Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: revenge07

quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

agüeroya verdigin komutları yazsana buraya bende bu kadar gol atmıyor 2li forvetin solunda oynatıyorum target strikerın yanında oynuyor yani genelde 20+ gol atıyor 1 sezondaki bu benim icin yeterli oluyor ama varsa baska bir yolu bilmek isteriz

Tek forvet oynuyor bende ayrıca Target Striker illa kafasına atacaksın demek değil koşu yoluna attırma seçeneği var onu yaparsın 55 golün altına düşmedi bugüne kadar

Nedense hep tek forvete Huntelaar, Zigic gibi target striker koymaya kasardım. Şimdi Vela'yı koydum ayarını da yaptım, oyuna tekrar dört kolla sarılmama sebep oldu.

• Fm yi bi ara bırakmıştım,

1-2 haftadır cm 03-04 oynuyordum..yeniden fm ye başlayacağım bakalım.. son bi patch çıkmış galiba..onlarıda buluruz artık.
  • Bu oyununun 2027'sine gelinmiş ve bütçesi en zengin kulüp olan kayıtlı dosyası var. İsteyene verebilirim.
  • 2.ligden bir takımı alıp,1.lige ordan şampiyonluğa ordan,şl şampiyonu yapıcağım..
    ama sıkılıyorum artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

2.ligden bir takımı alıp,1.lige ordan şampiyonluğa ordan,şl şampiyonu yapıcağım..
    ama sıkılıyorum artık...

adanademirsporu yaptım

sandıgın kadar zevkli olmuyor
  • Agüero 70 miydi kaç gol atmıştı bende, sana söylemiştim msn'de. O sezonda Pandev'i de oynattığım için tek başına çok sorumluluk yüklenmemişti ve sezonu 3.9 gol oranıyla bitirmiştim(oha) Bu sezon 3.6 gol oranındayım 23 February'deyim Agüero'yu hep ilk 11'de oynattım ama 40 maçta 49 gol attı, sanırım o kadar atamaz. Gerçi kolay maçlar var bundan sonra ama o kadar, hiç sanmıyorum.
  • Agüero ilginç bir futbolcu,ilk sezon almazsan Atletico da birşeyler oluyor çocuga basladıgı ozellıkler dusuyor revenge in koydugu ss teki gibi oluyor.Ve onca yıl ne antrenman verirsen ver teknik özellikler de tek gelişme olmuyor ama leblebi gibi gol atıyor adam.Benım Agüero rekorum da 70 küsurlu bişi sadece ligde 43 atmıştı o sezon.
  • Bende Agüero'nun hızlanması 19, hızı 18, composure 16(18 olur bu), bitiricilik 17(18 olur), teknik 18. Genelde düşüyor; bu düşüş bazen Silva'nın, bazen başka oyuncuların başına da geliyor. Antrenman programına baktığınızda vasatın altında olduğunu görüyorsunuz, ondan oluyor...

Gol konusunda Regenler ve Pato'nun üzerine tanımam. Ama Bojan da iyi yetiştirilirse şut kaçırmıyor, çok hayvan oluyor. Bir de Rooney sizde nasıl bilemem ama öyle bala felan bir iki kere almışlığım ve iki kere de Man Utd ile 5-6 sezon geçirmişliğim var, bende hep iyi oynadı. Yani bitiriciliği çok yüksek olmasa da çok rahat gol atıyor.

Agüero yaşı itibariyle oyunun başında en iyi forvettir. Fazlasını söylemek gereksiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 25 Ağustos 2008; 15:48:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Bende Agüero'nun hızlanması 19, hızı 18, composure 16(18 olur bu), bitiricilik 17(18 olur), teknik 18. Genelde düşüyor; bu düşüş bazen Silva'nın, bazen başka oyuncuların başına da geliyor. Antrenman programına baktığınızda vasatın altında olduğunu görüyorsunuz, ondan oluyor...

