Şimdi Ara

Football Manager 2015 TFF Yeni 14+14 Yabancı Kuralı v3.1 (Güncellendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
68.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım datayı ilgili klasöre atıyorum ancak yeni oyun kuraarken database seçim ekranı gelmiyor oyun içinde aktiflenmiyor bir türlü bende mi problem çıkardı
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    oyunun chace dosyalarını sildiğinden emin ol. belgelerim klasöründe bazen oyuna ait aynı adla iki klasör olabiliyor doğru klasöre attığına emin ol. hiç biri olmuyorsa bütün kayıtlı oyununu, chace dosyalarını falan sil oyuna gir öyle dene. bunlara dikkatlice yaparsan sorunun çözülür. database seçme ekranının çıkmaması konusunda özellikle chace ve belgelerimde aynı isimde iki klasör olması sorun yaratıyor. başka çözümü varsada ben bilmiyorum.
  • Hocam Eline Sağlık Hızlı modda Kullanamıyorum Editör Secme Alanı Yok Ona Bir Çözüm Var mı ?
  • uysal12 U kullanıcısına yanıt
    Hızlı modda database değişikliği yapılamıyor maalesef
  • 2014 için var mı böyle birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yama 2016damı başlıyor peki bu sezonda yabancı kuralı olmayıp diğer sezon başlama olayı varmı gerçekcilik açısından?
  • arkadaslar ben oyunu araldan aldım yukledım 15.3.2 versıyonu var suan.. peki bu yabancı sınırlamasını kaldırma korsan oyun ıcın mı gecerlı yoksa orjınal oynayanlarda kaldırabılıyor mu bu yabancı sınırlamasını.. bana bu konu hakkında bılgı verır mısınız.
  • 3.1 indirdim para ödülü 1.takım 5milyon euro yazıyor başka bir editör dosyası daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 6 Mayıs 2015; 23:15:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustumegelme

arkadaslar ben oyunu araldan aldım yukledım 15.3.2 versıyonu var suan.. peki bu yabancı sınırlamasını kaldırma korsan oyun ıcın mı gecerlı yoksa orjınal oynayanlarda kaldırabılıyor mu bu yabancı sınırlamasını.. bana bu konu hakkında bılgı verır mısınız.

Orjinal oyunlarda da geçerlidir. Sadece kayıtlı oyunda geçerli değildir sıfırdan kariyere başlayın ;)

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

3.1 indirdim para ödülü 1.takım 5milyon euro yazıyor başka bir editör dosyası daha var

doğrudur 1. takım 5 milyon € alıyor ;) sadece bir tane editör dosyası olması gerekiyor.
  • Fm'den bişey anlayamayanlar ve beceremeyenler için alternatif bir yol.
  • Biri demiş ki oyunda 500 euro değerinde adamdan 60 milyon isteniyor diye. Bunun mantıksız olduğunu düşünüyorsan cidden sıkıntı var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufferingismagic

Fm'den bişey anlayamayanlar ve beceremeyenler için alternatif bir yol.

neye dayanarak böyle bir sonuca ulaştın anlamadım. 2015-2016 sezonunda gerçekte takımların nasıl transferler yaptığını ne kadar paralar aldığını ve ne kadar paralar harcadığını gördüğünde tekrar konuşalım bu konuyu ;)

quote:

Biri demiş ki oyunda 500 euro değerinde adamdan 60 milyon isteniyor diye. Bunun mantıksız olduğunu düşünüyorsan cidden sıkıntı var demektir.

doğrudur ben dedim ve gayet mantıksız bir durum var ortada. bunu dengelemek için hile yapmıyorum diyen kişi bile en az bir kere fmde para hilesi nasıl yapılır diye googleda araştırmıştır. çünkü değerinin transfer teklifi yaparken 2milyon olduğu yazdığını görüp sonra 10 milyon teklif verdikten sonra karşı takımın bir anda pat diye 80-90 milyon istemsi ne kadar doğrudur? oyuncu 16 yaşında özelliklerinde birşey yok sadece bir çok mevkide oynayabiliyor??? biraz kafanızı çalıştırırsanız eğer neyin nasıl mantıksız olduğunu çözersiniz.

bu arada çoğu kişi sizin gibi avare değildir. yani boş vakti bol olan insanlar değildir. bende o kişilerden birisiyim. bütün gün eşek gibi çalıştıktan sonra eve geldiğimde sakatlıklarla, bütçeyle cartla curtla uğraşmak istemiyorum ki benim gibi düşünen çok insan var. oyunu açtığımda maç yaptığımda her maçım 3-2 4-1 5-3 veya 2-1 bitiyor ve çok heyecanlı geçiyor. bütçeyi düşünmeden, sakatlıkları düşünmeden rahatça oyunumuzu oynuyoruz. basit diyorsun alternatif diyorsun beceremeyenler diyorsun ama birde fmnin herşeyiyle uğraşmak istemeyen insanlar var. birazda bu açıdan düşünün.

• En çok para hangi sürümde var.
  • kingo_disco kullanıcısına yanıt
    ilk sürümlerde vardı ama onlar iptal elimde de mevcut değiller
  • quote:

Biri demiş ki oyunda 500 euro değerinde adamdan 60 milyon isteniyor diye. Bunun mantıksız olduğunu düşünüyorsan cidden sıkıntı var demektir.

