Şimdi Ara

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
53.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: furki290

Beyler benim basıma bi sorun geldi.Tatşle cıkmasorunuyla ilgili dosyayı indirdim. c deki bölüme yapıstırdım sonrada hazır indirmişken 9.2 yi kurdum oyunu acmaya çalıştığımda ise aktivasyon kodu istedi crackte olmuyo nasıl halladicez bi yardım ederseniz sevinirim..

Önce 9.2.0 patch kur ve crackle, ardından tatile çıkma dosyalarını yap.
    Düzelmez ise tatile çıkma olayını unut
  • Arkadaşlar dün akşam ingiltere ligi logolarını indirdim attım belgelerim football manager 2009 grapich klasörüne ancak saveli oyunumu actım logolar olmamış nedeni nedir yardım edin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

Arkadaşlar dün akşam ingiltere ligi logolarını indirdim attım belgelerim football manager 2009 grapich klasörüne ancak saveli oyunumu actım logolar olmamış nedeni nedir yardım edin lütfen.

Cache dosyasını sil ve oyunda ayarlar bölümünde sounds diye bir yer var , orada use skin cache diye bir şık var , o şıkkı değiştir. ( değiştir dediğim tıkı varsa kaldır , yoksa tıklı olsun )
  • Cache dosyası zaten yok.
  • arkadaslar 9.20 patchdde huge database nasıl aktıf yapabılırız.
  • beyler şu product key olayı ne yardım eder misiniz?
  • Arkadaşlar birsürü forma face logo paketleri var hangisini indirmeliyim kafam karıştı iyice 470 MB lik var sanırım o en iyisi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Arkadaşlar birsürü forma face logo paketleri var hangisini indirmeliyim kafam karıştı iyice 470 MB lik var sanırım o en iyisi ?

Sanırım sana benim yüklediklerimi önereceğim. Bütün oyuncuların resimleri alfabetik olarak partlanmış ( yani 1. partta avusturalya , 8. partta yeni zellanda ). Bu yüzden İngiltere ligini filan istiyorsan 4-5. partları dene. Ayrıca logolar için bunu öneririm :http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=122645&pagenumber=1&perpage=10 ( Çok kaliteli ) Oyunun arka planı değiştirmek istiyorsanda skinleri indirebilrsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

Arkadaşlar birsürü forma face logo paketleri var hangisini indirmeliyim kafam karıştı iyice 470 MB lik var sanırım o en iyisi ?

Sanırım sana benim yüklediklerimi önereceğim. Bütün oyuncuların resimleri alfabetik olarak partlanmış ( yani 1. partta avusturalya , 8. partta yeni zellanda ). Bu yüzden İngiltere ligini filan istiyorsan 4-5. partları dene. Ayrıca logolar için bunu öneririm :http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=122645&pagenumber=1&perpage=10 ( Çok kaliteli ) Oyunun arka planı değiştirmek istiyorsanda skinleri indirebilrsin.

Teşekkürler hocam hemen başladım indirmeye gerçekten çok kaliteliymiş ayrıca tüm oyuncuların resimlerinide indiririz artık indirmişken bir işi tam yapalım Son olarak Lig Kupa vs. isimleri bu indirdiğimiz paketlerle falan düzelirmi ? yoksa ayrı bir paketmi gerekiyor

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam hemen başladım indirmeye gerçekten çok kaliteliymiş ayrıca tüm oyuncuların resimlerinide indiririz artık indirmişken bir işi tam yapalım Son olarak Lig Kupa vs. isimleri bu indirdiğimiz paketlerle falan düzelirmi ? yoksa ayrı bir paketmi gerekiyor

Hmm.. Sanırım bundan söz ettin :http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=121989&pagenumber=1&perpage=10

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hmm.. Sanırım bundan söz ettin :http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=121989&pagenumber=1&perpage=10

Çok teşekkürler senide uğraştırdım birazGerekli herşeyi çekiyorum güzel olacak.

• arkadaşlar yüklerken telefonla aktivisyonu seçtim, fakat hala product key soruyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Cache dosyası zaten yok.

Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini aktif et sonra görünecektir
  • quote:

Cache dosyası zaten yok.

ordaki logo klasörünü logos yap, bende öyle çıktı.
  • arkadaslar acil yardım!! bugun 9.02 patchinin cracki cıkmadigi için dayanamayıp orijinal fm 2009 aldım. eski korsan oyunu sildim. ama tam silemedim galiba program ekle kaldırdan kaldırırken hata veriyor bende tüm dosyalarını sildim. bu yeterlimi?? registry'de silmem gereken dosyalara varmı? varsa bunu nasıl yapacagım? sildikten sonra orijinal cd'yi takıp oyunu yukledim hiç key sormadan oyunu yukledi. ama "exe" dosyası diye bişey yok. oyunu acamıyorum bu yuzden. bunun sebebi korsan oyunu tam silemem olabilirmi? lutfen yardımcı olun..
  • Program ekle kaldırdan silinmiyorsa aşağıda yazdığım klasörleri shift+delete ile sil:

C:\Program Files\Sports Interactive
    C:\Documents and Settings\XXXXX\Belgelerim\Sports Interactive
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Sports Interactive
    C:\Documents and Settings\XXXXX\Application Data\Sports Interactive

Bunları sildikten sonra program ekle kaldırdan sil de, direk kaldıracaktır...
    Ardından orjinal kurulumu yapabilirsin
  • EDİT: sorun halledildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soil -- 12 Ocak 2009; 3:16:52 >
  • %100 Türkçe yama'yı yükledim ama çalışmıyor kayıtlı oyuna devam edemiyorum?

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

%100 Türkçe yama'yı yükledim ama çalışmıyor kayıtlı oyuna devam edemiyorum?

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu

Aynı hata bendede veriyor ''Tamam'' deyip devam ediyorum oyuna hiçbir sorunda olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.