Gol konusunda Regenler ve Pato'nun üzerine tanımam. Ama Bojan da iyi yetiştirilirse şut kaçırmıyor, çok hayvan oluyor. Bir de Rooney sizde nasıl bilemem ama öyle bala felan bir iki kere almışlığım ve iki kere de Man Utd ile 5-6 sezon geçirmişliğim var, bende hep iyi oynadı. Yani bitiriciliği çok yüksek olmasa da çok rahat gol atıyor.

Agüero yaşı itibariyle oyunun başında en iyi forvettir. Fazlasını söylemek gereksiz olur.

2021 e gelen biri olarak söylüyorum ki uzun soluklu kariyer yapıcaksanız Agüero ve Silva kadronuzda elzemdir.Bunun dısında Jack Wilshere,Jozy Altidore,Gerson da ileri de bütün oyuncular emekli olduğunda iyi para ediyorlar.Kadronuzda bulunmalı.Ama asıl önemli olan fiziksel özellikleri iyi olan regen bulabilmek,çünkü teknik özellikleri iyi olan regenler peynir ekmek gibi çıkıyor ama sağ taraf berbatsa cok iyi bir performans beklemeyin,kolay sakatlanıyorlar ve istikrarsız oluyorlar.

Dave e Pato konusunda katılıyorum Brezilya iş teklifi önerdiğinde kabul etmiyorum cunku Pato World Cup ı bile tek başına alabilecek düzeye sahip,rekabet olmayınca milli takım yönetmenin tadı olmuyor.

Şimdi Valencia yla yeni kariyere başlayacağım.Ama Joaquin i herkesin sattıgı gibi 58 59 a satamayan bir benim heralde.Bir türlü adamı yüklü fiyata satamıyorum.Bu konuda biri bana yardım edebilir mi Kimz kullanmayıp 4-4-1-1 kullanmayı düşünüyorum AMC Silva FC Villa olunca bir şekilde gol atarım az gol yemem gerek.Sakho,Marvin Angulo,Wijnaldum,Nordtveit i alıp bir iki sezon sonra kullanmayı düşünüyorum.2-3 sezon sonra cok iyi bir transfer butcesi ve finans için neler yapmam gerek?(Bu soru Dave e sorulmuştur)

• Defour, Sakho, Sankhare, Saivet, Buonanotte(Yeni Messi)Abdou Razack Traore, Fazio, Luis Jimenez, Marko Marin, Pablo Piatti, Miralem Pjanic, Diogo(Palmeiras'taki), Miguel Veloso, Goran Pandev, Arturo Vidal, Willian, Eros Corradini(opsiyonel), Rafael Forster(opsiyonel), Leo Schwechlen(opsiyonel) ilk sezon için almayı hedef seçtiğim, param varsa-ki ilk sezonumda hangi takımla oynarsam oynayayım futbolcu satar para yaparım; hepsini almaya çalıştığım futbolculardır. İlk aklıma gelenler bunlar. Var birkaç tane daha ama çok isim olsun diye doldurmayayım şimdi. Opsiyonel olarak belirttiklerimin başlangıç özellikleri ve potansiyelleri yüksek olmalı, yani biraz şans işi..

Finans işine ise bir şey demiyorum, aklındaki soruları spesifik olarak sorarsan daha yararlı olabilirim. Yoksa o iş çok geniş bir olay.

Atletico Madrid ile Manchester United'a 17. saniyede attığım bir gol mevcut, bıyrın bakalım SS'ye;

Football Manager 2008 (ÇIKTI)

• @Dave Mustaine hocam elinizdeki fm08 temasını çok beğendim..Nereden bulabilirim? Benim orjinal tema sıkıldım artık sizinki gerçekten güzelmiş nasıl bulabilirim ya da yapabilirim?
  • quote:

