Şimdi Ara

Football Manager 2010 Turnuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık cok uzadıgı için ana başlıktaki bilgileri sildim, artık sadece turnuva sonuclarını yazıcam.

FINALS

- Man Utd vs Liverpool

- Atletico Madrid vs Inter

Takımlar

1- Chelsea - Rajon Rondo 9
    2- Bayern Munih - ByNeron
    3- Arsenal - radyasyo_N
    4- Atlético Madrid - ariza-35
    5- Juventus - Ne[M]esis
    6- Milan AC - waleur5
    7- Barcelona - Mr_Anderson
    8- Real Madrid - _LegendmJ_
    9- Manchester City - sPeerless
    10- İnter - burkyyy35
    11- Manchester United - GodfatherX
    12- Lyon - Noix~
    13- Valencia - Cris..
    14- Roma - The Player
    15- Ajax - ReWeLLeR
    16- Liverpool - Furkan Yağız

Eşleşmeler

Atlético Madrid (ariza-35) vs Arsenal (radyasyo_N)
    Bayern Munich (ByNeron) vs Inter (burkyyy35)
    Real Madrid (_LegendmJ_ ) vs Manchedter United(GodfatherX)
    Barcelona (Mr_Anderson) vs Ajax (ReWeLLeR)
    Ac Milan (waleur5) vs Manchester City (sPeerless)
    Juventus (Ne[M]esis) vs Liverpool (Furkan Yağız)
    Lyon (Noix~) vs Valencia (Cris..)
    Roma (The Player) vs Chelsea (Rajon Rondo 9 )

Sonuçlar

- Bayern Munih 1 - 0 Inter / Inter 3 - 1 Bayern Munih

- Chelsea 2-1 Roma / Roma 4-3 Chelsea

- Manchester City 3-1 Ac Milan / Ac Milan 4-1 Manchester City

- Liverpool 0-0 Juventus / Juventus 0-2 Liverpool

- Real Madrid 1-3 Man Utd / Man Utd 3-1 Real Madrid

- Atletico Madrid 4-1 Arsenal / Arsenal 3-4 Atletico Madrid

Çeyrek Final

Çeyrek Final Maçları 15 Eylül Çarşamba Günü akşamına kadar oynanmak zorundadır. Başarılar

- Chelsea 1-2 Inter / Inter 2-0 Chelsea
    - Man Utd 2-1 Barcelona / Barcelona 2-2 Man utd
    - Atletico Madrid 4-1 Ac Milan / Ac milan 3-4 Atletico Madrid
    - Liverpool 4-1 Valencia / Valencia 2-2 Liverpool

Yarı Final

Maçlar Cuma Gününe kadar oynanmalı. Erken biterse maclar, final macıda erken oynanabilir. Herkese başarılar diliyorum.

- Man Utd vs Liverpool

- Atletico Madrid vs Inter

Kurallar

- Oyunda transfer yapmak yasak.

- Her takım en fazla 12 oyuncuyu yedek olarak belirleyebilir ve bunlardan en fazla 3 tanesini oyuna sokabilir. Oyuna devam edemeyecek derecede sakatlık geçiren oyuncu olması durumunda bu sayı artabilir.

- Kırmızı kart gören oyuncu bir sonraki maçta oynayamaz ama sakatlanan oyuncular gelecek maçlarda oynayabilirler.

- Oyun kopmuşsa kalan dakikalarla maç oynanacak, kalan dakikalarda elde edilen skor ilk skora eklenerek sonuç belirlenecektir.

- Maça gelmeyen taraf 3-0 hükmen maglup olacak.

- En önemli konu hile... Oyunu yıllardır oynadıgım için hemen hemen her şeyine hakimim.Hile deneyenler turnuva dısı kalacaklar. ( versiyondan kaynaklı korner bug'ı gibi..bunu tespit etmek için herkes macın önemli anlarını izlemeyi işaretleyecek. )

- Turnuva maç saatleri belli olmayıp yalnızca maçların günleri belirlenecek.Bunun sebebi macı yapacak oyuncuların müsait oldukları saatlerde kendilerini sıkmadan rahat rahat oynayabilmeleri.

- Maçı yapan 2 oyuncu da maç sonu ss'lerini alacaklar ve bu başlıga koyacaklar. Bu sayede tartısmalara yer vermeyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariza-35 -- 15 Eylül 2010; 20:23:31 >

• 2- Furkan Yağız.

Not : Maçalr hazırlık maçı şeklinde günübirlik oynanacaksa katılırım. Fakat ortak kariyerlerdeki gibi şu ligden şu takımlar alınıp kim şampiyon olacak şeklinde olacaksa malesef katılamam, lag fazla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

2- Furkan Yağız.

Not : Maçalr hazırlık maçı şeklinde günübirlik oynanacaksa katılırım. Fakat ortak kariyerlerdeki gibi şu ligden şu takımlar alınıp kim şampiyon olacak şeklinde olacaksa malesef katılamam, lag fazla oluyor.
    3- The Player
    İlk defa online oynayacağım Umarım çok lag olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Maçlar hazırlık macı şeklinde oynanacak evet. Genel olarak işim olmadıgında ben kuracagım oyunları lag sorunu ortadan kalkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariza-35

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Maçlar hazırlık macı şeklinde oynanacak evet. Genel olarak işim olmadıgında ben kuracagım oyunları lag sorunu ortadan kalkacak.

