Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
212.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum taktiği kullanırsın. Yoksa akşam gönderirim pm'den.
    Oyuncu Tavsiyeleri için de "FM GENIE SCOUT" indireceksin. Kafana, Galatasaray'a ve Türkiye'ye uygun oyuncuları aratıp bulacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manifot United -- 11 Ağustos 2008; 14:33:13 >
  • malum taktik ne
  • İlk sezon transfer yapma çünkü paran yok,alırsan da Aquino,Stelvio,Zeefuik gibi gençler alıp kiralamaya çalış(Önceki sayfalardan daha yetenekli ve ucuz oyuncu isimlerine bakabilirsin şimdi aklıma gelmedi çok.)Kendi taktiğimle oynamıcam diyorsan o arkadaş sana atıcakmış taktiği gerçekten güzel taktik ben de denedim.İlk sezon Avrupa da başarı şart cunku gercekten berbat bir finans var,ayrıca 1 2 sezon içinde kazandırdıgın yetenekleri iyi fiyata satmaya bak.Taktiğini bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyeceğim ama bence oynatman gereken oyuncular sunlar.

Defansın göbeği ilk sezon için Song-Servet oldukca ideal.Emre de sakatlık halinde oynar.Sol bekte Hakan Balta ve Volkan Yaman Uefa da idare edebilir ama seneye CL için iyi bi sol bek şart.Sağ bekte ise Ugur Ucar ve Sabri var ki bence buraya ilk sezon Marvin Angulo yu al.Ucuz ve yetenekli.
    Orta sahada göbekte Linderoth ve Ayhan gibi iyi alternatiflerin var.Galatasaray lıysan duygusal davranma ve Mehmet Topal ı yedek bırak
    Arda,Lincoln,Hasan Şaş hücumdaki alternatiflerin zaten ilk sezon için yeterli.
    Gelelim forvete,çift forvet oynayacaksan kesinlikle Sercan Yıldırım ı oynat,tek forvet oynayacaksan da Kupa maclarında kolay maclarda Sercan ı oynat ve ozel antrenman hazırla,kesinlikle çok iyi gelişiyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kafkas11

arkadaşlar bana golcu bir AMC lazım kimleri önerirsiniz.

carlos villanueva yada danilinho
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Flood yapacağınıza önceki sayfalara bakın. Bir kamyon taktik ve oyuncu tavsiyesi var.

84 sayfa hep flood ile dolmadı..

hocam tamamda 84 sayfa hep genç yeteneklerle milletin sonuçlarıyla büyük takım yıldızlarıyla doldu bende gs için adam arıyorum şuraya biri bişeler yazsa taktik anlatsa olmazmı yani çok mu zor

Ne diyeyim sen de haklısın. Ben peşpeşe yazmana dikkat çektim, yoksa yardım tabi ki isteyeceksin. Eğer çok acelen varsa ve ondan dolayı üç-dört kere yazıyorsan önceki sayfalara bakmalısın demek istemiştim.

Adettendir oyuncu tavsiyesi yapayım. Sankhare, Saivet, Sakho çok genç ve ileride çok iyi olacak oyuncular. Diogo'yu da ilk sezon almalısın. 5.75 milyon euro yapar yapmaz al, oyunun en iyi forvetlerinden oluyor eğer ki potansiyeli ve oyun başındaki özellikleri iyi çıkarsa...

• quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

İlk sezon transfer yapma çünkü paran yok,alırsan da Aquino,Stelvio,Zeefuik gibi gençler alıp kiralamaya çalış(Önceki sayfalardan daha yetenekli ve ucuz oyuncu isimlerine bakabilirsin şimdi aklıma gelmedi çok.)Kendi taktiğimle oynamıcam diyorsan o arkadaş sana atıcakmış taktiği gerçekten güzel taktik ben de denedim.İlk sezon Avrupa da başarı şart cunku gercekten berbat bir finans var,ayrıca 1 2 sezon içinde kazandırdıgın yetenekleri iyi fiyata satmaya bak.Taktiğini bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyeceğim ama bence oynatman gereken oyuncular sunlar.

Defansın göbeği ilk sezon için Song-Servet oldukca ideal.Emre de sakatlık halinde oynar.Sol bekte Hakan Balta ve Volkan Yaman Uefa da idare edebilir ama seneye CL için iyi bi sol bek şart.Sağ bekte ise Ugur Ucar ve Sabri var ki bence buraya ilk sezon Marvin Angulo yu al.Ucuz ve yetenekli.
    Orta sahada göbekte Linderoth ve Ayhan gibi iyi alternatiflerin var.Galatasaray lıysan duygusal davranma ve Mehmet Topal ı yedek bırak
    Arda,Lincoln,Hasan Şaş hücumdaki alternatiflerin zaten ilk sezon için yeterli.
    Gelelim forvete,çift forvet oynayacaksan kesinlikle Sercan Yıldırım ı oynat,tek forvet oynayacaksan da Kupa maclarında kolay maclarda Sercan ı oynat ve ozel antrenman hazırla,kesinlikle çok iyi gelişiyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

teşekkürler hocam da mehmet topal bi sezon denedim inanılmaz gelişiyor tavsiye ederim yani uzaktan sutları fln her şeyi gelişiyor çok teşekkürler bana vakit ayrıdıgın için ayrıca Dave Mustaine hocam sende sağol sonradan gördum mesajını o yuzden edıt yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyrad -- 11 Ağustos 2008; 15:53:30 >

