Şimdi Ara

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
53.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crash dumps uyarısı alıyorum.Neden olabilir?Oyunu silip tekrar yükledim ama sonuç 0.Oyunun boyutu 632mb gözüküyor.Sizde de öyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zero cool

tatile çıkmak için yeni ilaçlar çıktı nette çok lazım ise sizin için tatil araştırabilirsiniz sitelerde

Bir türlü bulamadım ya , yardım eden yokmu ??
  • Biraz konu dışı ama acil yardıma ihtiyacım var.. Arkadaşla hamachi kurup network ten oynamak istedik herşeyi denedik ama bitürlü göremiyoruz kurduğumuz oyunları. versiyonlarımız dahil herşeyimiz aynı.. ewde modem üzerinden kardeşimin bilgisayarıyla oynayabiliyoruz ama hamachi ile oynayamadık bi türlü arkadaşla..

yardım edebilecek biri var mı? şimdiden teşekkürler..
  • gercekten super mukkemmel bı konu olmus merak edıyordum ıstedıgım seylerın cogunu yaptın konu ıcınde paylasım yapan bırbırıne yardım eden kardeslerıme hepınıze ayrı ayrı tsklerımı sunarım hepınızın emegıne saglık

1-2 tane sorum olacak yardımcı olursanız cok sevınecegm

http://rapidshare.com/files/165012173/Face.Lisbon.09.by.Falcon.rar
    lisbonla oynuyorum bu ındırdıgım dosyayı nereye atacagım yazıyorduda goremedım mı bılemıyorum goremedımse kusuruma bakmayın
    ıkıncısı graphics> dosyası yok bende kendım actım graphics>pictures>kids dosyaları actım takım formalarını ıcıne attım dogrumudur bıde bu konuda yardım ıstıyorum tekrar tsk ederım hepınıze

• kardesler bıde ben bu farklı sahalar olan dosyayı ındırdım belırtılen yere attım sahalar otomatıkmı degısecek yoksa skın de yaptıgımız gıbı oyun ıcerısınde bı yerden mı ayarlamamız gerekıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßyßuRaK

gercekten super mukkemmel bı konu olmus merak edıyordum ıstedıgım seylerın cogunu yaptın konu ıcınde paylasım yapan bırbırıne yardım eden kardeslerıme hepınıze ayrı ayrı tsklerımı sunarım hepınızın emegıne saglık

1-2 tane sorum olacak yardımcı olursanız cok sevınecegm

http:/****.com/files/165012173/Face.Lisbon.09.by.Falcon.rar
    lisbonla oynuyorum bu ındırdıgım dosyayı nereye atacagım yazıyorduda goremedım mı bılemıyorum goremedımse kusuruma bakmayın
    ıkıncısı graphics> dosyası yok bende kendım actım graphics>pictures>kids dosyaları actım takım formalarını ıcıne attım dogrumudur bıde bu konuda yardım ıstıyorum tekrar tsk ederım hepınıze

kids değil , kits yazman gerekiyor formalar için...
  • tskler son derece kits yazdım duzelttım dosyaları kendım actım bı yanlıs yapmısmıyım bıde dıger soruma cvp alabılırsem cok super olacak emegınıze saglık
  • Arkadaşlar ciddi bir sorunum var
    Birçok kullanıcı gibi bende korsan kullanıyorum FM09 tabi
    Tatile çık sekmesi çalışmıyor
    Korsanlardada çalıştırma yönetemi varmış galibi birisi öm ile anlatırsa menmun olurum
  • valla en iyisi orijinal almak be kardeş :)) ben aldım hiç bi sorunum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tai Lung

Arkadaşlar ciddi bir sorunum var
    Birçok kullanıcı gibi bende korsan kullanıyorum FM09 tabi
    Tatile çık sekmesi çalışmıyor
    Korsanlardada çalıştırma yönetemi varmış galibi birisi öm ile anlatırsa menmun olurum

Soru güncel
  • Tamam kendi işimi kendim hallettim buldum çözümünü yabancı siteden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tai Lung -- 11 Aralık 2008; 13:07:39 >
  • Fm 2009'da son 2-3 gündür şu hatayı alıyorum sorun ne olabilir ki karşılaşan var mı daha önce bu sorunla ??

