Şimdi Ara

FOOTBALL MANAGER 2012 ORJİNAL CD HATALI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    OYUNU DAHA İLK ÇIKTIĞI GÜN ALDIM VE SIFIR LAPTOP'IMA KURDUM.HERŞEY GAYET İYİ. YALNIZ MAÇLARA GİRERKEN HATA VERİYOR ARADA SIRADA. ÇOK SİNİR BOZUCU. BİLGİSAYAR KAYNAKLI HATA DİCEM İMKANSIZ.2 GÜNLÜK BİLGİSAYAR. MAÇA GİRİYORUM-TEAM TALK KISMINI YAPIYORUM.PLAY DEDİKTEN SONRA DONUYOR VE BİLGİSAYARI DA KİTLİYOR. MECBUR BİLGİSAYARI TEHLİKELİ BİR ŞEKİLDE KAPATMAK ZORUNDA KALIYORUM ( OFF TUŞUNA BASILI TUTARAK ) YADA BİLGİSAYARI KİTLEMESEDE TAM MAÇA GİRECEKKEN GENE PLAY DEDİKTEN SONRA OYUNU AŞAĞIYA ATIP BİR MASAÜSTÜNE GELİYOR SONRA GENE OYUNA GEÇİYOR OTOMATİK. BAZENDE BAŞKA BİR HATA VERİP OYUNUN GRAFİKLERİ BOZULUYOR. KAÇ GÜNDÜR İLLAHLAH DEDİM
    CM 01-02 DEN BERİ OYNADIĞIM TEK OYUN. İLK DEFA ORJİNAL CD ALDIM.HATASIZ OYNAMAK İÇİN. HİÇ GÖRMEDİĞİM KADAR HATA GÖRÜYORUM. VARMI AYNI HATALARI YAŞAYAN ? VARMI ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.

• up
  • Oyunu bana gönder halledeyim.
  • Baska bir cozum yada bilgi olmali
  • not well formed (invalid token) at line 1 of views-v1-team-tactics-views.xml

böyle bir hata veriyor. bu ne demek acaba ?
  • Eski oyunlarda (11-10-09) kullandığın taktikleri kullanıyorsan ondan kaynaklanıyor olabilir. Hatadan bunu anladım ben.
  • Ayni taktikte. Bununla ilgili bir hata cok sacma. Yeni bilgisayara yukledim bu oyunu. Daha onceye ait baska bir veri yok
  • en son ekran sürücülerini veya direct x son sürümü yükle düzelecektir.
    play'a basıp oynayamamanı bu durum ile ilişkilendirebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: togi1975

en son ekran sürücülerini veya direct x son sürümü yükle düzelecektir.
    play'a basıp oynayamamanı bu durum ile ilişkilendirebiliyorum

Bu dediklerinizi nereden ve nasil yuklyecegim ? Simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangona

not well formed (invalid token) at line 1 of views-v1-team-tactics-views.xml

böyle bir hata veriyor. bu ne demek acaba ?

Bu hatayı Google'a, 'Fm 2012 .............. hatası' diye aratmayı dene hocam, çözüm yolları sanıyorum ki karşına çıkar. Çıkmazsa da aynı metni Fm 2011 şeklinde yazarak dene.
  • yazdım sabah . 2012 ye dair bir cacık çıkmadı .
  • Kardesim aynı hata bende de oluo donma hatası bide arada...... match screen.xml hatası veriyor o noktalı yerin bası senin dediğin gbi bende arattım google de cozum yok sinir oldum..
  • sorun ilk mesajdakinin birebir aynı çözmeye çalışıyorum bakalım ama olmuyor
  • bende de aynı sorun oluyor ama neyse ki benim oyun orjinal değil. 5-6 maçta bir atması iyi oluyor aslında, tuvalete, yemek yemeye filan gidebiliyorum. yoksa 10-11 saat kalkmıyorum başından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangona

MERHABA ARKADAŞLAR;
    OYUNU DAHA İLK ÇIKTIĞI GÜN ALDIM VE SIFIR LAPTOP'IMA KURDUM.HERŞEY GAYET İYİ. YALNIZ MAÇLARA GİRERKEN HATA VERİYOR ARADA SIRADA. ÇOK SİNİR BOZUCU. BİLGİSAYAR KAYNAKLI HATA DİCEM İMKANSIZ.2 GÜNLÜK BİLGİSAYAR. MAÇA GİRİYORUM-TEAM TALK KISMINI YAPIYORUM.PLAY DEDİKTEN SONRA DONUYOR VE BİLGİSAYARI DA KİTLİYOR. MECBUR BİLGİSAYARI TEHLİKELİ BİR ŞEKİLDE KAPATMAK ZORUNDA KALIYORUM ( OFF TUŞUNA BASILI TUTARAK ) YADA BİLGİSAYARI KİTLEMESEDE TAM MAÇA GİRECEKKEN GENE PLAY DEDİKTEN SONRA OYUNU AŞAĞIYA ATIP BİR MASAÜSTÜNE GELİYOR SONRA GENE OYUNA GEÇİYOR OTOMATİK. BAZENDE BAŞKA BİR HATA VERİP OYUNUN GRAFİKLERİ BOZULUYOR. KAÇ GÜNDÜR İLLAHLAH DEDİM
    CM 01-02 DEN BERİ OYNADIĞIM TEK OYUN. İLK DEFA ORJİNAL CD ALDIM.HATASIZ OYNAMAK İÇİN. HİÇ GÖRMEDİĞİM KADAR HATA GÖRÜYORUM. VARMI AYNI HATALARI YAŞAYAN ? VARMI ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.

xml parsing error ise bende de oluyordu onun nedeni grafik paketleriydi benim bildiğim öyle bir hata çıktı mı sana ?

• ARKADASLAR bu hataların kaynagı cache dosyalrarı silin düzelsin...
    Cache Dosyası Nerededir?
    XP Kullanıcıları için: C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2012
    Vista ve Windows 7 Kullanıcıları için: C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2012

setting ve cache silin...
  • aynısını yapayım dedim ama bende ne setting var ne cache var bendeki hata not well-formed(invalid token) at line 1 of floating_league_table_state_changed.xml diye nolu yardım valla tek oynadığım oyundu .
  • çok ilginç.sega ya mail atmayı deneyin belki çözümü bulurlar
  • Aynı sorun bende de var deli oldum ya.Maça başlayacam tam oyna diyorum donup kalıyor.Bilgisayarıda alalı 2 ay olmadı oyunu yükleyeli 1 hafta falan oldu hep aynı sorun. :S
  • reinstall yap bence oyunla ilgili herşeyi sil cache taktik ıvır zıvır ne varsa baştan yükle bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.