Şimdi Ara

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
53.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardım konusu diye ben de yazayım...oyunu yeni kurdum.
    Antalyasporu aldım =) uzun vadede büyük hedeflerim var.
    Takvime baktığımda dandik takımlarla bissürü hazırlık maçı varmış.onları nasıl iptal ederim?
  • Face pack'teki bazı linkler silinmiş.(1,2,4) Tekrar upload eder misin ?
  • Oyuncu resimlerinde 1.-2. ve 4. partlar sorunlu. Düzeltir misiniz?
  • Arkadaşlar oyunda 5. sezonumdayım crash dump hatası alıyorum bunun kısa bir çözümü yokmu? Araştırdım millet format atmaktan falan bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cco

yardım konusu diye ben de yazayım...oyunu yeni kurdum.
    Antalyasporu aldım =) uzun vadede büyük hedeflerim var.
    Takvime baktığımda dandik takımlarla bissürü hazırlık maçı varmış.onları nasıl iptal ederim?

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu

Resimdeki ekrana geldikten sonra iptal etmek istediğin hazırlık maçını seç ardından iptal et seçeneğine tıkla

• takım grafikleri adlı eklentiyi elinde olan rapide yükleyebilirmi?link gitmişte..
  • 9.3.0 lazım birisi up edebilir mi acaba?
  • Dunham

http://rapidshare.de/files/45654052/FM2009_v9.3.0_Patch_Installer.exe

Upload etmedim biyerden buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 2 Eylül 2009; 9:27:12 >
  • çok tşkler arkadaşlar emeklere sağlık
  •  Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu

Böyle kalıyor bu.Ne yapıcağım bundan sonra?Enter'a falan herşeye basıyorum aynı Esc'ye basıyorum geri gidiyor.
  • ya ben oyunu cdsinden kurdum.yamasını da cdden kurdum.ama oyun halen ingilizce.yardım edebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

Böyle kalıyor bu.Ne yapıcağım bundan sonra?Enter'a falan herşeye basıyorum aynı Esc'ye basıyorum geri gidiyor.

Oyunu kaldırıp yeniden dur düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.ScandaL

quote:

Oyunu kaldırıp yeniden dur düzelir

Oha yok mu başka yolu?Tekrar aynı çileyi mi çekicem?

• Ben yok diye biliyorum ama daha iyi bir yöntem bilen arkadaşlar olabilir
  • Oyunu hallettim oldu oynuyorum.Elimde boyutu 12,3 mb olan bir Türkçe yama var kuruyorum olumuyor.Başka Türkçe yama elinde olan varsa,paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Oyunu hallettim oldu oynuyorum.Elimde boyutu 12,3 mb olan bir Türkçe yama var kuruyorum olumuyor.Başka Türkçe yama elinde olan varsa,paylaşırsa sevinirim.

Bunu dene birde istersen :http://www.ziddu.com/download/6338840/FM2009_Turkce_v4.2.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.ScandaL

quote:

Oyunu hallettim oldu oynuyorum.Elimde boyutu 12,3 mb olan bir Türkçe yama var kuruyorum olumuyor.Başka Türkçe yama elinde olan varsa,paylaşırsa sevinirim.

Bunu dene birde istersen :http://www.ziddu.com/download/6338840/FM2009_Turkce_v4.2.rar.html

Eyv. hocam işime yaradı artık Türkçe oldu sayende.Yardım eden arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.Siz olmasanız benim bunu yapacağım yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: x264

takım grafikleri adlı eklentiyi elinde olan rapide yükleyebilirmi?link gitmişte..

• DH.Scandal adlı üyeye çok teşekkür ediyorum.3 aydır çatladım oyunu türkçe oynayabilmek için.ben de türkçe yama cdsi vardı olmuyodu yapamıyodum.abi çok sağol,çok teşekkür ederim,eli öpülesi adamsın.sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_OnUr -- 22 Eylül 2009; 2:37:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE_OnUr

DH.Scandal adlı üyeye çok teşekkür ediyorum.3 aydır çatladım oyunu türkçe oynayabilmek için.ben de türkçe yama cdsi vardı olmuyodu yapamıyodum.abi çok sağol,çok teşekkür ederim,eli öpülesi adamsın.sağol.

3 aydır iyi dayanmışsın yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vBulletin -- 22 Eylül 2009; 22:12:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.