Şimdi Ara

Football Manager 2009 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3d maç motoru fifa manger 2008 gibiyse bi halta yaramayacak demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nihonjin

3d maç motoru fifa manger 2008 gibiyse bi halta yaramayacak demektir.

3D Maç Motoru Fifa Manager Gibi Olmucak Daha Farklı Sensible Soccer Türüne Yakın
    Eski Serilerdeki Gibide 2b Maç Moturuda İsteğe Bağlı Olarak Seçilecek
    Onun İçin Önyargılı Yaklaşılmamlı Fm'ye kendi Alanında Tektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proevo.Legend

quote:

3D Maç Motoru Fifa Manager Gibi Olmucak Daha Farklı Sensible Soccer Türüne Yakın

3 boyuta geçilmesi taraftarıyım bende ama fifa managerda bu tam hayal kırıklığı oldu.Fifa managerın en sevdiğim yanı,oyuncuların kendi sitilleri olması;penalty box,playmaker,box to box gibi.Bu sitil sayısı eğer ayrıntılandırılarak 100-150 çeşit oyuncu sitili olursa ve fifa managerdaki gibi her oyuncu aynı tip takoz değilde, her biri kendi sitiline göre hareketleri olursa maç içerisinde,o zaman çok iyi iş başarmışlar derim ama şuan için hayal kırıklığı.İnşallah şaşırtır.

• 3b olayı düzgün olursa çok iyidir ama hatalarla dolu olacağına inanıyorum
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Proevo.Legend

quote:

3 boyuta geçilmesi taraftarıyım bende ama fifa managerda bu tam hayal kırıklığı oldu.Fifa managerın en sevdiğim yanı,oyuncuların kendi sitilleri olması;penalty box,playmaker,box to box gibi.Bu sitil sayısı eğer ayrıntılandırılarak 100-150 çeşit oyuncu sitili olursa ve fifa managerdaki gibi her oyuncu aynı tip takoz değilde, her biri kendi sitiline göre hareketleri olursa maç içerisinde,o zaman çok iyi iş başarmışlar derim ama şuan için hayal kırıklığı.İnşallah şaşırtır.

• İlk alacağım takımlar:

Trabzonspor, Liverpool, Atletico
  • Çıksa da indirsek da bi oynamaya başlasak...
  • bağımlı olmamam lazım dersler gidiyo ozmn
  • 14 kasım az kaldı :)
  • 3 boyutlu mu

o zaman çıkmasa da olur 2008e yama yükler oynarım

quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

Maç görüntüleri cok berbat duruyor ben gene yuvarlak adamları istiyorum...Bu oyunu efsane kılan yuvarlak adamlardı...Ama bakalım genede denemeden olmaz...

katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herhangi Biri -- 19 Ekim 2008; 20:33:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TheChitosan

3 boyutlu mu

o zaman çıkmasa da olur 2008e yama yükler oynarım

quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

Maç görüntüleri cok berbat duruyor ben gene yuvarlak adamları istiyorum...Bu oyunu efsane kılan yuvarlak adamlardı...Ama bakalım genede denemeden olmaz...

katılıyorum

İsteyen 2D isteyen 3D oynayacak.Sakin olun.

• beyler demo ne zaman çıkıyo haber var mı?
  • Galatasaray,Man City,Atletico Madrid,Milan,Napoli,Genoa,Tottenham,Valencia,Liverpool,Hamburg...

Ajda Pekkan dan gelsin.Uykusuz her gece
  • Demo tarihi ne zamandı acaba?
  • Ayın 30'u gibi çıkar demo
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirhanaktas

Ayın 30'u gibi çıkar demo

Demo ile normali arasında pek fark oluyor mu?
  • Bence bu oyunu efsane kılan yuvarlak adamlar değil alttaki yazılar ve bizim hayalgücümüzdü.
    3D motoru fena değil ancak nedense kameranın topun hareketiyle beraber fazla oynaması beni rahatsız etti.
    Sanki yeni Championship Manager ın sadece sağa sola hareket eden maç motoru daha güzel gözüktü bana. Tabii fm açık ara fark atacaktır cm ye de sanki cm de biraz daha televizyondan izler gibi bir hisse kapıldım(belki de alışkanlıktan). İnşallah gelecek oyunlarda sanki yedek kulubesinden izler gibi hissettiren bir kamera açısı koyarlar. Belki üstten görünüş bizim için daha avantajlı fakat gerçek teknik direktörler oradan izlemiyorlar mı?

Yine de fm nin yapımcılar işini bilir, ilerleyen zamanlarda bu yeni oyuna da alışırız diye düşünüyorum.
  • Galatasaray, Atletico, Man city... Çıksa da oynasak artık ya
  • Oyunun demosu 2 kasım da çıkacak.Ayrıca 31 ekimde 3d motor hakkında bir video yayınlanacakmış.

Yeni ekran görüntüleri:

3D :http://www.fmfreaks.dk/index.php?topic=17161.msg535894topicseen#msg535894

Diğer Resimler:http://www.fmfreaks.dk/index.php?topic=17163.msg535887;topicseen#msg535887

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varavaravara -- 25 Ekim 2008; 17:51:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: varavaravara

Oyunun demosu 2 kasım da çıkacak.Ayrıca 31 ekimde 3d motor hakkında bir video yayınlanacakmış.

Yeni ekran görüntüleri:

3D :http://www.fmfreaks.dk/index.php?topic=17161.msg535894topicseen#msg535894

Diğer Resimler:http://www.fmfreaks.dk/index.php?topic=17163.msg535887;topicseen#msg535887

Sağolasın yeni görüntüler için,3d için önyargılarım değişti biraz..:)

• 3D'de oyuncular gol atınca seviniyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamk -- 26 Ekim 2008; 10:15:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.