Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
212.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en son sürümünü bütün fm sitelerinde bulabilirsin bulamazsan pm at link veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: rubiel

en son sürümünü bütün fm sitelerinde bulabilirsin bulamazsan pm at link veririm

attım bak pm ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

quote:

attım bak pm ne

cevap verdim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

quote:

attım bak pm ne

cevap verdim

saol hocam l bu arada az önce fm de basıma ilginç bi olay geldi son dakika arda vurdu top gol girecekken maç bitti çizgide kaldı

• Ve intikam vakti geçen sene CL finalinde 2 penaltı kacıran Van Persie sayesinde penaltılarda elendiğim Valencia yla yine eşleştim finalde.

Bu arada ilginçtir tatile cıktım baktım CL de finale gelmişiz,ligde 2 hafta kala 3 puan farkla lideriz,ama kupalardan erken elenmişiz.Maçlara baktım gençleri oynatmıs antrenör,içine Arsene Wenger in ruhu kaçmış mıdır nedir
  • Ve büyük final.2.yarının başında Agüero penaltı kacırınca dedim tarih tekerrür edecek.Ama dakika 120 de Adebayor adlı siyahi arkadasımızın kafa goluyle kupaya uzandık.Demek ki neymiş Fm de Arsenal le kariyer yapmak bosunaymıs.İlk sezon gelen parayla 2 3 transfer yapıp gencleri kiraya yolladın mı 1 sene tatile cıksan da Yardımcı Antrenör CL ve Premier ligi getirebiliyomuş
    Kovulcam lan yardımcı ispiyonlarsa

Edit:Silva yeni sözleşme imzalamış 46.5 a serbest kaldı hiç bu kadar ucuza almamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 13 Ağustos 2008; 13:56:35 >

• 8.0.2 yi indirdim ama yükleyemedim Hep böyle aksilikler beni bulur zaten

Football Manager 2008 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çomak.88 -- 13 Ağustos 2008; 15:46:25 >
  • bu oyunda almanya ve hollandanın kadroları normal degilmiş feyk oyuncular oynatıyolarmış hiç dikkatimi çekmemişti.. bu hollandanın lisansını niye alamıyolar anlamıyorum euro 2008 dede feyk oyuncular vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Edit:Silva yeni sözleşme imzalamış 46.5 a serbest kaldı hiç bu kadar ucuza almamıştım

Oh yazmadan edemedim. Hayırlı uğurlu olsun. Bedavaya almışın.

Bazen de böyle denk geliyor, para olmuyor kasada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Oh yazmadan edemedim. Hayırlı uğurlu olsun. Bedavaya almışın.

Bazen de böyle denk geliyor, para olmuyor kasada.

Bojan da 47 ye Barcelona kabul ediyor ama Bojan etmiyor2 senedir kiralıyorum halbuki cocuk beni sevsin diye,çıyan

4 3 1 2 ye döndüm kafam yorulmasın diye oynaması cok kolay bu taktikle.
    Neuer-----Sagna-Richards-Breno-Marcelo(Clichy)-------Silva-Fabregas-Van Persie------Matias Fernandez--------Agüero-Adebayor.

Yedeklerde de cart curt işte yine 16 kadar futbolcu kiraladım.Ara transfere kadar Hawai adalarına gidiyorum şimdi Yardımcı oynasın işte

Vazgeçtim Havana ya gidicem bu da purom

Supporterz tavsiyen varsa duymaktan mutlu olurum

• Fm 2009'u bekleye bekleye bir hal olduk FM 2008 baydi beni artik..
  • Silva'yı AMC'ye Fernandez'i kanata alırsan daha iyi olabilir. Baya iyi kadro olmuş. Hadi tatile.

Fm 2009'dan da haber yok. Şimdiye kadar bir şeyler duymamız lazımdı bu topik geçen sene temmuzda açılmış.

Yoksa Sadece Live'ı mı çıkaracaklar.
  • Şu 300-500 kb'lık exe dosyasını(crack yani) upload edebilecek veya link verebilecek biri var mı? Te zamanında verilmişti ama link kırık. Diğerleri de Crash Dump hatası veriyor. Oyunda uzun yıllar geçiren biri çalışan exeyi bana gönderebilirse sevinirim.

msn adresim: kirhacker@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Şu 300-500 kb'lık exe dosyasını(crack yani) upload edebilecek veya link verebilecek biri var mı? Te zamanında verilmişti ama link kırık. Diğerleri de Crash Dump hatası veriyor. Oyunda uzun yıllar geçiren biri çalışan exeyi bana gönderebilirse sevinirim.

msn adresim: kirhacker@hotmail.com

Bana da lazım o dosya link bulan pm atabilir mi ya da msn den ? black_sea22@windowslive.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çomak.88

8.0.2 yi indirdim ama yükleyemedim Hep böyle aksilikler beni bulur zaten

Buradan yüklemeyi dene, patch taze çalışıyor ve sanırım son 8.0.2 yaması. Birkaç tane 8.0.2 yaması var, en iyisi en son çıkanı.

Ben de bir diskimin tamamını bad sector sebebiyle kaybettiğim için arşivi tekrardan oluşturmaya çalışıyorum, patchi buradan indirdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: Çomak.88

8.0.2 yi indirdim ama yükleyemedim Hep böyle aksilikler beni bulur zaten

Buradan yüklemeyi dene, patch taze çalışıyor ve sanırım son 8.0.2 yaması. Birkaç tane 8.0.2 yaması var, en iyisi en son çıkanı.

Ben de bir diskimin tamamını bad sector sebebiyle kaybettiğim için arşivi tekrardan oluşturmaya çalışıyorum, patchi buradan indirdim.

benim indirdiğim patch de çalışıyor ama kurulmuyor fm .exe dosyasını istiyor. 4-5 mesaj üstte resmini koydum hatta. browse den falan yönlendirdim de olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çomak.88 -- 13 Ağustos 2008; 17:13:14 >

• Gözler JoeTheKid'i arıyor ama o buralarda değil
  • Şimdi yaptım, sürümü yükledim ama şimdi de oyuna girerken cd istiyor.Cd yi takıyorum kabul etmiyor .Daha önce cd istemiyordu . Dimyata pirince gidelim derken eldeki bulgurdan da olduk
  • Yanlış hatırlamıyorsam Çince olan bir siteden buldum.

Hayrını görün repleri esirgemeyin.

Arada çizgi(-) yok tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 13 Ağustos 2008; 17:45:05 >
  • Ayrıca bende Avast yüklü, ve bu dosyayı trojan olarak görüyor. Süt çocuklarına önermiyorum bu exe yi.
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.