• düzenli oynatılırsa en iyi gelişen kaleci ustari -10 potential abilitysi var.
    -10 potential abilitysi olan diger oyuncular aklımda kaldıgı kadariyla:

henri saivet
    sakho
    pato
    bojan
    vela
    anderson
    aaron
    giovinco
    şimdilik aklıma gelen bunlar başka varsa bilen ekleyebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artemi$

düzenli oynatılırsa en iyi gelişen kaleci ustari -10 potential abilitysi var.

henri saivet
    sakho
    pato
    bojan
    vela
    anderson
    aaron
    giovinco

Bunlar 8.0.2 oyuncuları değil. Senin versiyon eski.

Anderson, Aaron ve Ustari'yi gönül rahatlığıyla sallayabilirsiniz. Diğerlerinin potansiyeli orta/iyi de olsa alınabiliyor. Ayrıca Saivet'in başlangıç özellikleri iyiyse potansiyelinin çok yüksek olmasına gerek yok. Giovinco'nun potansiyeli sık sık 190 ve üzeri çıkıyor benim oyunlarımda. Cristiano Ronaldo'yu aratmayan bir futbolcu kendisi. Biraz pahalı ama değer.

• özel antreman nasıl hazırlanıyor bilen varsa paylaşırmı arkadaşlar
  • quote:

özel antreman nasıl hazırlanıyor bilen varsa paylaşırmı arkadaşlar

Çok kaliteli bir taktik:http://www.fmevi.com/fm-2008in-en-iyi-taktigi/
    Antrenman Paketi 1:http://www.fmevi.com/fm-2008-tugs-antrenman-paketi/
    Antrenman Paketi 2:http://www.fmevi.com/fm-2008-emurafu-antrenman-paketi/
    Galatasaray'a alabileceğin oyuncular:http://www.fmevi.com/fm-2008-dsk-ligler-iin-kaliteli-oyuncular/

Yukarıdaki linklerden faydalanabilirsin Reklam değildir!

• quote:

Orjinalden alıntı: seocu

quote:

özel antreman nasıl hazırlanıyor bilen varsa paylaşırmı arkadaşlar

Çok kaliteli bir taktik:http://www.fmevi.com/fm-2008in-en-iyi-taktigi/
    Antrenman Paketi 1:http://www.fmevi.com/fm-2008-tugs-antrenman-paketi/
    Antrenman Paketi 2:http://www.fmevi.com/fm-2008-emurafu-antrenman-paketi/
    Galatasaray'a alabileceğin oyuncular:http://www.fmevi.com/fm-2008-dsk-ligler-iin-kaliteli-oyuncular/

Yukarıdaki linklerden faydalanabilirsin Reklam değildir!

saol hocam

• @Fyrad, önemli değil
  • bu antreman şeylerini nereye atıcaz
  • quote:

quote:

düzenli oynatılırsa en iyi gelişen kaleci ustari -10 potential abilitysi var.

henri saivet
    sakho
    pato
    bojan
    vela
    anderson
    aaron
    giovinco

Bunlar 8.0.2 oyuncuları değil. Senin versiyon eski.

Anderson, Aaron ve Ustari'yi gönül rahatlığıyla sallayabilirsiniz. Diğerlerinin potansiyeli orta/iyi de olsa alınabiliyor. Ayrıca Saivet'in başlangıç özellikleri iyiyse potansiyelinin çok yüksek olmasına gerek yok. Giovinco'nun potansiyeli sık sık 190 ve üzeri çıkıyor benim oyunlarımda. Cristiano Ronaldo'yu aratmayan bir futbolcu kendisi. Biraz pahalı ama değer.

evet bunlar eski versiyon içindi kusra bakmayın belirtmeyi unuttum
    8.0.2 için;
     Football Manager 2008 (ÇIKTI)

• quote:

bu antreman şeylerini nereye atıcaz

Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\training
    training die bi dosya yoksa kendin yaratabilirsin
  • quote:

quote:

saol hocam
  • quote:

quote:

training değil de schedules olacak o.
  • quote:

quote:

quote:

training değil de schedules olacak o.

düzelttigin için saol
  • Sorarım size CL finalinde biri 82. dakikada diğeriyse 5. penaltıda(atsa sampıyonduk) penaltı kacıran Van Persie yi napayım...
    Sağ tıkla>Şişeye oturt olsaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Sorarım size CL finalinde biri 82. dakikada diğeriyse 5. penaltıda(atsa sampıyonduk) penaltı kacıran Van Persie yi napayım...
    Sağ tıkla>Şişeye oturt olsaydı

online olsaydı sat bana derdım
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.