Şimdi Ara

Football Manager 2015 TFF Yeni 14+14 Yabancı Kuralı v3.1 (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
68.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LuciFeriaN

Hocam ben orjinal FM 2015 oynuyorum ama sanırım çıkan bu yamalar orjinal değil yani kullanıcılar tarafından hazırlanmış yamalar.Bu yamaları orjinal oyunun üstüne kurabilir miyim ?

Orjinal sahte fark etmez kardeşim ;) oyunun versiyonunda da fark etmez 15.1.3 15.2 15.20 bile olsa fark etmez ;)
  • Sezon başı süper kupa maçı yok. Türkiye kupasını komple değiştirmişsin saçma olmuş. Aralık ayına gelmiştim devam etmeyeceğim oynamaya
  • Sergio Agüero kullanıcısına yanıt
    süper kupa 25 ağustosta oynanıyor. ;) sezon öncesi oynanıyor lütfen v1.5 olduğunu kontrol et. v2 yolda zaten. Türkiye kupasını sezonun 2. yarısına sıkıştırmamak adına ağustos ayında elemeler olacak ekimden itibarende diğer mücadeleler olacak. bunun dışında 1.5'in üstüne değişiklik yapmayı gerekli görmüyorum. bu arada herkesin beğeneceği bir şeyler yapmak mümkün değildir. senin saçma bulduğunu bir başkası mükemmel olmuş diyebilmektedir. ;)
  • Orjinal oyuna kurulabilir mi?
  • Hocam eline sağlık emeklerin için.Sanırım herkese beğendirmek için herşeyi orijinal yapman lazım diye düşünüyorum :) ama bu şekliyle de benim için yeterli.Teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küfürbaz Haydo

Orjinal oyuna kurulabilir mi?

evet kurulabilir

venomz elimden geldiği kadarıyla herşeyi gerçek hayata uygun yaptım. lig sıralamasına göre verilen ödül bile şuanda benim gözümde az. 95milyon ödül veriyordum birinciye ama arkadaşlar abartmışsın diyor. Emre Can'ı transfer etmek istediğimde değeri 10milyon olmasına rağmen 120milyon istiyor adamlar. sanki Messi'yi Ronaldo'yu istiyoruz :D işte bu yüzden ödül sistemini yüksek tutmuştum ama abarttığımı düşündüler bende ödülü düşürdüm. haklısın herkesi memnun etmek için herşeyi bire bir aynı uygulamak gerekiyor. ama elimden gelen bu kadar daha fazla değişikliğin olmasına gerek duymuyorum.
  • Oyunda ikinci sezona başlayınca yeni kural aktif oluyor mu?

Konunun dışında bir soru oldu bu bunun içeren yama patch geldimi bilmiyorum ona göre alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Oyunda ikinci sezona başlayınca yeni kural aktif oluyor mu?

Konunun dışında bir soru oldu bu bunun içeren yama patch geldimi bilmiyorum ona göre alacağım.

ikinci sezonda da geçerli kardeşim ama kayıtlı oyunda 2. sezona başlarken geçerli olmaz. yeni kariyer açmalısın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcmln -- 2 Şubat 2015; 17:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzcmln

quote:

ikinci sezonda da geçerli kardeşim ama kayıtlı oyunda 2. sezona başlarken geçerli olmaz. yeni kariyer açmalısın ;)

Anlamadın galiba sorduğumunu şimdi senin yamanla ilgili bişey sormadım.
    Oyunun ilk sezonunda yabancı kuralı var ikinci sezon kalkması lazım yama ile onu sordum öyle bir yama geldimi ya da gelecek mi resmi olarak.
  • quote:

quote:

quote:

Anlamadın galiba sorduğumunu şimdi senin yamanla ilgili bişey sormadım.
    Oyunun ilk sezonunda yabancı kuralı var ikinci sezon kalkması lazım yama ile onu sordum öyle bir yama geldimi ya da gelecek mi resmi olarak.

sende benim dediğimi anlamamışsın herhalde kardeş. benim yamam veya bir başkasının yaması fark etmez 2. sezona veya bilmem kaçıncı sezona müdahale etme şansımız yok. kayıtlı oyunlara bizler müdahale edemiyoruz. anca orjinal fm var ise oyunun yapımcıları bir güncelleme yaptıklarında istersen 100.sezonunda aktif ederler. ama fm yapımcıları 14+14 kuralını devam eden oyunlara getirmeyeceklerini söylediler. fm 16 da oyuna eklerler. dilimizde tüy bitti şunu anlatana kadar. her yerde aynı soru kayıtlı oyunda geçerlimi 2. sezonda aktif olurmu. olmaz yeni kariyer açman gerek....

