Şimdi Ara

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
53.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: totti44

arkadaşlar benim belgelerimde sports interactive de graphics diye bi kısım yok logoları atacam ama

Kendin graphics diye klasör aç içine at.
  • Öncelikle Fm 2008 in başlığını hortlatmak istemedim.

(Fm 08 de) Şimdi ültimaton verip takımımdan kovuldum.Boşta kaldım. Nasıl iş bulucam ?? :D:D yardım ederseniz sevinirim.
  • ben flex-09 indirdim, rardan olduğu gibi C:\Documents and Settings\Kenan\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\skins a çıkarttım ama olmadı, böyle mi çıkartıcam biri anlatır mı?

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu
  • ilk sayfadaki yüz paketinin linkleri çalışmıyor rapidshare habire eror veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 2 Nisan 2009; 16:10:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

ben flex-09 indirdim, rardan olduğu gibi C:\Documents and Settings\Kenan\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\skins a çıkarttım ama olmadı, böyle mi çıkartıcam biri anlatır mı?

• arkadaşlar ben 9.3.0 patch ini yükledim ama crack işleminde autk key yazıyorum aktivasyon gerçekleşmiyor neden bilen varmı?
  • quote:

quote:

ben flex-09 indirdim, rardan olduğu gibi C:\Documents and Settings\Kenan\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\skins a çıkarttım ama olmadı, böyle mi çıkartıcam biri anlatır mı?

Evet böyle olacak.Ayarlardan seçebilirsin flex left bölümü._r ise tablar sağ bölümde oluyor.

• ya bu sakatlık sorununu halletmek için hangi patchi yüklemeliyim? 9.1.0 patchini yükledim oyuncular hala uzun süreli sakatlıklar geçiriyor
  • arkdaşlar bi yardım

ya da bu fm nin kendi patchleri dyardım lütfen beyler?? herhalde hala devam etmiyodur sakatlık sorunu
  • fm 2009'u vistada yükleyemedim ! oyunu yüklüyo onun ardın bi süre lüften bekleyiniz yazısı çıkıyo sonra o beyaz kutunun içinde bi error's hatası veriyo.Acaba bu sorunun önüne nasıl geçebilirim ? Nedir bunu çözümü !!

Tşkler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _can84_

fm 2009'u vistada yükleyemedim ! oyunu yüklüyo onun ardın bi süre lüften bekleyiniz yazısı çıkıyo sonra o beyaz kutunun içinde bi error's hatası veriyo.Acaba bu sorunun önüne nasıl geçebilirim ? Nedir bunu çözümü !!

Tşkler..

sağ tıkla özelliklere gel oradan uyumluluk tan uyumluluk modunu windows xp ye göre ayarla. oyunu acmadan da run as administratoru seç
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orjinalden alıntı: _can84_

fm 2009'u vistada yükleyemedim ! oyunu yüklüyo onun ardın bi süre lüften bekleyiniz yazısı çıkıyo sonra o beyaz kutunun içinde bi error's hatası veriyo.Acaba bu sorunun önüne nasıl geçebilirim ? Nedir bunu çözümü !!

Tşkler..

sağ tıkla özelliklere gel oradan uyumluluk tan uyumluluk modunu windows xp ye göre ayarla. oyunu acmadan da run as administratoru seç

oldu valla :) çok tşk ederim...

• yani tek yapmanı gereken sizde 9.2.0 yüklümü değilmi onu söylemek yüklüyse hala uzun sürekli sakatlıklar alıyomusunuz onu söyleyeceksiniz elinizi vicdanınıza koyun
  • bu son transferlerinde içinde bulundugu 9.3.0 patchi yüklemek için önceki patchleride yüklemek gerekiyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolqan

bu son transferlerinde içinde bulundugu 9.3.0 patchi yüklemek için önceki patchleride yüklemek gerekiyormu ?

hayır gerekmiyor sadece 930ü yüklemen yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

quote:

arkadaşlar benim belgelerimde sports interactive de graphics diye bi kısım yok logoları atacam ama

Bendede graphics dosyası yoktu kendim oluşturdum içine attım logos u ama hala gözükmüyor logolar.Yeni oyun açmamızmı gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

quote:

Bendede graphics dosyası yoktu kendim oluşturdum içine attım logos u ama hala gözükmüyor logolar.Yeni oyun açmamızmı gerekiyor?

aynı soruyu bende soruyorum aynı sorun mevcut :s

bide yukarıda bahsettiğim soruna bi cvp alabilirsem..
  • ilk sayfada arkadaş gzlce anlatmış ama yinede tekrar edelim graphics dosyasının içine pictures diye bir dosya daha aççanız onun içine logos dosyasını atacaksınız ve oyunun içinde ayarlardan ses ve görünüme gelip sağ en yukarda işaretli bir kutucuk var onu kaldırmanız gerekiyor adını şimdi unuttum
  • şu işlemi tam oalrak açıklayabilirmisin?

bide oyuncu resimlerinide orayamı atacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 11 Nisan 2009; 10:26:12 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.