Şimdi Ara

Football Manager 2010 Turnuvası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • manu tur atladı arkadaşlar... ilk maç risk alayım bitireyim dedim.. 2-2 kurban verdik... ikinci maç 90 da 2-1 yaptık derken hakem ofisde gerekçesiyle saymadı... 3 dk uzattığı maçta +4 te de golü kalemde gördüm...saygılar zevkli maçtı arkadaşı tebrik ediyorum... favorim atletico alır kupayı ;) screenleri arkadaş atar birazdan...
  • Man Utd - Barcelona

Football Manager 2010 Turnuvası

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Anderson

manu tur atladı arkadaşlar... ilk maç risk alayım bitireyim dedim.. 2-2 kurban verdik... ikinci maç 90 da 2-1 yaptık derken hakem ofisde gerekçesiyle saymadı... 3 dk uzattığı maçta +4 te de golü kalemde gördüm...saygılar zevkli maçtı arkadaşı tebrik ediyorum... favorim atletico alır kupayı ;) screenleri arkadaş atar birazdan...

teşekkürler kardeşim turnuvaya katıldıgın için. manchester bence en iddalı takım, bakalım neler olcak =)
  • Beyler turnuvanın ödülü var mı ?
  • Liverpool 4-1 Valencia
    Valencia 2-2 Liverpool

Rakibimi tebrik ediyorum. Bir an ikinci maçta tur gidiyor sandım. Nasıl taktik verdiyse, Valencia akın akın gelmeye başladı. Birkaç taze kanla zor sıyırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 15 Eylül 2010; 17:49:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burkyyy35

Beyler turnuvanın ödülü var mı ?

turnuvanın bir ödülü yok :) katılım için bir ücret talep edersek ancak o zaman olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariza-35

quote:

turnuvanın bir ödülü yok :) katılım için bir ücret talep edersek ancak o zaman olabilir

Doğru söyledin :) Aslında donanımhaber yöneticeleri verse bir ödül
  • quote:

quote:

quote:

Doğru söyledin :) Aslında donanımhaber yöneticeleri verse bir ödül

DH FM Turnuvası 1.si Rütbesi 1 ay gibi falan.

• hayatımda oynadığım en güzel fm maçıydı. waleur5 'e cok teşekkür ediyorum :). Ayrıca Arsenal maçında aldıgım skorun aynısını almam garip geldi. Atletico geliyor...

• Hamachiye bakamıyorum. Sadece maç yapılacağı zaman açıyorum. Rakibim daha iyi ulaşmak için msn ekleyebilir veya pm atabilir. MSN : furkanyagiz@msn.com
  • bende hamachi kullanmıyorum, msn gruptan ulaşabilirsiniz.
  • quote:

hayatımda oynadığım en güzel fm maçıydı. waleur5 'e cok teşekkür ediyorum :). Ayrıca Arsenal maçında aldıgım skorun aynısını almam garip geldi. Atletico geliyor...

ewt ilk 2 macımız 1-2 2-1 bitti süperdi sen haketmiştim benimde en güzel online fm maçıydı saol

• Önemli bir nedenden dolayı 3 gün yokum. Cumartesi yada pazar yapabiliriz maçı.
  • quote:

Önemli bir nedenden dolayı 3 gün yokum. Cumartesi yada pazar yapabiliriz maçı.

maçın tarihini cuma gününe kadar belirledik burkyyy35, gelmezsen hükmen yenik sayılacaksın :(
  • Liverpool 4-3 Manchester United
    Manchester United 3-3 Liverpool

Allahım sana geliyorum. Bu nasıl maç? Bu nasıl mücadele? Rakibimi tebrik ediyorum, epey zorladı beni. Şansla, balla geçtim turu desem yeridir. Şampiyonlar Ligi finalinde bile bu kadar heyecanlanmamıştım. İki maçta öldüm öldüm dirildim desem yeridir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.