Defour, Sakho, Sankhare, Saivet, Buonanotte(Yeni Messi)Abdou Razack Traore, Fazio, Luis Jimenez, Marko Marin, Pablo Piatti, Miralem Pjanic, Diogo(Palmeiras'taki), Miguel Veloso, Goran Pandev, Arturo Vidal, Willian, Eros Corradini(opsiyonel), Rafael Forster(opsiyonel), Leo Schwechlen(opsiyonel) ilk sezon için almayı hedef seçtiğim, param varsa-ki ilk sezonumda hangi takımla oynarsam oynayayım futbolcu satar para yaparım; hepsini almaya çalıştığım futbolculardır. İlk aklıma gelenler bunlar. Var birkaç tane daha ama çok isim olsun diye doldurmayayım şimdi. Opsiyonel olarak belirttiklerimin başlangıç özellikleri ve potansiyelleri yüksek olmalı, yani biraz şans işi..

Finans işine ise bir şey demiyorum, aklındaki soruları spesifik olarak sorarsan daha yararlı olabilirim. Yoksa o iş çok geniş bir olay.

Atletico Madrid ile Manchester United'a 17. saniyede attığım bir gol mevcut, bıyrın bakalım SS'ye;

Şu temayı en az 5 kere paylaşmışızdır ama yetmiyor herhalde(Black-in 2) Ayrıca Buonanotte için yeni Messi tabirine baya gülüyorum geçen senle konuşmuştuk görünce yine güldüm biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 25 Ağustos 2008; 17:55:14 >

• revenge07 nin kullandığı da Asesino Skin..Onu da soran olur şimdi..
  • 1 sezon oynadım sarmadı
  • quote:

Defour, Sakho, Sankhare, Saivet, Buonanotte(Yeni Messi)Abdou Razack Traore, Fazio, Luis Jimenez, Marko Marin, Pablo Piatti, Miralem Pjanic, Diogo(Palmeiras'taki), Miguel Veloso, Goran Pandev, Arturo Vidal, Willian, Eros Corradini(opsiyonel), Rafael Forster(opsiyonel), Leo Schwechlen(opsiyonel) ilk sezon için almayı hedef seçtiğim, param varsa-ki ilk sezonumda hangi takımla oynarsam oynayayım futbolcu satar para yaparım; hepsini almaya çalıştığım futbolculardır. İlk aklıma gelenler bunlar. Var birkaç tane daha ama çok isim olsun diye doldurmayayım şimdi. Opsiyonel olarak belirttiklerimin başlangıç özellikleri ve potansiyelleri yüksek olmalı, yani biraz şans işi..

Valencia da satabileceğim çok oyuncu var,Silva ve Villa satmayacağım oyuncular.Joaquin ve Vicente yi satıcam ama su oyunda Joaquin i 58 59 milyon euro ya satamayan bir ben varım heralde nasıl satıcam bu adamı o fiyata Arsenal alıyor demeyin almıyor bende bir taktik verin lütfen.Miguel zaten 30 a falan satılabiliyor.

Finansal olarak şöyle sorayım Dave,bu yazdığın oyuncuları almaya çalışacağım çoğunu da alırım heralde ama asıl soru şu olmalı oynatmalı mıyım kiralamalı mıyım yoksa yedekte bekletmeli miyim?Hangisini yaparsam değerleri daha cok artar çünkü Valencia nın finansı pek iyi değil bildiğiniz gibi ve bu oyuncuları satıp bonservisten para kazanmam gerek diye düşünüyorum.İlk sezon sportif başarı şart maddi kaynak için bu yüzden ilk sezon Kimz kullanabilirim.Ondan sonra 4-4-1-1 e dönebilirim bilmiyorum.Onun dışında ticari anlaşma yapmam gerek sanırım.Benim 1 2 sezon sonunda hiçbir oyunumda finans sıkıntım olmaz dediğin için soruyorum bunlar dışında yapabileceğim extra birşey var mı?Biraz dağınık yazdım kusura bakma okuyup cevaplayabilirsen sevinirim.

