenı oyun acmam 58 milyon euro veren olmazsa sag acıkta oynatırım
Bu arada Kimz in komutlarını biraz değiştirip 4-4-1-1 e dönüp kanattaki okları cıkardım,Kimz den daha iyi bir hazırlık sezonu geçirdim hadi hayırlısı
Arkadaşlar az önce bu maçtan çıktım acayip zevkliydi bi onlar atıyo bi benimkiler ama sonunda yendim
Şimdi arkadaşlar bakın. Bir tane eleman vardı, Manchester City'ye Sergio Agüero'yu almıştı ilk sezonda. Hadi onu geçtik, ilk sezonun sonunda mı neydi Valencia'ya Messi ile bir ton kallavi oyuncu alan bir arkadaş daha vardı. Ben Atletico Madrid ile oynuyorum, üçüncü sezonun ortasındayım. 2010 Ocak'ta. Reputation, yani ün 9283 ve Barcelona'nın hiçbir başarısı yok ve ünü 8990, ben ise katıldığım bütün organizasyonlardaki bütün kupaları topladım. Bojan'ın minimum feesi 31.5 milyon euroydu o biraz rahat geldi. Ama Messi için çok uğraştım ve yine Minimum Fee ile satın alabildim, o da ikinci sezonumun sonunda. Ve gayet net söyleyebilirim ki Messi'yi kendi çabalarınızla iki sezon içerisinde almanız imkânsız. Oyun başında en fazla üne sahip takımlardan birinde oynayan bir oyuncuyu almak için takımının başarısız olmasını ve aynı zamanda o oyuncunun da takımda olmaktan rahatsız olmasını beklemelisiniz. Yani iki koşulun ikisi de tutmadan pek mümkün değil bu. Bazen oyuncular farklılık istiyor ama bu da zaten favori takımlarında oynayan oyuncularda iki üç sezondan erken olmuyor. Yani bir şey yapıyorsanız bunu başarı olarak bize göstermeyin. Ya da ben hiçbir şey bilmiyorum, Amiga döneminden beri menejerlik oynamıyorum.
@emrcan, pencere modu için oyunun kısayoluna sağ tuşu tıklayıp özelliklere tıklamalısın ve hedef kısmının sonuna " -small_screen -windowed" kodunu eklemelisin. Hedef şu şekilde olmalı yani:
Pm de attım, belki buraya tekrar girmezsin diye. Sorununun çözümü budur.
quote:
Sanane læ. Kısa ve net. Hile mi yapıyorum? Yok. Oyunda olmayan bir şeyi ekstra mı deniyorum? Hayır. Oyun bana ne sunarsa onu yapabilirim, bunu kimse eleştiremez, yorum da yapamaz. Ha sen benim kaç tane 4000 reputation'lu takım yönettiğimi bilemezsin, konuşursun o olur. Yoksa burada Hawasawi'yi aldım desem pek sükse yapmaz sanırım. Boş yorumları kendinize saklayın. 90 sayfa oldu konu, hâlâ dandik yanıtlarla uğraşıyoruz yani. Eğer ki ufak bir takımla kariyeriniz varsa diğerlerininkine bok atmadan paylaşın bunu...
uzun süredir oynamıyordum aklıma geldi tekrar başlayım dedim oyunu yükledim hata veriyor acamıyorum acil yardıımmsanırsam unutmusum