Tam gülünçsün. Bu sene ligdeki takımların nasıl transfer yaptıklarını, nasıl para saçtıklarını gördün mü? Gerçekte 5-6 milyona alınabilen oyuncular oyunda 30-40 milyon değerinde. Hiçbir insan evladı Sinan Kurt, Levin Öztunalı, Hakan Çalhanoğlu, Bilal Basacıkoğlu gibi tipler için 100-150 milyon euro istemez.
  • merhaba arkadaslar besiktas ile oynuyorum hic hilesiz packsiz 2014 2015 sezonunu birinci tamamladim. kolay olmadi en iyi antranorleri basa getirttim butun oyuncularin antreman programlariyla birebir ilgilendim. baktim sampiyon olacak gibiyim 2015 2016 sezonunda yabanci sinirlamasi kalkiyor diye once yonetimle konusup gozlemci sayimi arttirdim. sonra en az potansiyel oyuncu bulma yetenegi 17-18 olan gozlemiciler aldim. hepsini guney amerika, almanya gibi potansiyel oyuncu cennetlerine gonderdim. zehir gibi adamlar buldum. demba yi 13 m euroya satip 5-6 tane tas gibi potansiyel yetenek buldum. neyse bu adamlari takima aldim. sonra o da ne bir baktim yabanci sinirlamasi hala 5+3.

simdi soruyoruym size arkadaslar bu kayitli oyun uzerinden yabanci sinirlamasini ayarlamanin hic bir yolu yok mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupacking

merhaba arkadaslar besiktas ile oynuyorum hic hilesiz packsiz 2014 2015 sezonunu birinci tamamladim. kolay olmadi en iyi antranorleri basa getirttim butun oyuncularin antreman programlariyla birebir ilgilendim. baktim sampiyon olacak gibiyim 2015 2016 sezonunda yabanci sinirlamasi kalkiyor diye once yonetimle konusup gozlemci sayimi arttirdim. sonra en az potansiyel oyuncu bulma yetenegi 17-18 olan gozlemiciler aldim. hepsini guney amerika, almanya gibi potansiyel oyuncu cennetlerine gonderdim. zehir gibi adamlar buldum. demba yi 13 m euroya satip 5-6 tane tas gibi potansiyel yetenek buldum. neyse bu adamlari takima aldim. sonra o da ne bir baktim yabanci sinirlamasi hala 5+3.

simdi soruyoruym size arkadaslar bu kayitli oyun uzerinden yabanci sinirlamasini ayarlamanin hic bir yolu yok mudur ?

imkansız kardeşim kaç defa demişiz yorumlarda. Kayıtlı oyunda asla ASLA "ASLA" olmaz, olamaz diye kaç kere demişiz. Hala gelmişsin kayıtlı oyunda yolu yok mu diyorsun... FM 16 çıkacak 2-3 ay sonra onu bekle derim. Beklemem diyorsan verdiğim db eklentisini kullan ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzcmln

quote:

merhaba arkadaslar besiktas ile oynuyorum hic hilesiz packsiz 2014 2015 sezonunu birinci tamamladim. kolay olmadi en iyi antranorleri basa getirttim butun oyuncularin antreman programlariyla birebir ilgilendim. baktim sampiyon olacak gibiyim 2015 2016 sezonunda yabanci sinirlamasi kalkiyor diye once yonetimle konusup gozlemci sayimi arttirdim. sonra en az potansiyel oyuncu bulma yetenegi 17-18 olan gozlemiciler aldim. hepsini guney amerika, almanya gibi potansiyel oyuncu cennetlerine gonderdim. zehir gibi adamlar buldum. demba yi 13 m euroya satip 5-6 tane tas gibi potansiyel yetenek buldum. neyse bu adamlari takima aldim. sonra o da ne bir baktim yabanci sinirlamasi hala 5+3.

imkansız kardeşim kaç defa demişiz yorumlarda. Kayıtlı oyunda asla ASLA "ASLA" olmaz, olamaz diye kaç kere demişiz. Hala gelmişsin kayıtlı oyunda yolu yok mu diyorsun... FM 16 çıkacak 2-3 ay sonra onu bekle derim. Beklemem diyorsan verdiğim db eklentisini kullan ;)

aslinda tam olarak imkansiz degil. soyle bir cozum yolu buldum yabanci sinirini 12'ye cektim kendi takimimda. onu da sectigim bazi yabancilari oynadiklari milli takimlarini degistirmeden sadece uyruklarini turk yaparak 4 kisinin uyrugunu degistirdim. simdi aynisini diger super lig takimlarindakilerini de yapicam bu sekilde esitlik saglanmis olacak. benim gibi bu ise takilanlar ucretsiz fmrte yardimiyla bu isi yapabilirler simdiden iyi oyunlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dnzcmln

quote:

aslinda tam olarak imkansiz degil. soyle bir cozum yolu buldum yabanci sinirini 12'ye cektim kendi takimimda. onu da sectigim bazi yabancilari oynadiklari milli takimlarini degistirmeden sadece uyruklarini turk yaparak 4 kisinin uyrugunu degistirdim. simdi aynisini diger super lig takimlarindakilerini de yapicam bu sekilde esitlik saglanmis olacak. benim gibi bu ise takilanlar ucretsiz fmrte yardimiyla bu isi yapabilirler simdiden iyi oyunlar.

Bu tam olarak bir çözüm değil. Çözüm gibi görünse de istediğimiz çözüm değil. FM 14'de miydi, FM 13'de miydi tam hatırlamıyorum sezon geçtikçe 6+3 kuralı 5+3 ve 3. sezonda 3+2 şeklinde değişiyordu. Bunu ancak oyunu yapanlar yapabiliyor. Editörde sezon başlangıcını 25-08-2015 seçsek bile 2014-2015 sezonunda da o kurallar geçerli oluyor. Bunun tek çözümü dediğiniz gibi uyruk falan değiştirmek ya da oyunu yapanların editörde geçerli olacak sezon diye bir ayar koymaları. Başka yolu yoktur.

• Hızlı modda işe yarasa harika olacaktı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.