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu
  • ya bırı cvp versın yardım etsın ltfn beyler yaa herhangı bı oyuncuya tıkladıgımızda karsıma gelen oyuncu ozellıklerı mesela bıtırıcılık 15-16 falan ıken sayı seklındeyken bı kac tane skın kullandım sayı seklınde deıl artıq bole cızgıler halınde gozukuyor tema degıstırıyorum ama duzelmıyor oyunu kaldırdım yenıden kurdum yıne duzelmedı ne yapmam lazım yardım ltfn
  • FM 2009 Türkçe Spiker [v1.0]

Tür: Spiker
    Yapımcı: Uqurcan [CFF]
    Özellikler
    * Oyunda yer alana spikerdeki İngilizce kelimelerin %50 oranından fazlası Türkçeleştirilmiş durumda.
    * Çeviriler Türkçe'nin ve oyunun kendi orjinalliğine göre düzenlenip, çevirildi.
    * Oyuna zevk verecek, heyecanlandıracak kelimeler ve cümle kurguları eklendi, buna göre çeviriler yapıldı.
    * Hakem hataları,gol,şutlar,takımın atağa kalkması,ofsaytlar,fauller,kartlar,frikikler vs. birçok cümle Türkçe'ye çevirilmiştir.
    * Ercan Taner,İlker Yasin,Rıdvan Dilmen gibi isimlerin kullandığı kelimeler oyuna eklendi.
    * Oyunu neşelendirecek tarzda cümleler eklendi. "Rıdvan hocam ne olur ?" v.b
    * Paket denenmiş ve hiçbir hata vermemiştir.

Türkçe Spiker v1.0'dan Görüntüler;

Türkçe Spiker'de katkısı bulanan kimler ?

- Düzenleme: Uqurcan
    - Çeviri: Uqurcan
    - Tester: TuNdRaLoWeR, MaKaLeLe

Sürümler

CmFmFan adına bu paket FM 2009 versiyonu için ilk kez çıkarılmıştır.Paket ilk olarak %50 oranından daha fazla bir oranda Türkçe'ye çevirilip piyasaya sunulmuştur.İlerleyen sürümlerde bu oran artacaktır.

- Yasal Sorumluluklar -

Bu paket yaklaşık 1 haftada hazırlanmıştır.Paketin hazırlanış sürecinde birçok zorlukla karşılanmış, cümlelerin özenle seçilip, diğer dillerden arındırılması işlemi uzun sürmüştür.Paketin herhangi bir şekilde değiştirilmesi, bu okunan dosyanın silinmesi ve farklı amaçlarda kullanılması yasaktır.

Eğlence amaçlı yapılan bu paketin herhangi bir şekilde para ile satıldığını görürseniz cmfmfan[at]gmail.com mail adresine bildirmeniz rica olunur.

http://rapidshare.com/files/172164811/FM_2009_Turkce_Spiker.rar

FM 2009 Türkçe Editör

Tür: Türkçeleştirme[Editör]
    Yapımcı: Uqurcan [CFF]
    Açıklama:
    * Oyunda değişiklikleri yaptığımız, oyunu güncel tutmamızı sağlayan editörün Türkçe
    versiyonunu sizlere sunuyoruz.
    * Yaklaşık %95 oranında Türkçeleştirme işlemini gerçekleştirdik.
    * Yaptığımız paket içerisinde kesinlikle reklam bulunmamaktadır.

Kurulum : Rar içerisinden çıkan "editor data" dosyasını;

"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\tools\data editor" içerisine atınız.Üzerine kaydedilsin mi diye soracaktır.Tümüne Evet diyerek onaylayınız.

Görüntüler;

http://rapidshare.com/files/168658523/FM_2009_Turkce_Editor.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uqurcan -- 12 Aralık 2008; 12:50:24 >

• ya bırı cvp versın yardım etsın ltfn beyler yaa herhangı bı oyuncuya tıkladıgımızda karsıma gelen oyuncu ozellıklerı mesela bıtırıcılık 15-16 falan ıken sayı seklındeyken bı kac tane skın kullandım sayı seklınde deıl artıq bole cızgıler halınde gozukuyor tema degıstırıyorum ama duzelmıyor oyunu kaldırdım yenıden kurdum yıne duzelmedı ne yapmam lazım yardım ltfn

BEYLER BIRI BANA YARDIM ETMEYECEKMI YA
  • turkce spıker dosyasını sadece kuruyormuyuz turkce edıtoru anlatmıssın ama onu solememıssın emegıne saglık
  • rar ıcersınde acıklaması varmıs kbakma :)
  • Elinize Sağlık Çok GÜzel olmuş
  • yukarı
  • Süper Bir Paylaşım Çok İşime Yaradı Tumma Skin Güzelmiş Şuan Onu Kullanıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.