bu topicten genie scout programını indirdim oyuncuları görebiliyorum ancak potansiyel arama bölümü oyuncular için olan kısımda yok. yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar Merhaba,
Ben şimdiye kadar hep fifa ve sonrasında pes serisi oynadım.. Bugün ilk defa fm 2009 aldım.. oyun güzele benziyor ama çok karışık geldi
bana bu oyunun oynanışını açıklayan bir rehber yazı yada site falan varsa verebilirmisiniz?
birde hangi yamaları yüklesem benim gibi acemi biri için yardımcı olur? (sadece türkçe yama yüklü)
Saygılarımla...
quote:
Orjinalden alıntı: hulusi
Arkadaşlar Merhaba,
Ben şimdiye kadar hep fifa ve sonrasında pes serisi oynadım.. Bugün ilk defa fm 2009 aldım.. oyun güzele benziyor ama çok karışık geldi
bana bu oyunun oynanışını açıklayan bir rehber yazı yada site falan varsa verebilirmisiniz?
birde hangi yamaları yüklesem benim gibi acemi biri için yardımcı olur? (sadece türkçe yama yüklü)
Saygılarımla...
Oyun aslında karışık değil , biraz alışman lazım. Sonrasında çok kolay geliyor.
Yamalar henüz tam olarak çıkmadı ancak acemilikle alakası yok , yamalar sadece güncel transferleri , finansları vs. oyuna atar. Oyununa zevk katmak için Facepack ve Takım Logolarını yükleyebilirsin.
@Ozan23
Öncelikle teşekürler uğraştığın için bir sorum var...
Kayıtlı oyunda problem çıkar mı?
@l3bron
Eyvallah..
quote:
Orjinalden alıntı: giyit
bu topicten genie scout programını indirdim oyuncuları görebiliyorum ancak potansiyel arama bölümü oyuncular için olan kısımda yok. yardımcı olursanız sevinirim.
Potansiyel göremiyorsun zaten.
programla beraber indirdiğim videoda öyle değil ama? fotoğraf aşağıda. zaten önemli olan oyuncuların potansiyellerini görerek araştırmak değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: giyit
programla beraber indirdiğim videoda öyle değil ama? fotoğraf aşağıda. zaten önemli olan oyuncuların potansiyellerini görerek araştırmak değil mi?
Eskiden di o. Artık hile olarak görüyormuş bunu Genie ama para karşılığı açılabiliyor sadece o özellik.
saolasın dostum büyük emek.
quote:
Orjinalden alıntı: DarkMourning
2-3 gün önce fm 2009 u laptop a yükledim ve bi süre oynadım 6 -7 ay kadar.. o süre zaafında patch 9.1.0 ı kurdum, data edit ten yeni bir oyuncu yarattım ve oynamaya devam ettim laptopta sorunsuz çalıştı oyun.. şimdi pc ye yükledim oyunu yine patchleri kurdum hiç bişeye dokunmadan daha sonra laptoptaki belgelerimdeki sports interactive klasörünü pc ye kopyaladım ama şimdi pc den oyuna girmeye çalışınca load game yaparken "The database folder with which this game was created could not be found. The game is now using the default database folder." diye hata verip oyundan atıyor.. Sorunu anlamadım herşeyi sırasıyla yaptım dikkat ederek.. Ne yapmam gerekiyo şimdi ? PC de oynamak istiyorum çünkü kaldığım yerden
Premium olanlar için kötü. Linkler hep rapid. Teşekkürler yine de.
arkadaşlar ben oyunu steam üzerinden satın aldım.bu oyuna yüz paketi tr yama vs. dosyaları nasıl yükleriz steamdan alınca.yardımcı olursanız çok sevinirim.
beyler antreman etkileri gözükmeyince ne yapılıyordu bi dosya falan mı silmek gerekiyodu ??
Arkadaşlar Oyuna girerken bu hatayla karşılaşıyorum Ne yapmam gerekiyor?
Beyler benim basıma bi sorun geldi.Tatşle cıkmasorunuyla ilgili dosyayı indirdim. c deki bölüme yapıstırdım sonrada hazır indirmişken 9.2 yi kurdum oyunu acmaya çalıştığımda ise aktivasyon kodu istedi crackte olmuyo nasıl halladicez bi yardım ederseniz sevinirim..