• 2.1 yine para transfer konusunda oynanmış birde oyun baslar başlamaz yabancılar turk oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boatswain kullanıcısına yanıt
    para ve transfer bütçesiyle oynamadım kardeşim. yabancılar ikinci uyruk olarak Türk oluyor. 1 yılı tamamlayan her yabancı oyuncu ikinci uyruk olarak Türk oluyor. bu durumu Mert Nobre, Gökçek Wederson, Kolin Kazım gibi oyuncular aklıma geldi onlar 10 yılı beklemeden vatandaşlık almışlardı. Bende oyundada olsun istedim. ben oyuna başladığımda kimi oyuncuda 10 yıl kimisinde 1 yıl kaldı diyordu bilmiyorum anlam veremedim.

Not: bu güncellemeden sonra yeni güncelleme yapmayacağım. herkes fmrte veya benzeri program ile fazla para kazandığını düşündüğünüz takımların bütçesini düşürün. galatasarayın transfer bütçesi bende 350bin gözüküyor. bu durumu bi düşünün. kaldıki herkes transfer hilesi arıyor. başka bişey demiyorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcmln -- 2 Şubat 2015; 22:03:57 >
  • dnzcmln kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim v 1.5 i buldum indirdim sagolasin bana 1.5 yetti iyi ödül ve 14+14

• arkadaşlar 15.2.1 güncellemesi için link verebilecek bir yardımsever var mıdır ?
  • boatswain kullanıcısına yanıt
    1.5de Türkiye kupası maçları mart nisan ayına sıkışmış durumda. 2 günde bir maç oluyor bu sıkıntı dışında sorunu yok. kendin bilirsin.

15.2.1 güncellemesi korsanda yok kardeşim

• Su yamada sadece 14+14 ve para ödülünü az arttırsan ne iyi olurdu kardesim benim

• İlk versiyonuyla yeni oyun açıp 2 günde sinirlenip kariyeri silmiştim. ZTK'da ki bütün grup maçlarını ard arda oynadım. lig de kimi takım 10 maç yapmışken kimisi 3 maçtaydı erteleme maçlar çok oluyordu.

Yeni versiyonla yeni bir kariyer daha açtım şimdi umarım bu sorunlar giderilmiştir.
  • yeni versiyonun fotolarını koydum kardeşim. incele derim. ztk da sorun kalmadı. bende ilk sezonun sonunda çıldırdım. hemen düzelttim v2.1 olarak yayınladım ;)

• quote:

yeni versiyonun fotolarını koydum kardeşim. incele derim. ztk da sorun kalmadı. bende ilk sezonun sonunda çıldırdım. hemen düzelttim v2.1 olarak yayınladım ;)

Oynuyorum şuan.
  • quote:

para ve transfer bütçesiyle oynamadım kardeşim. yabancılar ikinci uyruk olarak Türk oluyor. 1 yılı tamamlayan her yabancı oyuncu ikinci uyruk olarak Türk oluyor. bu durumu Mert Nobre, Gökçek Wederson, Kolin Kazım gibi oyuncular aklıma geldi onlar 10 yılı beklemeden vatandaşlık almışlardı. Bende oyundada olsun istedim. ben oyuna başladığımda kimi oyuncuda 10 yıl kimisinde 1 yıl kaldı diyordu bilmiyorum anlam veremedim.

Not: bu güncellemeden sonra yeni güncelleme yapmayacağım. herkes fmrte veya benzeri program ile fazla para kazandığını düşündüğünüz takımların bütçesini düşürün. galatasarayın transfer bütçesi bende 350bin gözüküyor. bu durumu bi düşünün. kaldıki herkes transfer hilesi arıyor. başka bişey demiyorun.

Nobre ve wederson 5 sene turkiyede oynadı
    Colin Kazim zaten anne tarafindan turk.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.