Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (266. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç Türkçe oyun oynamadığım için ve oyunlardaki Türkçe kullanımı bilgim AoE'deki "Emrin, yaparım, seyis" ve Assassin's Creed'deki "Kâfir" ile kısıtlı olduğundan öyle yazıp yazmadığını bilemiyorum. FM 2008 raf ömrünü dolduralı çok oldu. 2009 gelsin de oynayalım artık.
  • fifa fm den daha güzel değilmi tabi benim kararımda fm 2009'u almayı düşünyom güzel mi sizce alayım mı
  • off bekliyorum bu oyunu ac milan olcam yeni transferler süper fenerbahçe de olabilirim süper ya pes ve manegar hastasıyım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tunisat

off bekliyorum bu oyunu ac milan olcam yeni transferler süper fenerbahçe de olabilirim süper ya pes ve manegar hastasıyım ben

Sen de Milancısın demek. Man. City ve Atletico'da iyi olacak.
  • aha >istanbullu-karateci<'yi yolladılar e tabi o kadar post kasmaya
  • Godlike playerlardan %82 AMC Rating'i olan Thiago Neves Galatasaray'daymış. *elal olsun Gs'ye.

Football Manager 2008 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manifot United -- 9 Eylül 2008; 22:44:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRaSH_BaRoN

aha >istanbullu-karateci<'yi yolladılar e tabi o kadar post kasmaya

Diyene bak fake
  • böyle bir galibiyet yok.

ilk yarıyı 4-1 yenik kapatıp, 2. yarı 71. dakikada 10 kişi kalıp, ondan sonra attığı 3 golle m.u. ı yenip şampiyonlar ligi şampiyonu olmak...

FM mucizesi diye buna denir

• quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Godlike playerlardan %82 AMC Rating'i olan Thiago Neves Galatasaray'daymış. *elal olsun Gs'ye.

bu kadar iyi adam nede milli takımda da değil diye sorarlarlar dunga hocaya

• fm 09 cıksın artık ya sıkıldık iyice bundan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_point

böyle bir galibiyet yok.

ilk yarıyı 4-1 yenik kapatıp, 2. yarı 71. dakikada 10 kişi kalıp, ondan sonra attığı 3 golle m.u. ı yenip şampiyonlar ligi şampiyonu olmak...

yürü be kim tutar seni helal olsun gerçekten.

@LsR
    katılıyorum kasım çok geç ya

• quote:

Orjinalden alıntı: the_point

böyle bir galibiyet yok.

Arsenal değilmi o

• hakket arsenalmiş.

yalanımız ayan oldu desene:)
  • Az önce Kimz le geçirdğim en kötü sezonu geçirdim.Valencia yım.2.sezon yani sene 2009.

Lloris(Bu sene kendini aştı ve tam 9 tane maçta tamamen hatalı gol yedi.Burda bahsettiğim topu elle rakibe atmak,boşa çıkmak gibi hatalar.)

Alexis,Breno,Raul Albiol,Mathieu Banega,M.Veloso Vela,Van der Vaart(5 ay sakatlanınca Buonanotte oynadı),Pandev

David Villa.

Bu kadro yalnızca 2.6 gol ortalaması tutturabildi ve 1.1 gol yedi.

Şampiyonlar ligi finalinde kaybetti,ligi 3. bitirdi Spanish Cup la Spanish Super Cup ı kazanabildi.

Sezon içinde Van der Vaart 5 ay,Villa 3 ay,Mata 2 ay,Pandev 2 ay,Vela 1.5 ay,Raul Albiol 1 ay,Mathieu 1 ay sakatlandı.Rotasyonu sağlıyorum ve oyuncularım sakatlanmasın diye değiştirerek oynatıyorum.Ama olan bu,bize bir sezona mal oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Az önce Kimz le geçirdğim en kötü sezonu geçirdim.Valencia yım.2.sezon yani sene 2009.

Lloris(Bu sene kendini aştı ve tam 9 tane maçta tamamen hatalı gol yedi.Burda bahsettiğim topu elle rakibe atmak,boşa çıkmak gibi hatalar.)

Alexis,Breno,Raul Albiol,Mathieu Banega,M.Veloso Vela,Van der Vaart(5 ay sakatlanınca Buonanotte oynadı),Pandev

David Villa.

Şampiyonlar ligi finalinde kaybetti,ligi 3. bitirdi Spanish Cup la Spanish Super Cup ı kazanabildi.

Sezon içinde Van der Vaart 5 ay,Villa 3 ay,Mata 2 ay,Pandev 2 ay,Vela 1.5 ay,Raul Albiol 1 ay,Mathieu 1 ay sakatlandı.Rotasyonu sağlıyorum ve oyuncularım sakatlanmasın diye değiştirerek oynatıyorum.Ama olan bu,bize bir sezona mal oldu.

ben maça kimzle baslıyorum 60 ıncı dakikada değiştiriyorum en iyisi o bence

• Daha da kötüsü oldu.Başkan David Villa ya gelen 2 teklifi bana sormadan kabul etti.Biri Roma dan istediğim rakam olan 60 m euro,düğeri Milan ın verdiği parça pinçik taksitli 35.5 milyon euroydu.Mali durumda gayet iyi neden kabul ettiyse.Haliyle Villa 35.5 a Milano uçağına bindi.Bu sezon sonunda büyük kulüplerden biri boşalsın gidiyorum ulen burdan
  • quote:

Az önce Kimz le geçirdğim en kötü sezonu geçirdim.Valencia yım.2.sezon yani sene 2009.

David Villa.

Alexis olsun Banega olsun Vela olsun bunlar 2009 yılında çok iyi oyuncular değil ki. Ayrıca David Villa'yı 65 Milyon € üstü bir fiyata satmanı tavsiye ederim.

edit: Villa uçağa binmiş bile. Ben 66 Milyona satmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manifot United -- 14 Eylül 2008; 21:45:09 >

• quote:

David Villa.

Sakatlıklardan anladığım kadarıyla İspanya'da epey İsmail Güldüren var.

• Beyler bende fm 2008 i oynıyacağım 2009 u bekliyemedim biraz ısınma turları atim diyorum
    Oyunun versiyonu,tam transferler vs... gibi dosya indirilicek herhalde
    Nereden indirebilirim ?
    Veya bir site verebilirmisiniz ?
  • Villa'yı dediğiniz parça pinçik fiyata(alan benim demicem merak etmeyin) ben de Juventus'a aldım. Amauri'yi 29 milyona mı, 35'e mi ne satmıştım, satılık listesindeydi ve 25 istiyorlardı(Değeri 33 milyon euro idi). 25 verdim peşime Milan, Inter felan da teklif yapınca 35.5 milyon euro istediler. Kredi kartına yüzde 5 indirim vade farksız 6 taksit vs vs acaip acaip bonuslarla 35.5 milyon euroya aldım. Hâlâ borcunu ödüyorum ve yarım sezon sonra Reyal Madrit'e 55 milyon euroya sattım.

Diyeceğim şudur ki Villa'yı 35.5 milyon yuroya alan benim. David Villa'yı canlı görmek istiyorsan aynasızlara haber vermeden istediğim 55 milyon euroyu(Not Negotiable) sonradan belirteceğim buluşma noktasına getir. Paraların seri numarası sıralı olmasın.

Bir dost.
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.