•  Football Manager 2008 (ÇIKTI)

Valencia'yla son kadrom böyle biraz ayrı kaldım oyundan 1-2 haftadır tekrar düzenli olarak oynamaya başladım bundan sonra baya ilerlerim. Bence ilk sezon Maxwell ve Fazio'yu almalısın. Joaquin'i satmak içinde oyunu tekrar kurup (New Game) dene, Arsenal teklif verdiğinde bas hemen 58M €' yu.
    Bu arada Barcelona'nın hocası Arsene Wenger, Bojan'ın serbest kalma ücreti 33.5 M €. Yalnız Pato ve Bojan çok iyi çıkmadı bu oyunumda. Bojan'ın "Best pot. rating"i 75.85 Pato'nun 73. PA'ları da 170lerde.

• quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Valencia'yla son kadrom böyle biraz ayrı kaldım oyundan 1-2 haftadır tekrar düzenli olarak oynamaya başladım bundan sonra baya ilerlerim. Bence ilk sezon Maxwell ve Fazio'yu almalısın. Joaquin'i satmak içinde oyunu tekrar kurup (New Game) dene, Arsenal teklif verdiğinde bas hemen 58M €' yu.
    Bu arada Barcelona'nın hocası Arsene Wenger, Bojan'ın serbest kalma ücreti 33.5 M €. Yalnız Pato ve Bojan çok iyi çıkmadı bu oyunumda. Bojan'ın "Best pot. rating"i 75.85 Pato'nun 73. PA'ları da 170lerde.

Hileci hileci hileci...

• quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Potansiyeli 119 olan bir adamdan cok da bişey olmaz bence.

bu oyuncu potansiyelini nerden görüyorsunuz, menüde nerde,
  • Ya siz niye hep büyük kulupleri alıyosunuz gerçek manegerlik zevki ufak takımlarda yaşanıyor ben şahsen ingiltere amatör kümeden aldığım stafford takımını premier league' e taşıdım müthiş zevkliydi haliyele bütçe gereği dandik futbolcular ile ilgileniyoruz, ve aldığım bir oyuncu phillips' di soyadıda adını hatırlayamadım şimdi, adam 2 sezonda müthiş performans gösterdi, 2. lige yükseldiğimde everton felan gibi orta düzey takımlar ilgilendi, 1. lige çıktım ve adamı elimde tutamadım, çünkü milli takıma felan seçildi.. artık elimde tutamadım bedavaya aldığım oyuncuyu rekor ücretle satmıştım (mecburen).... işte ben böle olunca çok zevk alıyorum bildiğimiz takımlar zaten güçlü kadroları var zevk vermiyo.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 26 Ağustos 2008; 10:46:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jago

Ya siz niye hep büyük kulupleri alıyosunuz gerçek manegerlik zevki ufak takımlarda yaşanıyor ben şahsen ingiltere amatör kümeden aldığım stafford takımını premier league' e taşıdım müthiş zevkliydi haliyele bütçe gereği dandik futbolcular ile ilgileniyoruz, ve aldığım bir oyuncu phillips' di soyadıda adını hatırlayamadım şimdi, adam 2 sezonda müthiş performans gösterdi, 2. lige yükseldiğimde everton felan gibi orta düzey takımlar ilgilendi, 1. lige çıktım ve adamı elimde tutamadım, çünkü milli takıma felan seçildi.. artık elimde tutamadım bedavaya aldığım oyuncuyu rekor ücretle satmıştım (mecburen).... işte ben böle olunca çok zevk alıyorum bildiğimiz takımlar zaten güçlü kadroları var zevk vermiyo.....

Alışkanlık meselesi.Misal ben böyle büyük takımları oynadıktan sonra alt liglerden takım seçince kusasım geliyor,tiskiniyorum
    Bir sürü kazma oyuncu falan öbür tarafta dünya yıldızları varken cazip gelmiyor.Ama bence asıl zevkli olan devleri değilde birinci ligde ileriye dönük hedefleri olan takımları almak.(Villareal,Atl Madrid,Man City,HSV gibi...)

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.