Şimdi Ara

Football Manager 2011 Türkçe Çalışması (%16,3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam Attributes İngilizce olduktan sonra Türkçe yamanın bi anlamı yokki zaten ?
  • çalışma durdumu bayadır aynı yüzde dede?
  • Çeviri Oranı: %16,3
  • bu konuda ben farklı bir destekte bulunmayı öneririm en azından kendi adıma.

şuan fırsatım yok uzun uzun yazamıyorum. fakat oyunun belirli bir yüzdesini süreci hızlandırmak için dışarıdan türkçeye çevirtelim, bu konuda maddi destek verebilecek birisiyim. bunun için gerekli olan kısımları bir word dosyası şekline getirmek yardımcı olacak.

daha sonrasında çevirmenin spordan uzak yaptıgı yerler olursa kullanıcı yorumları ile kendimiz düzeltebiliriz. konu ile ilgili belirli yaşın üzerinde temas kurabileceğimiz arkadaşlarla iletişime geçebilirim.
  • Attributes kısmı da türkçe olmalıydı zannımca.
  • noldu yamadan bi gelişme yokmu fmgraphicsde de % hala 13 uzun bi sure daha turkce olarak oynayamıcaz sanırım
  • bir ayı geçti ses seda yok....
  • Oyun çıkalı baya oldu çevirme oranı %16,3 , bi sorun mu var ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Oyun çıkalı baya oldu çevirme oranı %16,3 , bi sorun mu var ??

%32 oldu şu anda.
  • sanırım 6 ayı bulucak tamamının turkce olması ee kolayda degıl hanı binlerce text cevirmek kolay gelsin yapanlara ellerine bin saglık dıyorum
  • fm 2012'ye yetişse bari.
  • Link'e tiklayinca adult forum sitesine yonlendiriyor. Bir ise kalkisiyorsunuz, yapamiyorsunuz bari arkasinda durun yama iptal oldu deyin, linkleri silin, ayiptir.
  • Duyduğuma göre yama 2012ye hazırmış beyler rahat olun...:P
  • Beklemedeyiz.
  • 2015 yılına kadar çıkarsa iyi olur
  • Yama ne zaman çıkacak arkadaşlar?
  • fm 2012 çıkana kadar çıkar umarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.