Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben son dakikada gol yiyince monitöre kafa atıyorum
  • Ya bu oyundaki deplasman ile kendi evinde oynamak arasında niye bu kadar fark var ki?

Ben M.City ile oynuyorum kendi evimde Arsenali 4-1 yenip deplasmanda 5-1 yeniliyorum. Yani bir kaç kere değil hep başıma geliyor. Eğer karşımdaki rakip güçlüyse deplasmanda şansım yok.

Birde şu maç motorunu nasıl geliştirmişler anlamış değilim. Dünya yıldızlarından oluşan takımdan kaleyi bulan 15 şuttan 1 gol atılıyo. Karşımdaki güçsüz rakipteki yeteneksiz futbolcular 3 şutla 2 gol bulabiliyorlar. Buda maç motorunun saçmalıklarından biri.

Fabregas'a teklif veriyoruz, Arsenal 340m $ istiyor.

7 senedir cm/fm oyunlarını oynuyorum. Artık Fm 2009'da bu hataların düzeltilmesini bekliyorum.

• Nasıl oyuncu kiralıyoruz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çomak.88

Nasıl oyuncu kiralıyoruz ?

Oyuncuya sağ tıklayıp make an offer a tıkla,ustten transfer yerine loan ı seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 19 Ağustos 2008; 11:52:10 >
  • Oyunu tekrar kurdum bir haftaya yakındır sürekli oynuyorum. Oyunu saat bazında en çok oynayanlardan biri benimdir sanırım. Evet, haklısınız bu oyun olmamış. Oyun motoru çok garip, adil değil. Deplasman maçları garip bir şekilde çok zor. Tamam futbol bu, top yuvarlak maç doksan dakika felan fişman. Ama bu anormallikler her zaman tekrarlanıyor, bunu kesin söyleyebilecek kadar tecrübem var.

Transfer olayı da enteresan. Ben teklif yapmadan futbolcuyla ilgilenmeyen klüpler teklif yaptığımda oyuncunun ailesine şantaj yapacak kadar zorluyorlar şanslarını...

Bir de başıma gelen yine birbirinden komik ve ilginç olaylar var, paylaşayım;

- A.C Milan ile üçüncü, Atletico Madrid ile ikinci sezonumdayım. Atletico ile oynarken Pongolle'un Afrika kökenli olduğunu anlamamızı sağlayan bir gol atmış bulundum. Pongolle gol attıktan sonra orta yuvarlakta bir yukarı bir aşağı tam 6 kere tur attı. Pongolle bu haku haku dansını tamamlayınca rakip santra ile oyuna başladı. Ama karşı takıma saygım arttı, farklı etnik kökenli insanların gol sevinçlerini kutlama törenini sonuna kadar bekleyip maça başlamadı. Pongolle'a ise acımamak elde değil.

- Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşılaşmam vardı. Rakip korner kullandı, top benim defansın solunda görev yapan Taiwo'nun önünde kaldı ve Taiwo benim ceza sahasından yaradana sığınıp kara balta topa tekme attı. Kaleci Cech zorla kornere çeldi(Evet kaleden kaleye şut çekti). Kornerden de gol attık, o da ayrı bir şamata...

- Yine Atletico Madrid ile oynuyorum, normal bir gol attık. Golden sonra santra yapan rakip takımın oyuncusu topu geriye pas olarak yolladı. Benim kırım asıllı kongolu kene gibi kan emici, çakal lâkaplı Goran Pandev isimli forvetim o geriye giden pası tutup üstüne iki kişiyi çalımlayıp, bir de kaleciyi çalımlayıp gol attı. Shaolin Soccer gibi oyun vesselam...

• Ayrıca Chelsea'yi 6-2 yendiğimi de Gunayman'a duyurmak istiyorum.

Son olarak, ben hayatımda Valladolid takımı kadar galibiyete aç, başarı için kıçını başını yırtan başka bir takım görmedim arkadaş. Adamlar peşpeşe iki gol buldum diye 2-3-5 oynamaya başladı. Allah bin türlü belalarını versin..

