manu tur atladı arkadaşlar... ilk maç risk alayım bitireyim dedim.. 2-2 kurban verdik... ikinci maç 90 da 2-1 yaptık derken hakem ofisde gerekçesiyle saymadı... 3 dk uzattığı maçta +4 te de golü kalemde gördüm...saygılar zevkli maçtı arkadaşı tebrik ediyorum... favorim atletico alır kupayı ;) screenleri arkadaş atar birazdan...
Man Utd - Barcelona
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_Anderson
manu tur atladı arkadaşlar... ilk maç risk alayım bitireyim dedim.. 2-2 kurban verdik... ikinci maç 90 da 2-1 yaptık derken hakem ofisde gerekçesiyle saymadı... 3 dk uzattığı maçta +4 te de golü kalemde gördüm...saygılar zevkli maçtı arkadaşı tebrik ediyorum... favorim atletico alır kupayı ;) screenleri arkadaş atar birazdan...
teşekkürler kardeşim turnuvaya katıldıgın için. manchester bence en iddalı takım, bakalım neler olcak =)
Beyler turnuvanın ödülü var mı ?
Liverpool 4-1 Valencia Valencia 2-2 Liverpool Rakibimi tebrik ediyorum. Bir an ikinci maçta tur gidiyor sandım. Nasıl taktik verdiyse, Valencia akın akın gelmeye başladı. Birkaç taze kanla zor sıyırdık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 15 Eylül 2010; 17:49:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: burkyyy35
turnuvanın bir ödülü yok :) katılım için bir ücret talep edersek ancak o zaman olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: ariza-35
quote:
turnuvanın bir ödülü yok :) katılım için bir ücret talep edersek ancak o zaman olabilir
Doğru söyledin :) Aslında donanımhaber yöneticeleri verse bir ödül
quote:
quote:
quote:
Doğru söyledin :) Aslında donanımhaber yöneticeleri verse bir ödül
DH FM Turnuvası 1.si Rütbesi 1 ay gibi falan.
hayatımda oynadığım en güzel fm maçıydı. waleur5 'e cok teşekkür ediyorum :). Ayrıca Arsenal maçında aldıgım skorun aynısını almam garip geldi. Atletico geliyor...
Hamachiye bakamıyorum. Sadece maç yapılacağı zaman açıyorum. Rakibim daha iyi ulaşmak için msn ekleyebilir veya pm atabilir. MSN : furkanyagiz@msn.com
bende hamachi kullanmıyorum, msn gruptan ulaşabilirsiniz.
quote:
hayatımda oynadığım en güzel fm maçıydı. waleur5 'e cok teşekkür ediyorum :). Ayrıca Arsenal maçında aldıgım skorun aynısını almam garip geldi. Atletico geliyor...
ewt ilk 2 macımız 1-2 2-1 bitti süperdi sen haketmiştim benimde en güzel online fm maçıydı saol
Önemli bir nedenden dolayı 3 gün yokum. Cumartesi yada pazar yapabiliriz maçı.
quote:
Önemli bir nedenden dolayı 3 gün yokum. Cumartesi yada pazar yapabiliriz maçı.
Liverpool 4-3 Manchester United Manchester United 3-3 Liverpool Allahım sana geliyorum. Bu nasıl maç? Bu nasıl mücadele? Rakibimi tebrik ediyorum, epey zorladı beni. Şansla, balla geçtim turu desem yeridir. Şampiyonlar Ligi finalinde bile bu kadar heyecanlanmamıştım. İki maçta öldüm öldüm dirildim desem yeridir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme