Şimdi Ara

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
53.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pc ye format atmak gerekiyor ama fm09 la ilgili hiçbirşeyin kaybolmasını istemiyorum.neleri yedeklemem gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arnold_civardagezen

arkadaşlar pc ye format atmak gerekiyor ama fm09 la ilgili hiçbirşeyin kaybolmasını istemiyorum.neleri yedeklemem gerekiyor?

C-Program Failes deki football manager 09 klasörü bide belgelerimdeki klasörü yedeklemen yeterli
  • teşekkür ederim, basıyorum formatı :)
  • Bu oyun neden Türkçe değil anlamadım gitti.Çok büyük bir eksiklik gerçektende...
  • Korsan yüzünden korsan azalırsa Türkçe menüde eklenecektir.
    İnş FM2010 Türkçe olarakda çıkar
    En güzel örneği CRYSIS
  • Ellerine Sağlık DostumArkadaşlar Bir Sorum Olcak 9.0.1 Kurunca Yeni Oyunmu Açmak Gerekiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRLoRd -- 13 Aralık 2008; 19:38:53 >
  • Hayır save dosyalarına zarar vermiyor patch
  • Sağol Arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tai Lung

Korsan yüzünden korsan azalırsa Türkçe menüde eklenecektir.
    İnş FM2010 Türkçe olarakda çıkar
    En güzel örneği CRYSIS

Korsan azalırsa deme, alakası yok. Orijinal oyun fiyatları ucuzlarsa de. Bunun için de Crysis örnek verilir. Korsan çok vardı ama Türkçe olduğu için ve ucuz fiyat olduğu için çok satıldı.
  • Normal orjinal oyun fiyatı 30 ile 50 ytl arası buda fazla deil bence
    Ama bedavası varken 30 ytl bile çok geliyor insana ondan olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tai Lung

Normal orjinal oyun fiyatı 30 ile 50 ytl arası buda fazla deil bence
    Ama bedavası varken 30 ytl bile çok geliyor insana ondan olabilir

75 Ytl.
  • Herkesin beklediği fm genie scout çıktı

Download Linki:

http://rapidshare.com/files/173975324/fmgenie2009.rar

dosyanın içinde genie scout ile birlikte yeni özelliklerini anlatan ufak bir videoda mevcuttur

linki indirmek için linki kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero cool -- 16 Aralık 2008; 20:35:39 >
  • Arkadaşlar ben crack falan yaptım olmuyor olmuyor olmuyor...oyunu 4 part halinde indirdim.TEAM JPN.hep bu hatayı veriyor
    işte oyuna girmeye çalışınca
     Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu

LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 16 Aralık 2008; 20:49:51 >

• Selam arkadaşlar oyunu yükledim patch ve crack'ide yaptım ama oyunda copy protection has failed hatası alıyorum forumda araştırdım 1-2 kişi daha aynı hatayı almış ama çözümleri yoktu bir yardım edin lütfen
  • İşe Yarar Yamaları Filan İndirdim Hepsi Süper Ama Formalarda Kitsde İspanya Ligi Yokmuş Ya Onu İndirmedim
  • tatiL oLayı için yazan C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Sports Interactive yeri vistada C:\kullanıcılar\kullanıcı adın\AppData\Roaming\Sports Interactive bu şekiLde buLdum anLatıLanLArın hepsini yaptım oyunu açtığımda activasyon sayfası geLiyor seriaLide denedim 1111 oLarakta denedim oLmuyor.Sistemim imzamda yazıLı 64bit uLtimate kuLLanıyorum.Kav 2009 antivirüs var.Antivirüsü kapatıp denedim aynen.seriaLi yazıyorum error diyor pencereyi kapatıp oyuna tekrar tıkLıyorum yine activasyon penceresi açıLıyor.9.1.0.26064 versiyonunu kuLLanıyorum.
  •  Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu

oyunun içinde bu uyarıyı almaya başladım . vista 64 bit ultimate işletim sistemim . oyunun içine giriyorum hatta şuan trabzon ile sezonun yarısındayım fakat arada sırada pc bu oyunu durdurdu diye hata veriyor bazen . şimdilerde ise ekrandaki hatayı vermeye başladı neden olabilir sizce yeniden kursam mı ki acaba yüklerken hiçbir hata vermedi
  • arkadaşlar save game editör(FMM) çıktımı acaba? acil lazım. gs ye 4. sezonda canım sıkıldı hadi dalgasına c.ronaldo ya teklif yaptım gelecek ama kimseyi gönderemiyorum.ne kimse alıyor nede serbest bırakabiliyorum.acil lazım
  • Dikkat ederseniz sorunu olanların hepsi vista kullanıcısı
    Bide XP bırakın vista kullanın diyorlar
  • Fm 2009'a Data Update yaptım arkadaşlar. Umarım işinize yarar.

========================================
    Fmtrfan Data Update ile Birlikte Gelen Değişiklikler
    ========================================

* Gökhan Gönül, Arda Turan, Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Volkan Babacan, Hamit Altıntop, Mehmet Topal,
    Gökhan Emreciksin, Özer Hurmacı, Aydın Yılmaz, Milan Baros, Servet Çetin gibi oyuncuların özellikleri ve pa'ları
    gerçekteki gibi düzenlenmiştir.

* Teknik direktör değişiklikleri oyuna aktarılmıştır. (M.Özdilek-Antalyaspor, Güvenç Kurtar-Bursaspor, Ümit Kayıhan-
    Denizlispor, Giray Bulak-Konyaspor, Yılmaz Vural-Kocaelispor, Erdoğan Arıca- Hacettepespor,
    Juande Ramos-Real Madrid, Sam Allardyce-Blackburn Rovers...)

* Gerçekleşen transferler oyuna aktarılmıştır. (Huntelaar,Lassana Diarra-R. Madrid, Hildebrand-Hoffenheim,
    D. Beckham-Milan...)

* Sakatlanan oyuncular oyuna aktarılmıştır. ( R. Van Nistelrooy, Mahamadou Diarra, Hasan Şaş...)

* Türkiye liglerinin ve kupalarının isimleri gerçekteki gibi düzenlenmiştir.( Turkcell Super Lig, Bank Asya 1. Lig,
    TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Fortis Türkiye Kupası...)

* Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer bütçeleri düzenlenmiştir.

* Turkcell Süper Ligi'ndeki takımların reputation'ları gerçekteki gibi düzenlenmiştir.

* Karşıyaka ve Sivasspor'un Fenerbahçe'nin pilot takımları olması hatası düzeltilmiştir.

* Oyuna;

- Maraton
    - %100 Futbol
    - fenerbahce.org
    - galatasaray.org
    - bjk.com.tr
    - Antu.com
    - ultraslan.com
    - forzabesiktas.com

gibi medya kuruluşları, üç büyüklerin websiteleri ve taraftar grupları eklenmiştir.

Not: Yama 9.0.1 patchi üzerine yapılmıştır. Yüklü değilse önce onu yükleyiniz. Kurulum Dosyanın içinde anlatılıyor.

Link:http://rapidshare.com/files/174365729/Fmtrfan_Data_Update_v1.rar.html

İyi fm'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan23 -- 18 Aralık 2008; 12:53:16 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.