Football Manager 2008 (ÇIKTI)
  • data editör'ü acamıyorum

MSVCP71.dll bulunamadıgından bu uyguluma baslatılamadı. gibisinden şeyler diyo nedendir acaba
  • Oyun versiyonu 8.0.2 ve FM Genie Scout Beta 3 Build 95 ise böyle bir hata alman köyde şirinleri görme ihtimalinden bile daha düşük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

Fm 2009'u bekleye bekleye bir hal olduk FM 2008 baydi beni artik..

Ayne Aynen özellikle GS yi almak için sabırsızlanıyorum.Meira filanda var 2008 cazip gelmiyo artık
  • ADD Manager'in çok başarılı güncellemesini indirdim onu oynuyorum ben. Bilirsiniz ben biraz tutucu biriyimdir, öyle aşırı dengesizlikleri, türlü fantazileri kaldıramam ama bu dengeli ve hoş olmuş. Abartı felan yok, yeni transferler yeni oyuncular yeni takımlar yeni başarılarıyla yamada var.

Sortitoutsi.net'te data güncellemeleri kısmında bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar çok iddialı olmayan bir takımla uzun soluklu bir kariyer yapasım var bir takım önerirmisiniz bana?
    Köy takımı olmasın Uefa yı falan zorlasın yeter bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Arkadaşlar çok iddialı olmayan bir takımla uzun soluklu bir kariyer yapasım var bir takım önerirmisiniz bana?
    Köy takımı olmasın Uefa yı falan zorlasın yeter bana.

Atletico Madrid'i şiddetle tavsiye ediyorum.
  • 2015!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    inanamiyorum yafs 2 ayda 2015'e geldim!!!!
  • Burada o kadar tartıştığımız Marcelo yu ilk sezon 8 milyon euro ya aldım.4 sezon boyunca sol bekte oynattım.Barcelona ya 46 sı ğeşin olmak uzere 55 milyon euroya sattım İsterse Sol bek ratingi 1 olsun boyle kazanca can kurban.
  • Burada o kadar tartıştığınız Marcelo'yu her oyunumda 8 milyon euroya alıyorum. Hiç oynatmadan 2.-3. sezonda 43.5 milyon euroya satıyorum. Oynatmaya gerek bile yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Burada o kadar tartıştığınız Marcelo'yu her oyunumda 8 milyon euroya alıyorum. Hiç oynatmadan 2.-3. sezonda 43.5 milyon euroya satıyorum. Oynatmaya gerek bile yok...

Aynı şekilde kiraya vererek Sakho yu 35-40 a,Nordtveit i 30-35 e,Armand Traore 25 milyon euroya satabiliyorum.Tabii daha yuksek rakamlara cıkanlar da vardır ben unhappy olmadan satma taraftarı oldugum için biraz erken bıraktım ve 1 kac sezon sonra mumla arayacagım gibi.Niyeyse kulupleri arastırıyorum olaganustu regenler yok.Ama Chelsea,Liverpool bi bakıyorum full 20 regenler peydah olmuş cok cabuk kapıyolar benım haberım bıle olmuyo Olsun para bol onlardan alırım ben de.
  • 2008-2009 forma paketi bulabilecegim bi yer varmı acaba
  • peki satmak istediginiz oyuncualra teklif kendiliginden mi geliyor yoksa listeye mi koyuyorsunuz yada takımlara mı oneriyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

peki satmak istediginiz oyuncualra teklif kendiliginden mi geliyor yoksa listeye mi koyuyorsunuz yada takımlara mı oneriyorsunuz

Set transfer status bölümünden transfer listesine koyup,"not needed by club" seçeneğini seçiyorum.Uygun bir fiyat belirleyip "offer to clubs" yapıyorum.
  • takımlara önerince genelde "too much vs..vs.." diyor, kafayı yiyorum sonra. satın alırken oyuncunun 3 katını vermek zorundayken satarken değerine bile satamıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.