Alıntıları Göster
    Ekle
    Ama lig olursa katılmam Furkanın dediği gibi çok lag oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Ekle
    Ama lig olursa katılmam Furkanın dediği gibi çok lag oluyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ligden kastım ligleri acıp ligin içinde oynamayacagız... kendi yapacagımız fixturumuz olacak, atıyorum 8 takım olduk. herkes birbiriyle maç yapmıs olacak puanlama yapacagız, maçlar yine hazırlık macı olacak.oyunu acıp 1 mac yapıp kapatacagız, lag sorunu yasamayacak kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariza-35 -- 5 Eylül 2010; 22:55:07 >

• quote:

arkadaşlar ligden kastım ligleri acıp ligin içinde oynamayacagız... kendi yapacagımız fixturumuz olacak, atıyorum 8 takım olduk. herkes birbiriyle maç yapmıs olacak puanlama yapacagız, maçlar yine hazırlık macı olacak.oyunu acıp 1 mac yapıp kapatacagız, lag sorunu yasamayacak kimse

Alıntıları Göster
    Bende varım, hangi lig'den alıyoruz takımaları? Karışık mı yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiremusic

Bende varım, hangi lig'den alıyoruz takımaları? Karışık mı yoksa?

Alıntıları Göster
    football manager 2010 olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

football manager 2010 olcak

Alıntıları Göster
    Ghost Knight karışık alıyoruz, hatırlattıgın iyi oldu..kayıt olanlar lütfen katılmak istedikleri takımları yazsınlar.
  • quote:

Ghost Knight karışık alıyoruz, hatırlattıgın iyi oldu..kayıt olanlar lütfen katılmak istedikleri takımları yazsınlar.

Alıntıları Göster
    Bence herkes bir takım yazsın sonra kura çekilsin. Yoksa 2. sırada ben varım Madrid veya Barca'dan birini alabilirim hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Bence herkes bir takım yazsın sonra kura çekilsin. Yoksa 2. sırada ben varım Madrid veya Barca'dan birini alabilirim hani.

Alıntıları Göster
    önce katılanlar takımlarını secmeye hak kazanacaklar,yoksa kura muhabbetinde de hile söylentileri olucak :) ..hedefimiz 10 takım şimdilik...10 takımı bulursak lig usulü turnuvayı baslatıcam. yani herkes birbiriyle 1 maç yapmıs olucak en az. sayımız 16 ve ya daha cok olursa o zaman eleme usulü yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariza-35 -- 6 Eylül 2010; 1:11:13 >

• Turnuva olursa katılırım. Yalnız patch problemi var, pm den edinmem gerekenleri atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Turnuva olursa katılırım. Yalnız patch problemi var, pm den edinmem gerekenleri atarsanız sevinirim.
    gelen istek üzerine 11 tane takım belirledim..bunlar içinden kura cekeceğim, kullanıcı sayısı artarsa yeni eklenecek takımları bu başlıkta tartışabiliriz
  • quote:

gelen istek üzerine 11 tane takım belirledim..bunlar içinden kura cekeceğim, kullanıcı sayısı artarsa yeni eklenecek takımları bu başlıkta tartışabiliriz

Alıntıları Göster
    Noix~ ekle dostum bayramdan sonra olması güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Noix~ ekle dostum bayramdan sonra olması güzel olmuş

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım ekle benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNeron

Hadi bakalım ekle benide

Alıntıları Göster
    Ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollowFlea

Ekle

Alıntıları Göster
    Ekle benide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Ekle benide.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu an turnuvayı yapabilecek kişi sayısına ulaştık, yeni eklenen olmasa bile bayramdan sonraki Pazartesi günü turnuva baslayacak.Eğer 10 kişi kalırsak, her takım birbiriyle iç saha ve deplasman olmak üzere 2 maç yapacak, puanlar hesaplanacak 1. şampiyon olacak. 16 olursak 1 eleme turu arkasından yine lig usulü olacak.Eğer 16 oyuncuyu gecersek dogrudan elemeler olacak.
  • quote:

arkadaşlar şu an turnuvayı yapabilecek kişi sayısına ulaştık, yeni eklenen olmasa bile bayramdan sonraki Pazartesi günü turnuva baslayacak.Eğer 10 kişi kalırsak, her takım birbiriyle iç saha ve deplasman olmak üzere 2 maç yapacak, puanlar hesaplanacak 1. şampiyon olacak. 16 olursak 1 eleme turu arkasından yine lig usulü olacak.Eğer 16 oyuncuyu gecersek dogrudan elemeler olacak.

Alıntıları Göster
    Şimdiden başlasak daha iyi olur Bayramdan sonra elimde bilgisayar olmayacak, ha yok illa o gün başlayacaz derseniz beni çıkarabilirsiniz.
    Ayrıca çok büyük takımlar yerine orta seviye takım alsak daha iyi olur, biri Barcelona'yı alsa domine eder zaten maçları, ayrıca hazır taktik kullanmakta olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 7 Eylül 2010; 12:39:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: desiremusic

Şimdiden başlasak daha iyi olur Bayramdan sonra elimde bilgisayar olmayacak, ha yok illa o gün başlayacaz derseniz beni çıkarabilirsiniz.
    Ayrıca çok büyük takımlar yerine orta seviye takım alsak daha iyi olur, biri Barcelona'yı alsa domine eder zaten maçları, ayrıca hazır taktik kullanmakta olmasın

Alıntıları Göster
    Ghost Knight ne yazık ki Perşembeye kadar yetişemeyiz :( bayramdan sonra olarak belirlendi turnuva tarihi.Bu arada Barcelonayı alan domine edemiyor, bu düzenlediğim 20. turnuva falan toplamda...Hiç Barçayı şampiyon görmedim :) oynatana bakıcaksın ;) ♠

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.